Bildirim
Kazıklandım mı
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
fiyat msi'ya göre gayet iyi hocam -
Harbi çok iyiymiş keşke bana da denk gelseydi
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ben de 7.7k ya aldım şimdi aynısını iyi hocam kazıklanmadık msi markaya göre gayet iyi yinede 1650ti max q 1650ti ile 1650 arası bir performans verir sıkıntı yok bence 3,4 ay sonra 8gb daha eklerim
Kampanya yarın geceye kadar sürecekmiş hocam trendyolda
Sağolun valla içime su döktünüz rahatladım..
Normal hafız dolar olmuş 7.4
Zaten o bilgisayar edeceği 700-800 dolar ee üstü bizimde vergiler yok trt merete filan çok normal almışın devam et zaten hiç yoksa bu gidişle sıkılırsan 2 ay sonra koy 9 bin e ilana satılır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 7.7k ya aldım 7.5 e nasıl indirdin
Vodafone red trendyol indirim koduyla hocam
Vodafonelu bir arkadaşımdan halledebilirmiyim bu kodu
Hocam hallede de bilirsin halledemeye de bilirsin. Vodafone red tarifesi kişiye özel fırsatlar sunuyor arada sırada. Bazen sinema bileti bazen burger bazen indirim kodu. Bana denk geldi. Çok da bi indirim yok aslında ben yuvarlayıp 7500 dedim. 100 lira indi 7599 falan normalde.
Anladım hocam hayırlı olsun bu arada ben de 7700 e sipariş verdim hala tereddütteyim lenovoyu mu tercih etseydim max q olması aklımı karıştırıyor bir de tek fanlı https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-intel-core-i5-10300h-8gb-512gb-ssd-gtx1650ti-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgiasyar-81y400d9tx-p-HBV00000VT34X?magaza=Hepsiburada
Hocam bu max q versiyonu yine de tatmin edici performans verecektir. Aslında normal versiyonlarından yüksek model. Daha hafif ve daha soğuk olsun diye yapmışlar. Tek fanı olmasını da pek kafaya takma daha kullanmadım ama Youtube'de oyun testini izledim 80-85 derecelerde geziyor pubg, gta gibi oyunlarda. Bir laptopa göre gayet iyi geldi bana.
Umarım hocam 5,6 sene gibi bir süre kullanma niyetim var.8gb ram alacağım kingston 8 yetmeyecek gibi geliyor.
Aynı fiyata alacağımız diğer Laptoplardan daha sağlıklı olacağını düşünüyorum hocam. Bakıp görcez.
Trendyolun mega eylül indirimlerinde daha da düşermi acaba tereddütteyim.
Yok hocam bence düşmez. Aynı ürünü trendyolda satan 3 satıcı var. En fazla puan alan satıcı bu en ucuza satan da bu. Satıcının kendi indirimi. %33 indirim boru değil. Piyasasına bakarsan en ucuz 10k'ya falan satılıyor. Mega Eylül indirimlerinde de en fazla %20-30 olur bunu geçmez.
Bende öyle düşünüyorum güle güle kullanalım inşallah bakalım gelince yazarım.
İnşallah. Hayırlı olsun
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- gt740 4gb oyun performansı
- macbook nedir
- laptop çantası önerisi
- lenovo laptop yorumları
- autocad için laptop önerisi 2024
- hx işlemci nedir
- en iyi laptop markaları
- honor magicbook art 14
- yazılım için laptop
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X