Şimdi Ara

Arkadaşlar müteahhitten paramı nasıl alabilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar müteahhitten kaba inşaattan daire alicam diye 2017 Kasım ayında müteahhite 50bin lira hesabına ödeme yaptım. Oduuyucem oduycem dedi. En son 10bin lira verdi. Başka da bir ödeme yapmadi. Güvenilir müteahhitti. Çok araştırdık. Arkadaşlarım o adamdan daire aldı. Ama 2018 deki emlak sektörü çökünce iflas ettim dedi. Şu an ise adama ulaşamıyorum. Teli kapalı. Yerinde yok. Benim bu parayı alma şansım nasıl olabilir. Yoksa bizim arkadaşların dediği gibi üzerine bir bardak soğuk su mu icmeliyim. Tecrübeli işi bilen arkadaşlardan yardım istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dekont var mı kanıtlaman lazım. kanıtlayamazsan alamazsın. devlet bile diyorki istediğim paranın yüzde bilmem kaçı başvuru harcı ödemen lazım.
    ne yazık ki müteahitler mallarını yakınlarına devredip lüks yaşamlarına devam edebiliyorlarmış.
    "dinsizin hakkından imansız gelir."
    o adam batmadı. ne batması.
    benim babacanak 2015 pendik yılında ahmet yesevi mahallesinde arsasasını verdi parasını verdi. adam 2 trilyona daireleri yapmadan sattı. tek bir çivi çakmadı. tıkır tıkır geziyor.
    20 kişi varmış ofisinde evleri yap diye.
    yapıcam deyip yapmıyor. g.avat.
    geçen seneki kira yardımını yeni aldığını söyledi babası.
    adalet bu adamları salıyor.
    eşimin tarkadaşı esenyurtta 25.000 lirasını kaptırdı. polis yakaladı. adalet serbest bıraktı. sadece onu dolandırmamış durumda.
    Allahtan korkuları yok.
    bu arada bizim danışman bir hırsızın emniyette "Allahım bana helal yoldan değil haram yoldan kazanandan çaldır" diye dua ediyorum dediğini söylemişti.
    sıkıntılar büyük.avrupada olsa anında adamı içeri alırlar.
    son söz "dinsizin hakkından imansız gelir."

• quote:

Orijinalden alıntı: okirgil

dekont var mı kanıtlaman lazım. kanıtlayamazsan alamazsın. devlet bile diyorki istediğim paranın yüzde bilmem kaçı başvuru harcı ödemen lazım.
    ne yazık ki müteahitler mallarını yakınlarına devredip lüks yaşamlarına devam edebiliyorlarmış.
    "dinsizin hakkından imansız gelir."
    o adam batmadı. ne batması.
    benim babacanak 2015 pendik yılında ahmet yesevi mahallesinde arsasasını verdi parasını verdi. adam 2 trilyona daireleri yapmadan sattı. tek bir çivi çakmadı. tıkır tıkır geziyor.
    20 kişi varmış ofisinde evleri yap diye.
    yapıcam deyip yapmıyor. g.avat.
    geçen seneki kira yardımını yeni aldığını söyledi babası.
    adalet bu adamları salıyor.
    eşimin tarkadaşı esenyurtta 25.000 lirasını kaptırdı. polis yakaladı. adalet serbest bıraktı. sadece onu dolandırmamış durumda.
    Allahtan korkuları yok.
    bu arada bizim danışman bir hırsızın emniyette "Allahım bana helal yoldan değil haram yoldan kazanandan çaldır" diye dua ediyorum dediğini söylemişti.
    sıkıntılar büyük.avrupada olsa anında adamı içeri alırlar.
    son söz "dinsizin hakkından imansız gelir."
    Ödemeyi bankadan yaptım. Cepsubeden dekontu mevcut. Onun da bana 50binden kalan 10bini bana yatırdığı dekont mevcut. Acaba icraya versem sonuç çıkar mı ? Yoksa kafayı eğip parayı unutayim mı ?

• Kafayı eğme . Paranın peşinde ol. Avukata sormak lazım belki direk icraya verebilirsin

• 50 binlirayi sokakta kolay kazanmissinki direk vermissin tanimadigin birine

bu ara nedense insaatcilar kirizi bahane edip para yemekle mesguller

• tipik bir olacağı buydu durumu, geçmiş olsun,,, Allah bu dolandırıcılara yemeyi nasip etmesin garibanın 3 5 kuruş alinterini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.