İnternetten ise hangi web sitesini tercih ediyorsunuz, hangileri iyidir? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Araba parçalarını parçacıdan mı alıyorsunuz yoksa internetten mi?
-
-
Markaya bağlı. Opel aracımda parçacı aynı fiyatı verirse parçacıdan yoksa onlineyedekparca'dan. Toyota'da 10 sene sonra ilk kez parça alma gereği duydum seneye değişmesi gereken şeyler var. Henüz güvenilir site bulamadım, ya yedek servis ya da bulabilirsem güvenilir parçacıdan alacağım.
Filtre ve yağ her zaman internetten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hyundai için bir kaç parçacı hariç orijinal filtre vesaire bulmak zor. Bu araçlar da önemli parçalar için parça seçiyor. Yetkili servis yoksa parçacı.
-
quote:
Orijinalden alıntı: AtesHırsızı
Markaya bağlı. Opel aracımda parçacı aynı fiyatı verirse parçacıdan yoksa onlineyedekparca'dan. Toyota'da 10 sene sonra ilk kez parça alma gereği duydum seneye değişmesi gereken şeyler var. Henüz güvenilir site bulamadım, ya yedek servis ya da bulabilirsem güvenilir parçacıdan alacağım.
Filtre ve yağ her zaman internetten.Toyota’nın ilk sahibi miydin? 10 yıl sarf malzemesi hariç parça almaya ihtiyaç oluşmaması çok iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F43B8C5E5Toyota’nın ilk sahibi miydin? 10 yıl sarf malzemesi hariç parça almaya ihtiyaç oluşmaması çok iyi.
Alıntıları Gösterİlk sahibiyim ama kmsi yaşına göre oldukça az bir araç. Daha yeni buji alacağım parça dediğim o.
-
Parcacidan. Internet hep pahali ve guvenilmez oluyor. Soruyorum ne kadar sonra nakit ne olur diyorum 50 lira 100 lira düşüyor pahali parcalarda.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MeGaDave06
Kesinlikle parçacıdan. İnternetten hayatta parça alınmaz.
Hiçbir site resimleri güncel tutmuyor
Hiçbir site parçanın kodunu, kutusunu vs resimlerini düzgün koymuyor
Hiçbir site parçanın hangi arabalara tam uyup uymadığını yazmıyor.
Genleşme kabı kapağı alacağım aracın şasesini herşeyini verdim bana var abi dedi servis orjinal ürünü var 140 lira bide swag var 30 lira dedi. 30 lirayı duyunca bir sevindim gittim almaya. Sonra bi bakıyorum getirdiği kapağa bakın sana oluyor abi buda sıkıntı yok diyor bide ikiside aynı abi merak etme diyor. Soldaki orjinal kapağım sağdaki ise muadil dediği swag marka kapak. Aynı diyor
Sağdakinin kodunu internete yazıyorum 1998-2005 arası golf 4 ve bora kapağı çıkıyor benim araba 2015 a4
Bu yüzden internetten şunu sipariş vermiş olsaydım şu sağdaki kalburüstü kapak gelecektiAdam dogru soylemis takinca hava kacirmiyor ayni isi goruyorsa muadil sayilir uzun yillar vw grubu kullandi onu sorunlu bir tasarim degil sadece degisiklik olsun diye dış sekli degismis hepsi o.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Genleşme kabı kapağı alacağım aracın şasesini herşeyini verdim bana var abi dedi servis orjinal ürünü var 140 lira bide swag var 30 lira dedi. 30 lirayı duyunca bir sevindim gittim almaya. Sonra bi bakıyorum getirdiği kapağa bakın sana oluyor abi buda sıkıntı yok diyor bide ikiside aynı abi merak etme diyor. Soldaki orjinal kapağım sağdaki ise muadil dediği swag marka kapak. Aynı diyor
Sağdakinin kodunu internete yazıyorum 1998-2005 arası golf 4 ve bora kapağı çıkıyor benim araba 2015 a4
Bu yüzden internetten şunu sipariş vermiş olsaydım şu sağdaki kalburüstü kapak gelecektiKonuyla alakasız olacak ama neden kapağı değiştiriyorsunuz? Aracınız görece genç sayılır ondan soruyorum.
-
Kesinlikle doğuş oto yedek parça bölümünden.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sanayide gidip parçacıdan alıyorum bizzat kutusunu açıp görüp inceleyip öyle para veriyorum, garanticiyim.
-
Ford arabam varken Ford toptancısı sitesinden alıyordum , filtreleri filtre marketimden alırım
Sanayii güvenmem en son bir abi triger değiştirdi orjinal diye söylemesine ve orjinal takıldı denmesine rağmen başka bir serviste yan sanayii olduğu anlaşıldı , sanayii esnafı yan sanayii takar orjinal der oradanda parayı cebe koyar bilemezsin
1 parçanın 5-6 farklı markası var kimisi orjinal kimisi orijinalinden iyi kimiside çok kötü
quote:
Bu yüzden internetten şunu sipariş vermiş olsaydım şu sağdaki kalburüstü kapak gelecektiBende görerek alma taraftarıyım tabi
2012 Fiesta arabama çok kez aldım yan sanayii plastik ön tampon ucuz olunca arka tampon vs sis farları eklettim
Sizin ki aynı hesap parça plastik ise yan sanayii olsa alırım , su kabı almıştım oda yan sanayii idi orjinali 250 TL ne gerek var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
Bu seneye kadar parçacıdan mais alıyordum. Bu sene filtremarketim.com dan mann aldım. Mann bayisi. Faturalı kutulu ürünler.
-
Hocam kaputu açtığımda orjinal olmayan bişey görmeyi sevmiyorum ben sonuçta uzunca senelerce bineceğim bi araç. 2015 model araca 98 2005 arası üretilmiş olan kapağı ne yapayım. Ayrıca soldaki daha ince formlu olanın tam kapanma meyili ile sağdakinin aynı değil. Yani ben soldaki kapağı nasıl kapatırsam kapatmaya başlayım su göstergesi hep tam karşıma denk geliyor son döndürmesinde. Öbürü ise kapatmaya başladığımda her yönden son döndürmesinde kalabiliyor. Fark yoktur ama illaki bişeyi vardır.quote:
Orijinalden alıntı: turgay0651Adam dogru soylemis takinca hava kacirmiyor ayni isi goruyorsa muadil sayilir uzun yillar vw grubu kullandi onu sorunlu bir tasarim degil sadece degisiklik olsun diye dış sekli degismis hepsi o.
Alıntıları Göster
Zaten soldaki orjinal olanın febi marka olanını aldım 50 liraya başka bi parçacıya yeni gelmiş gittim direk aldım. 20 lira daha ucuza kaçıcam diye sağdaki parçayı almak istemedim 20 lira bugün bi et döner parası bile etmiyor malesef
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 15 Ağustos 2021; 0:9:16 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Vag grubu araçlarda genleşme kabıyla kapağı ayrı satılıyor malesef. Bunun sebebini bilmiyorum ama vag grubu araçlarında su eksilmesinin sebebi bazen kapağın işlevini yerine getiremeyip ısınan suyun buharını dışarıya vererek su eksiltmesine sebep olabiliyor diye duydum. Bide eski kapağım sağ sol ileri geri yapınca oynayabiliyor. Ha ağzı gene kapalı ama yerinden oynama yapıyor az sağa veya sola gidebiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: cricetKonuyla alakasız olacak ama neden kapağı değiştiriyorsunuz? Aracınız görece genç sayılır ondan soruyorum.
Alıntıları Göster
Kapağı almamın diğer ikinci sebebi ise şuanki genleşme kabım malesef çok kötü durumda. Genleşme kabı değişmişken kapağınıda değiştireyim dedim. Geçen sene usta denen haysiyetsizin arabaya sahte, saçma sapan ve ucuza kaçmış oldukları antifriz su karışımından ötürü şuan motor suyum biraz kahverengi. G13 konması gerekirken G12 koyduğunu söyledi bana ve arabayı teslim aldığımda genleşme kabının içinde siyah siyah parçacıklar olduğunu gördüm geciktirmeden değiştirdim ama nafile. Detaylı bi soğutma suyu değişimi yapmam lazım ilaçla. Genleşme kabınıda kirletti ve çıkacak gibi değil kiri.
Zaten soldaki olan orjinal servis malı 145 lira, ben ise o gün başka bi parçacıya yeni gelmiş olan febi marka aldım 50 liraydı. 50 lirayada kapağı almış oldum hemde güvendiğim bi marka olan febi olması içimi rahat ettirdi.
-
Benim genleşme kabım orjinal olduğu için yenisinide orjinal alayım dedim. + olarak benim genleşme kabım sensörlü içinde 2 tane uzun ısıtma bujisi gibi çubuk var.quote:
Orijinalden alıntı: Guest-8D107F370Bende görerek alma taraftarıyım tabi
2012 Fiesta arabama çok kez aldım yan sanayii plastik ön tampon ucuz olunca arka tampon vs sis farları eklettim
Sizin ki aynı hesap parça plastik ise yan sanayii olsa alırım , su kabı almıştım oda yan sanayii idi orjinali 250 TL ne gerek var
Alıntıları Göster
Lan acaba o seviye değilde ısıtma çubukları mı acaba ?
-
Her şeyi internetten alan biri olarak araba parçalarının -onemli olmayan ıvır zıvır şeyler alınabilir- internetten alınmasına sıcak bakmıyorum. Hele yağ gibi sahtesi çok olan ve motor için çok önem arz eden bir şeyi almanızı hiç tavsiye etmem. Anlayamazsınız da, sahte olduğunu. Birçok şeye bakmanız lazım. Kutusundan tut, yağın alışkanlığina, rengine kadar.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BF.Skinner
Her şeyi internetten alan biri olarak araba parçalarının -onemli olmayan ıvır zıvır şeyler alınabilir- internetten alınmasına sıcak bakmıyorum. Hele yağ gibi sahtesi çok olan ve motor için çok önem arz eden bir şeyi almanızı hiç tavsiye etmem. Anlayamazsınız da, sahte olduğunu. Birçok şeye bakmanız lazım. Kutusundan tut, yağın alışkanlığina, rengine kadar.Doğrudan üretici satıyorsa da mı alınmaz? Mobil bildiğim kadarıyla kendi satış yapıyor, lukoil de yapıyor. Hatta ben lukoil'i aldım, daha araca koyup denemeden n11'den kupon gelince dayanamayıp bir tane daha aldım (154 tl'ye aracıma uygun sertifikalı 4 lt yağ almış oldum), ilk siparişim direkt fabrikadan 1 hafta üretilmiş ürün geldi. Şimdi gidip sanayide ne olduğu belli olmayan yağ mı alayım yoksa fabrikadan kargo ne olduğu belli ucuz yağ mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AtesHırsızı -- 15 Ağustos 2021; 0:54:53 >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Adam dogru soylemis takinca hava kacirmiyor ayni isi goruyorsa muadil sayilir uzun yillar vw grubu kullandi onu sorunlu bir tasarim degil sadece degisiklik olsun diye dış sekli degismis hepsi o. |
Benzer içerikler
- mercekli far nedir
- honda civic yakıt tüketimi
- gaza basınca gelen şıkırtı sesi
- gaza basınca beyaz duman atıyor
- renault megane 1.3 tce 140 yorumlar
- km sorgulama
- seat ateca 2024 fiyat listesi
- l200 mitsubishi 2024
- suzuki swift 2024
- en ucuz engelli araç fiyatları 2024
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X