Şimdi Ara

Bu parçalar sök tak mı yoksa değişen.mi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonda konuştuğum galerici bu parçalar sök tak,değişen boya yok diyor.Ön üç parça olunca bana yalan söylüyor gibi geliyor.Siz ne diyorsunuz arkadaşlar?

Bu parçalar sök tak mı yoksa değişen.mi arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykaya1983 -- 25 Kasım 2023; 18:56:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Söküp takınca değişmiş olmuyor mu zaten.araba eğer ucuz değilse bulaşma yakında kapıya servis araba satacak duruna gelecekler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bazı eksperler sök tak ve değişen ayrımı yapmıyorlar. ki zaten kendileri de parçaların vidaları ve parçanın iç boyasına bakıp bu kararı veriyor. misal bu raporda sök tak yazan parçalar aslında aracın aynı rengine sahip sıfır ya da çıkma parça ise de buna sök-tak yazarlar. ama farklı renk bir parça takılsa dışını aracın rengine boyadıkları için içi ile dışı farklı renk oluyor bu yüzden değişen diyorlar. yani değişen yazılan kesin değişendir, sök tak yazılan değişen olabilir de, olmayabilir de..

• Durup dururken niye söküp takmışlar, boya yok duba yok bi şey yok niye sökmüşler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Canım sıkıldı söktüm taktım olmuyor bu işler. Araç kazalı toplamışlar parçalarında aynı renk başka araçtan tedarik etmişler. Değişenle arasında bir fark yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bazen yandaki parçayı düzeltmek için vs sök tak yapılabiliyor. yan yana parçalar olması bu ihtimali düşürüyor ama sonuçta farklı hasarlar sonucu da olmuş olabilir. çok önyargılı bakmamak lazım. yine de şaşe podye vs. iyi kontrol edilmeli.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.