Şimdi Ara

Kaziklandim mi ? Lutfen yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2.el casper laptop aldim 330 tl ye lakin cihazi zorlayinca isinip kendiliginden kapaniyor. Islemci sicakligina baktigimda 80 dereceye kadar cikiyor ve cok degisken. 50° den birden 70° ye cikiyor sonra pat diye kapaniyor. Moralim bayagi bozuldu saticiya ulasamiyorum adama mesaj attim donus yapmadi 50 tl dusuk ver mali geri al dedim. Sogutma fani cok temiz,actim toz moz yok.

4GB RAM İ3-2330M
    W8.1 YÜKLÜ
    320GB HDD

Ne yapmaliyim ? Tamir olur mu ? Ne kadara olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Zorlama derken ne yapıyorsun mesela

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi şunu bir göz önünde bulundurmak lazım. Adam neden o sistem özelliklerine sahip cihazı 330 TL gibi komik bir rakama satmış. Yüksek ihtimalle cihaz zaten sorunlu sana kakalamış. Senin bu durumda yapacağın bir kaç şey var. Öncelikle sana tavsiyem o sisteme bir format çek linux mint mate kur. Daha sonra termal macun yenile ve paraya kıyıp altına bir soğutucu al. Bunlar sana maksimum kaliteli bir macun ve soğutucu ile 100 TL ye patlar.

Eğer elinden çıkarmak istiyorsan cihaza 100 TL veririm. En azından yedek parça olarak kullanabilirim cihazı.
  • Termal macun kurumuştur buyuk ıhtımal . sorun sadece bu ise aldığınız fıyat uygun bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Powerbank hakkinda yardim lazim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.