Kazım tanımadığımız bir adam değil. Fenerbahçe'deyken de böyleydi, milli takımda da böyle. Saha dışı disiplinsizlikleri kelepçesi vs. bunları bıraksa da adam oyun içinde çok istikrarsız. Kazım'ın ne özelliği var diye sorulduğunda sayarsın şu var bu var diye ama sahaya bakarsın hiçbir özelliğini gösteremiyor.
Kazım en iyi ihtimalle oynadığı bölgenin alternatif oyuncusu olur, o pozisyondaki diğer oyuncuyla form durumuna göre dönüşümlü oynar. Sen Kazım'a güvenip yola çıkarsan sonra niye oynayamadı, niye istikrarsız demeyeceksin. Bu bilinen bir şey çünkü.
Kazım takımdaki fiziği en iyilerden biri ama kondisyon yok. Bu sene kampta maraton koşuda sonuncu olmuştu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Kazım takımdaki fiziği en iyilerden biri ama kondisyon yok. Bu sene kampta maraton koşuda sonuncu olmuştu.
Maratonları önemseme olm. Rambo da birinci olmuştu
kazım geçen maçta kötü değil vasattı bence
Son maçta ofansif olarak sadece Kazım ve Baroş vardı. İlerde yalnız kaldılar. Takım ilerde çoğalamazsa bu oyuncuların nasıl etkili olmalarını beklersin? Bana göre herkes yerli yerinde oynarsa bu takım bol gol atar. Kaliteli bir takımız. Tek sorun Stoper ve sol bek. Diğer mevkiler yeterli. Yeter ki herkes mevkisinde oynasın.
kazım istikrarsız futbolcu istediğiz orladığı adam takip ettiği zaman çokda güzel oynar ama istikrar önemli
ah keita ah
kazım a bazen bende gıcık oluyorum ama arada çıkıyo iyi işler yapıyor işte
bu arada thatsright pardon thats hot süresiz ban yememiş bu sefer
kazım a istediğini söyle de aydın ın kazım dan iyi olduğunu düşünmen garip
quote:
Orijinalden alıntı: De-Niro
quote:
Orijinalden alıntı: El Cazador
Maratonları önemseme olm. Rambo da birinci olmuştu
Kestirmeden gitmemişmiydi o çakal. Daha sonra chipten izleme raporlarında ortaya mı ne çıkmıştı.
quote:
Orijinalden alıntı: ultrASoldiers
Vallahi bir maçta bütün takımı silip attınız ne diyeyim artık
Her yıl olduğu gibi takım çuvallamıyor mu?
Bu adami fenerdeykende kotu buluyordum. Milli takimda oynatan beyinsiz tdlere de sinir oluyordum. O sanli milli formayi verecek bir suru Turk oyuncu varken igrenc bir kisilige sahip bir YABANCIya formayi veriyoruz. Ha birde oyle +si olan bir futbolcu degil. GSye geldiginde cok uzulmustum. Forumda GS bolumunde fan konusu acmislardi Kazim icin. Cok gulmustum onlara.
*Hayır tek değilsin renkdaş.
*Aldığı her topu geriye doğru sürüyor ve paralel bir pas atıyor. bu mudur teknik,çalım Teknik çalım Ambrabatta bile daha iyi
*Arasıra aratop geldiğinde en ufak bir omuz darbesiyle yere yığılıyor. bu mudur fizik,güç. Premier ligde bunu parçalarlar maç sonundada kenarda bebek gibi aglar. (arkadaşın biri PL de oynasa hiç sırıtmaz demişte)
*Urfalı'nın ayagında top var Kazımın kaçmasını beklıyor adam kazımın umrunda değil ve sonuç olarak mecburiyetten adam geriye dogru oynuyor suç urfalının oluyor.
beyler rica ediyorum ne olur Pazar günkü samsun maçı ve ondan sonra hangi maç varsa artık lütfen o maç kazımın bulunduğu bölgede olan pozisyonları özellikle kazımın ne kadar boş haraketler yaptığını ayagına top geldiğinde ne yaptıgını görün. izleniminiz olsun ve ben ibb maçını kastetmıyorum sadece geldiğinden beri saçlarımı yoluyorum onun yüzünden. maçları izledikten (özellikle kazımı) sonra hala onu bana hız teknik çalım şut özellikleriyle savunuyorsanız bir kahkaha daha atıyım. İzleyin yine kazıımı savuncak olursanızda 90 dk boyunca kazıma gelen paslar ve sonrası olarak bi video hazırlamak zorunda kalıcam.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme