Şimdi Ara

Kazım'dan nefret eden bir tek ben varım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Geçen birine ne + sı var kazımın demiştim.
    oda "hız,teknik,şut futbolcuda aranan herşey" demişti hala gülüyorum.
    şaka maka bir yana ne +sı var Aydın Yılmazdan?
    ikiside etkisiz eleman
    gerçi ben Aydını Kazımdan daha başarlı buluyorum o ayrıda.

• Vallahi bir maçta bütün takımı silip attınız ne diyeyim artık
  • Aydın Yılmaz'dan +sı hız,teknik,şut
  • böyle düşünen bir tek sen varsın kazım iyi oyuncu ama gününde olmadığı zaman maçtan siliniyor
  • sahada galatasaray lı gibi oynuyo , hızlı , katedebiliyo , topa vurması idare eder , orta da açabiliyo . hemde yabancı sınırlamasına da takılmıyo , daha ne olsun.
  • Düzenle aile hayati falan hikaye. Bir kanat oyuncusu üst düzey olmasi icin defansinada yardimci olmasi gerekir Kazimda surat, teknik vs vs olabilir ama oyuncu ahlaki yok yardim etmiyor defansa ibb macinda bu kadar pozisyon fakiri olma sebebide bu 3 oyuncu bekledi sürekli
    Aydin ondan kötü olabilir ama defansa yardim eden bir Aydin oynarsa en azindan orta sahan hucum organizasyonu yapabilir
    Bir kac tane sivri zekali cok bilen sanan elaman var saniyorki oyunu defans kuracak senin forvet, ve kanatlarindaki 2 bozma elleri belinde gezdigi icin oyun kuramiyorsun tam tersine
    Gsyin o bölgeye mutlaka care bulmasi gerek ayricada ismiyle oyuncu oynatilmaz kardesim.
    Aha odu buydu gene Fb sampiyonlugunu görürüz Gs ve Bjk hala akillanmadilar yildiz isim almayla bu isler olmuyor oyunu 2 yönlü diyen cok bilenlerin tabirinle senin kanat oyuncularin 2 yönlü olmasi önemli topu aldigindada topu kaptirdigindada bu sayede ortasahani kalabalik tutar ve basarili olma sansin yükselir.

• ne yani aydın yılmaz mı oynasın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet +'ları onlar ama bu kazım'ı iyi yapmaz. son maçtaki durumda kazım yerine arda olsaydı nasıl bir kıyamet kopardı tahmin edemiyorum. malesef karakteri konusunda kazım'ı olduğu gibi kabul etmişiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kazım'ı santraforda denesek keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Evet +'ları onlar ama bu kazım'ı iyi yapmaz. son maçtaki durumda kazım yerine arda olsaydı nasıl bir kıyamet kopardı tahmin edemiyorum. malesef karakteri konusunda kazım'ı olduğu gibi kabul etmişiz.

kazım beleş , arda 12milyon , kıyamet kopsun bi zahmet.
  • en az 5 mesaj atmısımdır kazım kötü diye..Arkadaşlar 1 maçla değil Madrid macındada böyleydi bu
  • Tek değilsin kardeşim ama sırf Galatasaray'da diye bıraktım ona karşı olan tutumumu. Yetenekli ama üstüne katmıyor. Kendini geliştirmiyor. İngiltere'de kalsa çok rahat PL oyuncusu olurdu. Türkiye'ye geldi adam ama işte. Bu ülkede çok az adam geliştiriyor futbolunu. Yanıltsın beni ve faydalı olsun takımıma başka şey istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: crimex

quote:

Orijinalden alıntı: ahmt_frk_asln

Evet +'ları onlar ama bu kazım'ı iyi yapmaz. son maçtaki durumda kazım yerine arda olsaydı nasıl bir kıyamet kopardı tahmin edemiyorum. malesef karakteri konusunda kazım'ı olduğu gibi kabul etmişiz.

kazım beleş , arda 12milyon , kıyamet kopsun bi zahmet.

Karakter sadece pahalı oyunculara değil herkese lazım. ucuz diye kazım'ı bu haliyle kabullenelim mi? arda'yı uç örnek olduğu için örnek verdim. yerine ayhan'ı koy, küçük çaplı bi kıyamet kopardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostriderx

Aydın Yılmaz'dan +sı hız,teknik,şut

+beyin
  • Kazım'ın bu takım için ancak yedek olabileceğini sizde anlayacaksınız bir gün inşallah
  • istikrarsız bir topcu malesef fizk gücü yetersiz çünki ve yedeğe çekilebilir tabiki
  • bu maçta yaptığı onca şahane harekete rağmen ne bir asist ne bir gol bulabilmişti.

http://www.timsah.com/Colin-Kazim-MTKyi-boyle-perisan-etti/nT0VMnTgzVX
  • Açıkçası ben de Kazım ı çok beğenmiyorum. Transfer edildiği zaman da karşı çıkmıştım. Geçen sene kötü olan takımda çabalayan tek isimdi deniyor. Bu göz ardı edilemez. Ama yetmez. Bazı pozisyonlarda resmen uyuyor. Geçen maçta çok kötü oynadı. 2 maç oynayıp 3 maç yatan adamı ben ne yapayım ?!

Galatasaray ın kanatlarında çok daha iyi isimler oynamalı. Bir kanatta Kazım(Aydın), diğer tarafta Riera(Engin)... Bu mudur? Oldukça yetersiz. Ama sen en fazla ligde başarılı olayım, şampiyon ligine zorda olsa katılmayı başarayım gerisi önemli değil, ŞL gruplarında 3. yada 4. olsamda farketmez diyorsan sorun yok. Elinde kaliteli ofansif orta saha oyuncusu/oyun kurucu zaten yok. Forvetlerin formsuz/yetersiz.
    Bari kanatların üst düzey olsun. Galatasaray ın ofansif anlamda da defansif anlamda da kadrosu son derece yetersiz. O kadar transfere rağmen. Buna karşı çıkanlar uzun vadede görecekler.

Ben neye göre yetersiz diyorum şunu da belirteyim.Tüm taraftar gibi Galatasaray ın çok başarılı olmasını istiyorum. Hem Avrupa da hem ligde. Avrupa da yada ligde Galatasaray büyük bir maça çıktığında, Galatasaray şu takım karşısında çok zorlanır demek istemiyorum. Bu da sadece iyi bir sistem,taktik,iyi bir teknik direktör ile olacak iş değil. Kaliteli oyuncularda lazım. Galatasaray da yok mu? Var, ama eksik.

• quote:

Orijinalden alıntı: evohan

istikrarsız bir topcu malesef fizk gücü yetersiz çünki ve yedeğe çekilebilir tabiki

Fizik gücü demeyelimde, kondisyon yetersiz. Fizik olarak güçlü bir oyuncu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ëmir

quote:

Orijinalden alıntı: evohan

istikrarsız bir topcu malesef fizk gücü yetersiz çünki ve yedeğe çekilebilir tabiki

Fizik gücü demeyelimde, kondisyon yetersiz. Fizik olarak güçlü bir oyuncu.

yani orasını anlayamadım bende acayip güçsüz görünüyor bazen
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.