Şimdi Ara

Kazım'ın Islıklanması? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
2.053
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Melo'da iki maçtır kötü oynuyor, onuda ıslıklayın hadi. Kazım'ı savunduğum yok, sadece gözümüze batanları yerin dibine sokmayalım o kadar. Bir davranışta bulunacaksanız herkese aynı şekilde davranın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marophat

Melo'da iki maçtır kötü oynuyor, onuda ıslıklayın hadi. Kazım'ı savunduğum yok, sadece gözümüze batanları yerin dibine sokmayalım o kadar. Bir davranışta bulunacaksanız herkese aynı şekilde davranın.

Maçları 90 dakika izliyormusun ?

İki maç stada git izle öyle yorum yap
  • quote:

Orijinalden alıntı: Intelligence Cube

quote:

Melo'da iki maçtır kötü oynuyor, onuda ıslıklayın hadi. Kazım'ı savunduğum yok, sadece gözümüze batanları yerin dibine sokmayalım o kadar. Bir davranışta bulunacaksanız herkese aynı şekilde davranın.

Stada gitme gibi bir şansım yok herşeyden önce. Ama maçların hepsini izliyorum merak etme.
  • Ya bu adam kadar cimri bir adam görmedim sağ kanatta çaprazdan kaç kere topla buluştu fener derbisi dahil adam ısrarla şut çekiyor ve atamıyor içeri pas vermiyor, defolup gitsin böyle adamlara yer yok takımda.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Intelligence Cube

quote:

Stada gitme gibi bir şansım yok herşeyden önce. Ama maçların hepsini izliyorum merak etme.

Maçlar yanıltıyor işte sizi..Bu yüzden böyle düşünüyorsunuz..

Melo'nunda kötü Kazım'ında kötü olduğu bir maçta neden sadece Kazım ıslıklanıyor biliyormusun ?

Melo'nun ayağına bastıklarında hemen kalkıyor,takımı taraftarı gaza getiriyor,bir şeyler için uğraşıyor ve bu takım,taraftar üstünde pozitif etki yapıyor,bazı hataları görmezden geliyoruz tribünde.

Ama Kazım'a omuz atıyorlar yerden kalkmıyor,kalksada yürüyor atağa katılmıyor.Top ayağına gelince birşeyler yapmaya çalışıyor geri kalanda yürüyor..Neden bu adamın hatalarını unutalım ki ? Suç bizde mi onda mı ?

İ.B.B maçında karşı karşıya atamadıktan sonra küfretmesinin anlamı ne ? Taraftar moral vermeye çalışırken bir kere dönüpte karşılık vermemenin anlamı ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: DontMakeMeLaugh

Ben Stad taydım kazım ıslıklanmadı kazım çıkmadan önce hakem faul diye oyunu durdurdu taraftar o anda hakemi ıslıklarken kazım çıktı :)
    Yoksa kazım gayet iyiydi ve taraftardan da alkış topladı.

Evet, alkışladık biz hatta.
  • Dün Kazım'a benden çok söven oyuncu yoktur. Dediklerine katılıyorum ama Melo'nun da iki maçtır koşmaktan başka birşey yaptığı yok. Çok ciddi pas hataları, önündeki topu garip şekillerde rakibe kaptırmalar vs. MElo'ya da sövdüm dün, her ne kadar Kazım'a sövdüğüm kadar olmasa da. Ama sadece Kazım'ı ıslıklar Melo'ya alkış tutarsan oyuncular bunu yanlış anlar.
  • quote:

Dün Kazım'a benden çok söven oyuncu yoktur. Dediklerine katılıyorum ama Melo'nun da iki maçtır koşmaktan başka birşey yaptığı yok. Çok ciddi pas hataları, önündeki topu garip şekillerde rakibe kaptırmalar vs. MElo'ya da sövdüm dün, her ne kadar Kazım'a sövdüğüm kadar olmasa da. Ama sadece Kazım'ı ıslıklar Melo'ya alkış tutarsan oyuncular bunu yanlış anlar.

katılıyorum kaldıki kazımdan daha iyi kim var!!! görende sağda keita r10 şakiri falan varda kazım oynuyor sanar sercan 4-5 maç oynasıln 6 maçta sahaya girip vurmaya kalkarlar onun dışında o kanat için kazımdan daha iyisi yok.
  • kazımın ıslıklanması (ki ilk defa duyuyorum) tamamen galatasaray izleyicisinin zeka göstergesidir.
  • Kazım şu anki takım ruhunu oyununa yansıtmıyor. Tepki alması normal ama ıslık ? Sanmıyorum.
  • quote:

Dün Kazım'a benden çok söven oyuncu yoktur. Dediklerine katılıyorum ama Melo'nun da iki maçtır koşmaktan başka birşey yaptığı yok. Çok ciddi pas hataları, önündeki topu garip şekillerde rakibe kaptırmalar vs. MElo'ya da sövdüm dün, her ne kadar Kazım'a sövdüğüm kadar olmasa da. Ama sadece Kazım'ı ıslıklar Melo'ya alkış tutarsan oyuncular bunu yanlış anlar.

Ujfalusi, sen misin ?
  • Sabri bile ısliklandi diyen var da Sabri'nin iyi orta açtığı maç var mı ? İyi oynadığı maç bile şüpheli ayrıca..

Kazım sadece görüntüde var futbolcu olarak bise yaptıgı söylenemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • milli takımın futbolcusunu ıslıklayan kazımı hayli hayli ıslıklar.ıslıklayanlarda herkez değil,küçük bir grup
  • quote:

Orijinalden alıntı: 26birkan

milli takımın futbolcusunu ıslıklayan kazımı hayli hayli ıslıklar.ıslıklayanlarda herkez değil,küçük bir grup

Hocam ne gereği var böyle inceden inceden laf sokmaya calısmanın falan ??? Amaç ne yani ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: black jack

quote:

milli takımın futbolcusunu ıslıklayan kazımı hayli hayli ıslıklar.ıslıklayanlarda herkez değil,küçük bir grup

Hocam ne gereği var böyle inceden inceden laf sokmaya calısmanın falan ??? Amaç ne yani ?

amaç gsye laf sokmak değil.türkiyede böyle saçma sapan futbolla alakasız şeylerin stadlarımızda olması.diğer mesajlarımdada bakarsan kendi takımımı bile eleştiririm bu konuda.
  • quote:

Bu konuda size katılamayacağım, ultraslanda çok aktif olan arkadaş grubum var, tabiri caizse ölümüne nefret ediyorlar Kazım'dan, küçük bir grup falan değil. Onu geçtim Kazım asla G.Saray ın oyuncusu değil, fizik gücünden başka hiçbir özelliği olmayan, bütün topları ezen, adam eksiltme özelliği olmayan, dripling yapamayan, bir kanat adamında olması gereken hiçbirşeye sahip olmayan boş bir adam.

Bana göre Kazım'ın ıslıklanma sebebi antipatikliğinden dolayı taraftar arasında hiç sevilmemesi.
  • Bende staddaydım ama ıslıklanmadı diye hatırlıyorum. Servet ile aynı anda çıkıyordu. Hatırlayamadım ama bir tek top Sarp'a geldiğinde onu ıslıkladık
  • quote:

Orijinalden alıntı: carnador

Sabri bile ısliklandi diyen var da Sabri'nin iyi orta açtığı maç var mı ? İyi oynadığı maç bile şüpheli ayrıca..

Karabük maçında oyuna girdikten sonra çok isabetli ortalar yaptı forvetler değerlendiremedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: JHendRix

quote:

Sabri bile ısliklandi diyen var da Sabri'nin iyi orta açtığı maç var mı ? İyi oynadığı maç bile şüpheli ayrıca..

Karabük maçında oyuna girdikten sonra çok isabetli ortalar yaptı forvetler değerlendiremedi

Çok fazla?

1 Tane yapmaya çalıştı adamı vurmayı becerdi :)
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: JHendRix

quote:

Çok fazla?

1 Tane yapmaya çalıştı adamı vurmayı becerdi :)

Niye lan oyuna girdikten sonra 3-4 ortası isabetli oldu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.