Bildirim
Kazım Kazım da Ahmet Çakar'a dava açıyor!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Vurun daha ölmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Helal olsun acıcaklar tabi bu tür adamlardan alıcaksın milyona yakın tazminat'ı bakalım bundan 2 3 program sonra süt dökmüş kediye dönüyorlarmı dönmüyolarmı. -
Bursasporlu futbolcu Kazım Kazım'ın, eski hakem Ahmet Çakar hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.
Kazım Kazım, Çakar'ın, Bursaspor'un 6-0 mağlubiyetiyle sonuçlanan Galatasaray maçının ardından bir televizyon programında kendisi hakkında ağır ithamlarda bulunduğu gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulunma kararı aldı.
Kazım Kazım'ın, Çakar'ın açıklamalarından sonra konuyu yeşil-beyazlı yöneticilere aktardığı ve bunun ardından suç duyurusunda bulunmak üzere avukatına talimat verdiği belirtildi.
Bursaspor Kulübü de 3 Şubat'ta kulüp avukatları aracılığıyla Çakar hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. -
Bence bursa ve galatasaraydaki herkes dava acmali boyle lafi bir soyleyip iki cekip sonradan kivirma manevrasi birakip kendini zeki sanan bu adama.
Bunlarda ahlak olsa once kendi kanali kovardi. Ama maalesef o ahlak yok.
Dava ustune daba acilsin da bir daha iftira atmamaasini ogrensin.
Bizi diger pisliklerin yanina cekmek icin 1948 den mac getirmedikleri kaldi bi.
Onca dava uydurma yalan dolan. Ama zalad gercek. Dedikodular gercwk. Allah akil fikir versin hepsine.
Bu adam da dava açmış. Dava açmayan kalmadı. Vurun beyler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Vikernes
Bu adam da dava açmış. Dava açmayan kalmadı. Vurun beyler.
Ölmemiş...
-
Forumca para toplayıp bizde açalım gökmenin gazetesi... -
Yarin sabah yetisirsem bende dava acacam. Manevi olarak cokus icindeyim.
umarım açar, yorumcuyum ayağına desteksiz atıp tutmamayı öğrenmeleri lazım. -
Sıra Sercan ve Daum'da. Onlar içinde benzer şeyler söyledi. Kıvırmasın boş yere ,
yıllardır hakaret etmeden tırnak içinde deyip ben buna şerefsiz desem ama demiyorum çünkü şerefsiz olmadığını biliyorum diye hakaret edip ondan sonra ben şerefsiz mi dedim , iyi bakın bir daha izleyin diyerek kendini haklı çıkarmaya çalışıyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X