Şimdi Ara

Mehmet Demirkol'un bize son günlerde takması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • spor servisine bakıyorumda adam resmen galatasaray düşmanı olmuş fenerin yaptığı bir olayı 10 saniyede yorumluyor bizle ilgili bir şey olunca susmak bilmiyor fuat akdağ arada bunu bozuyor ama adam aynen devam ediyor bu adam eskiden çok iyi yorumlar yapardı herkese eşit düzeyde yaklaşırdı bir şeyler olmuş ki bu birden böyle döndü

• Belki de galatasarayı önemsediği için böyle olmuştur, içi doludur, bence bir değişiklik yok adamda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daha 1 sene once tv de izlenecek tek yorumcu diye ovguler duzuyodunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

daha 1 sene once tv de izlenecek tek yorumcu diye ovguler duzuyodunuz.

daha 1sene? 1sene 365 gun.

• Tabi Galatasarayi konusacak. Fenerbahcede hersey takir taki isliyor. Anormallik GSde var. Ne oynadigi belli degil.. dk 75de kagitlarla sistem degisitiriliyor.. deplssmanda mac kazanamiyor... FBnin kazandigi hic bi deplasmanda Galibiyet alamamis GS. Daha kimi konusacak?

• Fenerle ilgili daha çok konuşsa bu sefer yine fenerli yapardınız adami, adam ne yapsın işinize gelince 'kimse dokunulmaz değildir' diyip bu takıma emek vermis şahsiyetler hakında ileri geri konusuyorsunuz, işinize gelince adam niye elestiriyor, hani kimse dokunulmaz değildi? Hani sizin elestirme özgürlüğünüz ?

Ama yok bu tip üyeler kendileri eleştirilmeyi kabullenemezler, tek doğru kendi eleştirileridir, adama yanit vermeye kalksan anında yaftalanirsin xxxsporlu vs. Olursun, hani benim elestirme özgürlüğüm?

(genele hitap ettim, üzerine alınma)

• gs lisesinde okumuş bir demelidir kendisi rengini belli ederse tepki almaktan korkuyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Erdal Bakkal'ın Son Durumu Nedir?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Son günletde izlemiyorum ama bu kahpe spor medyasında namuslu bir iki adamdamdan birisidir.

• TV dünyasında her zaman sorunları olan takım konuşulur. Para kazanma ve reyting meselesi. Ortada bir sorun ve olay yoksa, spor yorumcuları nasıl para kazanacak? Bundan önce de FB konuşuluyordu, GS'de işler tıkırındaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Themistocles

gs lisesinde okumuş bir demelidir kendisi rengini belli ederse tepki almaktan korkuyor

Mehmet Demirkol Fenerbahçeli. Twitterda formalı fotoğrafı vardı bi ara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

quote:

Orijinalden alıntı: centerboys

daha 1 sene once tv de izlenecek tek yorumcu diye ovguler duzuyodunuz.

daha 1sene? 1sene 365 gun.

yani zeka kupu... soyluyodunuz inkar edebilirmisin

• Kötü giden takıma iyi gidiyor mu diyecekti? İyi giden zamanda iyi gidiyor diyen, kötü giden zamanda kötü gidiyor diyen adamdan zarar gelmez. Futbol bilgisine de güveniyorum kendisinin. Şaka maka deplasmanda maç kazanamıyoruz, halimiz içler acısı. Eleştirebildiği kadar eleştirsin de bizim de sesimiz duyulur belki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jracool

quote:

Orijinalden alıntı: Themistocles

gs lisesinde okumuş bir demelidir kendisi rengini belli ederse tepki almaktan korkuyor

Mehmet Demirkol Fenerbahçeli. Twitterda formalı fotoğrafı vardı bi ara.

bende onu demek istedim ama telefonun azizliği yanlış olmuş (gs lisesinde okumuş bir fenerlidir ) olacaktı doğrusu. bir tarafta taraftarı oldugu camia diğer tarafta gendisini eğiten yetiştiren bir camia arada kaldığını düşünüyorum.
  • yakinda bu sozde tarafsiz yorumcunun da rengi cikar ortaya

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.