Öncelikle hepinize merhabar bugün sizlere KCS TOOLBOX ı tanıtacağım P ![]() KCS TOOLBOX içerisinde 14 tane bölüm vardır.Hemen size bölümlerden bahsedeyim 1.Password Creator Burada çok güvenlikli şifreler oluşturabilirsiniz ![]() 2.KCS Iron Cleaner Bu bölümde bilgisayarınızdaki gereksiz yüklerden gereksiz dosyalardan kurtulursunuz. ![]() 3.KCS File Eraser | Manager Bu bölümde istemediğiniz uygulamaları ismini yazaarak silebilirsiniz. ![]() 4.KCS Memory Cleaner Bu bölümde RAM'inizdeki fazla kullanımları azaltabilirsiniz. ![]() 5.KCS Capslock Detector Capslockunu açık mı kapalımı klavyeye bakmadan öğrenmek mi istiyorsunuz işte bu size göre ![]() 6.KCS Windows Manager Geldik en önemli diğer uygulamalardan ayıran kısıma KCS windows manager sayesinde windows defender ve windows updateyi açıp kapatabilirsiniz. Gereksiz servisleri kapatarak bilgisayarınızı hızlandırabilirsiniz. ![]() 7.KCS Yönetici Sayaç Kronometre ![]() 8.KCS PC Information Checker Bilgisayarınız bütün özelliklerini buradan görebilirsiniz. ![]() 9.KCS Value Comparsion Yazı değerlerini karşılaştırmak için kullanılıyor.(Hacker için İdeal) ![]() 10.KCS String Encryption/Decryption Bir yazıyı şifreleyebilir veya şifresini çözebilirsiniz. ![]() 11.KCS Pasif Modu ![]() Evet arkadaşlar KCS TOOLBOX BU ŞEKİLDE 3-4 TANE DAHA ÖZELLİK VAR AMA BUNLARIN NORMAL KİŞİLER TARAFINDAN KULLANILACAĞINI SANMIYORUM O YÜZDEN BELİRTMEDİM. BENİ EN ÇOK ETKİLEYEN ÖZELLİK WİNDOWS DEFENDER VE WİNDOWS UPDATEYİ BİR ANDA AÇIP KAPAYABİLMESİ UMARIM İŞİNİZİ GÖRÜR BU UYGULAMA BEN BEĞENDİM VE SİZLEREDE ÖNERİYORUM |
Bildirim