Şimdi Ara

KDL-32EX500 SONY BRAVIA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • samsung 65* serinideki yansımayı görünce vazgeçtim yarın kısmetse KDL-32EX500 SONY BRAVIA modelini alıcam fiyatı samsungla aynı cihazı geçen gün gördüm netten göründüğü gibi kesinlikle değil kasa tasarımı çok kaliteli bi kasa yapmış sony altındaki metalik tonlama çok hoş duruyor özellik olarakta 65* serisiyle birtek mkv desteği yok zaten sony lerin hiçbir modelinde yokmuş artık mkv için 200 daha gözden çıkarıp bi wdplayer falan alıcam...tabi aklımda yine biraz soru işareti var bu tvyi kullanan varmı yada hakkında bilgisi olan şimdiden teşekkürler..

• yokmu ex500 hakkında bilgisi olan arkadaşlar?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkansss -- 29 Mart 2010; 22:03:12 >
  • samsung 6 serisinde parlama diye birşey yok ultra clear panel özelliği sayesinde parlama olayı önlenmiş bende b653 var tavsiye ederim.
  • kaç inç sendeki ne kadara ne zaman aldın? acaba
  • Arkadaş doğru söylemiş Samsung parlamayı olabildiğince önlemeye çalışmış, bunun derecesi tartışılır fakat;

Oda da ki herşeyi içinde ayna gibi gösterme gerçeği ekarte edilemez.

Inch ölçüsüne göre (örn. 32") İzleme mesafesini tam belirleyip (2.8m) karşısına göz hizanız ortasına gelecek şekilde oturduğunuzda kaşınız gözünüz evde hareket eden herşey LCD'nin içinde hayat buluyor...

MKV desteğini boşveriyorsanız, 32PFL8404 serisini kesinlikle öneririm...

Bende panel kalitesi, seyir zevki, input lag (game mode 10ms) ve Ambilight için bu LCD yi tercih ettim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: T-una

Arkadaş doğru söylemiş Samsung parlamayı olabildiğince önlemeye çalışmış, bunun derecesi tartışılır fakat;

Oda da ki herşeyi içinde ayna gibi gösterme gerçeği ekarte edilemez.

Inch ölçüsüne göre (örn. 32") İzleme mesafesini tam belirleyip (2.8m) karşısına göz hizanız ortasına gelecek şekilde oturduğunuzda kaşınız gözünüz evde hareket eden herşey LCD'nin içinde hayat buluyor...

MKV desteğini boşveriyorsanız, 32PFL8404 serisini kesinlikle öneririm...

Bende panel kalitesi, seyir zevki, input lag (game mode 10ms) ve Ambilight için bu LCD yi tercih ettim...

bende 8404 modelini uzun zamndır araştırıyordum hatta bugün vatanda kampanya var alabilirim birde forum bi kaç arkadaş bi philips bayiisi sanırım olan bi arkadaş varmış uygun fiyata veriyomuş forum uygun nasıl ulaşabilirm...

• Philips lerin yandan izleme açısı pek güzel değil.. Evde tek başınıza tv izlemeyecekseniz tabii,
    Samsung da ki parlama olayına kesinlikle katılmıyorum, gidin gözünüzle görün...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    plazma tv. Panasonic TX-P42G20E
    9 yıl önce açıldı
    Sony 55xf9005 - Samsung 55q80t
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ackhilleus08

Philips lerin yandan izleme açısı pek güzel değil.. Evde tek başınıza tv izlemeyecekseniz tabii,
    Samsung da ki parlama olayına kesinlikle katılmıyorum, gidin gözünüzle görün...

dün akşam saturn de bi samsung bi sony defalarca baktım iki tv de yanyanaydı samsung a baktığımda arkadaki ışıklar çok bariz görünüyordu sony de ise yok denecek kadar azdı ve yandan izleme açısı iyi değil dediğiniz philips in hangi modeli ben 8404 e baktım nerdeyse 0 dereceden bile görünüyordu ama gel gelelim fiyatı biraz pahalı diye başka alternatif arıyorum ama bugün vatan da kampanya varmış bu gün belki 8404 ü alabilirim 2 aydır o modeli takip ediyorum adım adım...
  • Sharp Panelli Philips lerde izleme açısı berbat buna katılıyorum... Fakat LG Panelli bizim 32PFL8404de bu doğru değil... İzleme mesafesine uyduktan sonra belirli açı dışında yandan izlemek çok zor zaten, direk LCD nin yanına/dibine oturup denerseniz tabi...

Samsungun Bayii de tam karşısına 2.5m mesafeye sandalye koydum oturup 10dk izledim, her ekran karardığında kaş göz derecesine kadar detaylı bir yansıma olayına asıl eleştiri. Parlamayıda netteki avizeli, flash patlamalı fotoğraflardan görebiliyoruz...

serkansss,

Sana sanırım bir 3-5 ayrı başlıkta cevap yazdım ama...

Yukarıda sorduğun detaylar bu linkte bulabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_33091723/tm.htm

• istanbul bilişimden mal almayın arkadaşlar servis hizmeti çok kötü televizyonun kurulumu için bile para istiyorlar satın alırken bana bu hizmetin ücretsiz olduğunu söylemişti satıcı ama servisten telefon açıldı ve kurulum karşılığında para istendi bence firmanın verdiği servis hizmeti bana göre biraz zayıf fiyat avantajına kanıp sonradan mağdur olmayın ürün alacakların dikkatine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.