Şimdi Ara

Sony KDL - 40EX710 Altyazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Zaten Sony aldığıma pişmanım küstah bir TV illa m2ts olacak AVCHD olacak. Divx oynatırken görüntü kalitesi çok kötü oluyor.

Her şeyi geçtim alt yazı nasıl çıkıyor anlamadım? Neler denemedim ki. .sub yapmayı aynı isimle aynı klasöre atmayı neler neler. Sadece gömmek kaldı. Gömmek istemiyorum. İstesem bile elimde AVCHD filmler var ve bunlara nasıl gömeceğimi bilmiyorum. AVIAddXSubs ile uğraşmak da istemiyorum.

Kısacası Sony'nin alt yazı desteği var mı allah aşkınıza?

Edit: Haa afedersiniz unutmuşum. Artık Full HD filmler hep .mkv biliyorsunuz. Sony bunu da görmüyor. Aslında görse görür de görmezden geliyor küstah Sony. İlla ver 100 lirayı al Blu-Ray i diyor. Almayacağım Blu-Ray elbet bir firmware ile kırılacaksın Sony.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 8 Mayıs 2011; 23:58:42 >

• Tv yi alırken nasıl aldınız hiç tavsiye almadınız mı? bende almayı düşünüyorum ama sizin bahsettiğiniz altyazı özelliği ilgimi çekti. Bahsedilmemiş mi hiç ?

Bulamadım da ben.

Bu ürünü ararken siteyi buldum çoğu özellik yazıyor ama kullanıcı tavsiyesi de önemli.http://www.sonysepetim.com/?urun-629-Sony-KDL--40EX710-LED-TELEViZYON.html
  • Aynı sorunu maalesef bende Philisp TV'de yaşamış ve destek taleplerim sonuçsuz kalınca, markaya olan güvenimi kaybetmiştim. Kabeden yine firma oldu, ondan sonra en az 5 arkadaşıma Samsung TV aldırttım.
  • @therap...

Aynen. Allahın kuluna Sony aldırtırsam iki olsun. Hele rezil müşteri hizmetleri yok mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.