Şimdi Ara

KDN56AI32N Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
4.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yakın bir zaman sonra KDN56AI30N'nin bir üst modeli çıkacakmış. bilgisi olan var mı? Bir kaç değişiklikle birlikte gelecekmiş.

Yeni LED kapı elektroniği
    FreshSense Kahvaltılık Seti
    Yeni Teleskopik HydroFresh ve ChillerBox çekmeceleri
    Led aydınlatma
    Çekilebilen cam raf MultiBox
    Antibakteriyel Hava Filtresi

fikri olan var mı?

• ben bu yeni çıkan buzdolabından alıcam.. ama yani web sitesinde falan fiyat belirtilmemiş. katalogda da fiyat olarak bir şey yok.. yani bayi bir fiyat verdi ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum.. 2.550 peşin fiyat olarak satılıyor? siz aldınız mı naptınız ? sanırım bu model buzdolabında kapı kapama yardımı özelliği yok.. gerçi ne işe yarıyor bu özellik tam bilmiyorum ama açıklarsanız sevinirim :)
  • Buzdolabında değişenler:

-1999 yılında piyasaya çıkan modelde kullanılan, 2005 gibi kullanımından vazgeçilen kahvaltılık tekrar kullanılıyor.
    -Sebzelik (Hydrofresh) kısmındaki nem mekanizmasında sebze ve meyveye ideal nem ayarı yapmaya yarayan sürgülü mekanizma var.
    -Sensörler artırıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

Buzdolabında değişenler:

-1999 yılında piyasaya çıkan modelde kullanılan, 2005 gibi kullanımından vazgeçilen kahvaltılık tekrar kullanılıyor.
    -Sebzelik (Hydrofresh) kısmındaki nem mekanizmasında sebze ve meyveye ideal nem ayarı yapmaya yarayan sürgülü mekanizma var.
    -Sensörler artırıldı.

Bosch buz kırma sesini giderdi mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kapı kapama yardımı özelliği var mı bu yeni modelde acaba
  • 30N modeline göre bir de kapaktaki ekran değişmiş. dokunmatik bir ekran var. sağa sola yön değiştirilebilen bir kahvaltılık koymuşlar tekrar. Bence iyi olmuş çünkü sebzelik üstünde bulunan kapalı bölme açılamıyordu önceki modellerde, kahvaltılık bölmesi eklenerek bu sorun büyük ölçüde giderilmiş. Buz kırma sesinin rahatsız ediciliğini tespit edemedim çünkü dolap daha 1 gündür çalışıyor ve gözlem yapma imkanım yok henüz. Kapı kapama yok sanırım. Yazılımsal anlamda iyileştirmeler olduğunu öğrendim. Bu da candogan beyin söylediği gibi sensörlerle ilişkili sanırım. Dış sıcaklığa göre motorun çalışmasında iyileştirme olduğunu ancak 30N modeli ile aynı koşullarda test edildiğinde performans farkı olmadığı söylendi. Ancak günlük kullanımda bu modelde %2-5 aralığında tasarruf edilebileceğim belirtildi. Şimdilik dolap ilgili aktarabileceklerim bunlar. Gözlem yaptıkça deneyim fotoğraf vb. paylaşırım.

quote:

Orijinalden alıntı: fdmyall

ben bu yeni çıkan buzdolabından alıcam.. ama yani web sitesinde falan fiyat belirtilmemiş. katalogda da fiyat olarak bir şey yok.. yani bayi bir fiyat verdi ama doğru mu yanlış mı bilmiyorum.. 2.550 peşin fiyat olarak satılıyor? siz aldınız mı naptınız ? sanırım bu model buzdolabında kapı kapama yardımı özelliği yok.. gerçi ne işe yarıyor bu özellik tam bilmiyorum ama açıklarsanız sevinirim :)

O fiyat biraz çok geldi bana daha uyguna bulabilirsin. Benim alışım 2.300 civarına geldi sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beostar -- 8 Haziran 2013; 10:11:06 >

• Bu cihazın üretim yeri neresidir bilgisi olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Buzdolabında değişenler:

-Sensörler artırıldı.

2009 modelinde o meşhur buz kırma sesi var.
    Sanki yere içi toz şeker dolu 1 litrelik kavanoz düşüyormuş gibi.
  • bu cihazı kullananlardan ufakta olsa bir inceleme almak kararsız olan arkadaşlar için faydalı olacaktır.
  • 1 buçuk aydır evimde. Daha şu meşhur buz kırma sesini hiç duymadım. Daha buz mu oluşmadı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@

quote:

Buzdolabında değişenler:

-Sensörler artırıldı.

2009 modelinde o meşhur buz kırma sesi var.
    Sanki yere içi toz şeker dolu 1 litrelik kavanoz düşüyormuş gibi.

Biliyorum, acaba yeni modelinde bu sorun kaldırıldı mı demek istedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: beostar

1 buçuk aydır evimde. Daha şu meşhur buz kırma sesini hiç duymadım. Daha buz mu oluşmadı bilemiyorum.

Yeni modelde buz kırma sesini bir önceki modelden gelen şikayetler sonrası çözmüş olabilirler. Gelki nofrost buzdolaplarında defrostun ne kadar sürede gerçekleştiğini bilmiyorum bunun için belirli bir aralık varmıdır.

Genel olarak dolaptan memnuniyetin nedir.
  • Dolaptan memnunum genel olarak. 30N modeline göre derin doldurucu bölme kapağında dijital ekran farkı var. 2. Rafta sağa sola hareket edebilen kahvaltılık bölmesi mevcut. işlevli mi? alışınca evet. Derin olması kullanışlı kılıyor. Ufak görünüyor ama çok şey alıyor. Buz kırma periyodu varsa bilemiyorum ama daha rahatsız edici bi ses duymadım dolaptan.
  • Aynı ürünün Siemens muadilini almak isteyen olur ise yardımcı olabilirim

KD56NAI32N - 2275 tl nakit
    2350 kredi kartına taksitli fiyatı
  • http://www.beyazesyam.com/KD56NAI32N-Siemens-Buzdolabi_92391.html?ref=akakce&v=1.76.4#1 - 2179TL

http://www.beyazesyam.com/Siemens-KD56NAW32N-Buzdolabi-SiEMENS-TuRKiYE-GARANTiLi-_109289.html#0 - 1679TL

merhaba arkadaşlar. bu sayfadaki ürünler yukarıdaki link ile aynı sanırım. beyazı ile inox u arasındaki 500TL uygun mudur sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi capyco -- 14 Ağustos 2013; 11:40:50 >

• Bu buzdolabini almayi dusunuyorum tavsiye eder misiniz? Bayiden 2250tl fiyat aldim. Sizce alibir mi? Bu fiyat civarinda tavsiye edebileceginiz 500lt hacimli buzdolabi var mi?

• Tipik bosch buz kırma sesi var ama rahatsız etmiyor. Arada bi ben buradayım diyor hepsi o. Enerji tüketimi gayet makul seviyede. Küflenme oluyor biraz 3-4 günde; ama sorunun, kapağın çok az açılıp kapanması diyen oldu. Bilemedik. 4 C de çalıştırıyoruz. Küflenme harici memnunuz.
  • Bu ürünü kulanan varmı acaba almayı dusunuyorum..fikirlerinizi paylasırsanız sevinirim..
  • Takip

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünü kullananlardan yorum bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.