Şimdi Ara

KDV DAHİL 1000 DOLAR A ALCAM SİSTEM NASI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben görmemişti o kartı saolun o daha iyi olur 99 +kdv ye sanırım benim gözlerim iyice gitmek üzere
  • quote:

Orjinalden alıntı: Guardianum

ben görmemişti o kartı saolun o daha iyi olur 99 +kdv ye sanırım benim gözlerim iyice gitmek üzere

estağfirulla amacımız kardeşlerimiz az parayla iyi performanslara sahip olsun kısacası PAYLAŞMAK YARDIMLAŞMAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endülüs_faruki -- 29 Ağustos 2006; 13:35:51 >
  • ben sana söleyeyim 189$ intel 975x anakart conreo 2 6300 bu ikisini al gerisin,i efden püfden alsanda olur raminide 1gb 667 mhz alırsan cok super olur. Anakart kesinlikle intel 975x chipsetli olsun. olsun ki ilerde paran oldugu zaman isterse 4 lu dual islemci cıksın; rahatlıkla takabilesin ne olursa olsun anakartın en iyisi olsun boşa konusmam gerisinin önemi yok mesela hdd 7200 60 gb bile olur en ucuzundan farketmez ekran 9550 ati bie olur 50 $ şimdilik ama anakartı kesinlikle3 dedigim gibi yap tecrube konusuyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ketcap98 -- 29 Ağustos 2006; 14:58:46 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.