Şimdi Ara

KE KOTU DEGIL TAM TERSI HARIKA (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Valla süper olmuş bugün +7 56 Flame damage vuran asa çıkardık mertalple wormden

bunun üstüne laf yok...ciddi çok süper bi oyun...süper...zuhauahahuaa...
  • Arkadaşlar inşallah yeni patch lerle oyun düzelir ama bu magelerin hali nolcak hiç doru düzgün spot kalmadı bence magelere aoe harpy fln yapamıcak mıyız ?

Bide şimdi bizim oynadığımız eski adıyla breth (yeni adını unuttum) jap ko da da bu şekilde diil mi jap ko da oynamış biri war sa bizi biraz map hakkında aydınlatsın rica ediyorum.
  • BEYLER SİZ NERDEN İNDİRDİNİZDE OYNUYOSUNUZ CEVAP LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: sakally

bencede süper olacak bazılarına anlatamoz salklar hiç bi oyun ilk çıktında hatasız olmas düzeltcekler heralde

bu kelımeyı kullanma hakkını kım verdı sana?salklar SALAKLAR yazmak ıstedınde yazamadın mı???

Seviye iyice dustuu!!!
  • ftp://69.26.175.250/knight/upgrade/ burdan en alttaki 1298 patch i indir zipten çıkar bi yere we o çıkardıklarını knight online klasörünün içine yapıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheMoJo -- 9 Eylül 2005, 0:50:51 >
  • [:'(]saol çok teşekkür ederim harika bi oyun
  • şu exp olayından felan indirmeye tırsıyom valla ke yi
  • oleyy yipuuuuu launcerden keyi yarım saattde indirdim şu an oynuyorum müthiş olmayabilir ama idare eder nedenlerimi lvl 41lik mageim var 8 tane dts kestik yüzde 1 ilerlemedi herkestiğimizdede 5000 exper geldi bunun gibi yani :))
  • 60 OLMAK İÇİN EN AZ 28YIL KESİNTİSİZ OYNAMAK LAZIM
  • inferno ne.sölede ben de bakayım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.