Şimdi Ara

KE KOTU DEGIL TAM TERSI HARIKA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

ama cogunuz KO Ilk cıktıgı zamanları hatırlamazsınız.!

KE DUN CIKTI ARKADASLAR

BIRAZCIK SABIR

OYUN GITTIKCE DUZELIYOR

1mılyar Ex hıc gormedım gorsemde korkmayın BUNLARIN HEPSI DUZELICEKTIR

OYUN DAHA YENI BIRAZCIK SABIR DIYORUM

KE TEK KELIMEYLE MUHTESEM BIR OYUN

BRETH DENILEN ORCLARIN YENI MEKANINDA
    INSANLAR BASKIN YAPTIGI ZAMAN UST KISIMLARDAKI KULELERDEN OKCULAR ONCULUK YAPABILICEK

bunun gıbı vs.. BIR SURU OZELLIGI VAR...

Oyunu cozdukce daha guzel oldugunu anlıycaksınız

LÜTFEN ARTIK KOTU TOPICLER ACMAKTAN VAZGECELIM

• ben oyuna bu gün girdim oyundaki sorunlar dışında yeni karusu çok sevdim baya güsel olmuş
  • 1 milyar exp falan bug mesela bende ko da lvl atlamak için 4m exp istiyodu atladım sonra milyonlarca exp istedi hatırlamıyom kaç istediğini 5m exp alınca atladı lvl
  • adult +1
  • bende de 700 damege yapıyodun inforno ile oyuna girdim 200 vurabiliyorum ayıp be bu lvl 50 adama yapılırmı ....
    30 lvl ler bile 350 vuruyo gözümle gördüm ya hatalar acil düzelmesi lazım .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa76 -- 8 Eylül 2005, 17:18:42 >
  • bencede süper olacak bazılarına anlatamoz salklar hiç bi oyun ilk çıktında hatasız olmas düzeltcekler heralde
  • oyun duzelene kadar benım oynamamam lazım yoksa zarar etcem
    oyunda duzelmesı gerekn cok seyy var cokkkkk
  • YA ARKADASLAR KO Nun ILK KURULDUGU ZAMAN ı BILSEYDINIZ BU OYUNUN YUZUNE BAKMAZDINIZ!!!!!!!

SABREDIN BIRAZ!!!!!!!!!!!

• ULAN NERESİ DÜZELİYOR.Bİ ÖLDÜM 1 LEVEL DÜŞTÜ SEN NE DİYON YAW.BÖLE OYUN MU OLUR.
    ŞİMDİ ONCA EMEKLERİNM BOŞA GİİTİ.

• BEn cede güzel ama server lar her girdiğimde ayrı çıkıyo :D
  • +1
  • quote:

Orjinalden alıntı: FLAME MaGe

Valla süper olmuş bugün +7 56 Flame damage vuran asa çıkardık mertalple wormden

yavrum bee şu güzelliğe bak beee şu mantıklılığa bak beee.KE MUHTEŞEM BİR OYUN YAWWWWW

• madem KE bukadar güzel, tp paralarıdamı iner sizce? Ayrıca bu buglar falan ne zamana kadar kaldırılır?
  • bencede oyun zamanla düzelecektir ve simdiden laglar azaldı bence harika olacak
  • msn de bi amerikalı ile tanışmıştım o daha oyunun 5.günü bana tavsiye etti ve yükleyip üye oldum.o zamanki bag ı bir görseydiniz sinirden çatlardınız.iki adımda bir duruyorsun bi de her şehir deiştirişinde disconnect oluyon.ben o yüzden oynamak istemiodum ama sonra bişi olmadan girdim yani her zaman sabır gerekio
  • quote:

Orjinalden alıntı: aktopraklı

ULAN NERESİ DÜZELİYOR.Bİ ÖLDÜM 1 LEVEL DÜŞTÜ SEN NE DİYON YAW.BÖLE OYUN MU OLUR.

+1. ben de öldüm %2ydim. bi önceki lvlın %1ine düştüm. yani toplamda %101 xp falan kaybettim. bu kadar saçmalık doluyken çıkarmıcaksın kardeşim oyunu. bizim giden xpler nolcak sonra. bi de msj attık sözde takan yok. zorla bıraktırcaklar oyunu şerefsizler. kolay mı yüksek lvllarda 1 lvl atlamak. ke ye

• arkadaş siz yine oyunayabiliosunuz ya ben? şu saçma currently used dalgası beni acayip sinirlendirdi yaw... başkası girdi oyuna baktım zaten hiç hoşumada gitmedi oyun....
  • burda daha oyunda moradonun karsız halını gormemıs bır suru adam oyunu kotuluyo kac senenın k.o. sundan bı anda vazgectınız eskıden k.o.da sorunluydu yakın vakte kadar duzelcek
  • bence ke süperrr mükemmel ben çok beyendimm ve 45 büyüleri çok güsel 39 büyüleri de değiştirilmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: AcHeRoN

quote:

Orjinalden alıntı: aktopraklı

ULAN NERESİ DÜZELİYOR.Bİ ÖLDÜM 1 LEVEL DÜŞTÜ SEN NE DİYON YAW.BÖLE OYUN MU OLUR.

+1. ben de öldüm %2ydim. bi önceki lvlın %1ine düştüm. yani toplamda %101 xp falan kaybettim. bu kadar saçmalık doluyken çıkarmıcaksın kardeşim oyunu. bizim giden xpler nolcak sonra. bi de msj attık sözde takan yok. zorla bıraktırcaklar oyunu şerefsizler. kolay mı yüksek lvllarda 1 lvl atlamak. ke ye

Ben oyunu yuklemedıgımden bu konuda kendımı sanslı hıssedıyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.