Şimdi Ara

KE Update ile ilgili !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar biliyorsunuz ke resmi web sitesine girmemiz yasaklandi...
    peki biz oyunu 0 dan kuracagimiz zaman bu update ler otomatik olarak launcher dan yuklenirmi ? yuklenmez ise bu patch leri nerden bulacagiz ve nasil yukleyecegiz ? Bu siralar ke update edemiyorum hakkinda bir suru topic ler açilmaya başlandi bi çözum veya yontem arayalim arkadaslar..
    Basima gelmez demeyin ! Bir gun format atmak vb. sorunlarla karsilasirsaniz bu topic belki bi çözum yolu olabilir..

• ftp://kedownload.knightonlineworld.com burda bütün patcler var
    oyun içinse download'a bakın oraya koyuyor zaten knight bence artık USKO'yu bırakın ben 2 gündür mykoyu oynuyorum en azından temiz ortam var ilerde dolar işallah

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalcinca -- 10 Ekim 2005, 12:34:20 >
  • yalcinca çok teşekkurler bu link i verdigin için..
  • 5 dk dir bekliyorum açılmadı sorun var galiba suan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoS -- 10 Ekim 2005, 14:38:38 >
  • arkadaslar resmi siteye girin bakin ne hatasi veriyoo !!!!

ip ban fln yazmıyor sadece " Sayfa bulunamıyor
    Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir. "

diye bir hata veriyor ! acaba ban i kaldiracaklarmi ?
  • ban yokmuş oyle diyorlar sadece ip sorunu varmış ilerde düzelir işallah ama gm'ler düzelmez
  • yaw çok paranoyaklık ediyosunuz. türklere ban koyamazlar çünkü adamların amacı oyundan para kazanmak ve oyunu büyük çoğunluğu türk.. doğal olarak oyuna para vererek oynayanların da çoğu türk. o siteye girilememesinin sebebi büyük ihtimalle yeni tasarımın test edilmesiydi. ben girip baktım proxy kullanarak ve apaçık yanlışlıklar var. mesela savaş saatleri tamamiyle yanlış. bu da benim savımı kuvvetlendiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.