Şimdi Ara

KE Web Sitesine Login Sorunu hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.161
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar KE Sitesinde türkce karakterli veyada { [] gibi karakterler içeren accountlar da sorun var girilemiyor. bu konu ile gm le iletisime gecen veya bi haberi olan varmi?.

• ÜFF EWET YAA BENDE GİREMİYOM
  • sadece trkce arakter degiL hic log olunmuyor benim id de turkce karakter yok
    sifredede yok
  • ben oluorum log ama bılmem nası olamısounuz
    turkce karakter yoq :D
  • başa sarıyor bende şifreni fln yaziyorsun. herhangi bir hatada vermeden başa dönüyor benim accounttada türkce karakter yok fakat misal olarak {deligomlegi} böyle bi account oyuna girebiliyorum fakat webe girmio. :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deligomlegi -- 13 Mart 2006; 1:24:18 >
  • aynı sorun bende de var cözüm bulan yazabilir mi
  • Beyler o sitedeki sorundan kaynaklanıyor.. Açıklamaya göre en kısa zaman da düzeltilecekmiş.. Ben benim accountla bazen giriyorum ama bazende kabul etmiyoo....
  • hahaha çok iyi oolmuş ne güzel ne güzel. cahal cahal accaunt alırsanız öyle olur. ben adresimi telefon numaramı bile yazdım. siz türkçe karakter kullanılmayacağını bilmiyorsunuz. ko nun yamukluğudu o düzeltildi. dünya üzerinde ne yerli ne yabancı sitelerde türkçe karakter ve '!^%&/()=? gibi simgeler kullanmak yassaktır kardeşim. bilmiyosanız sizin cahallığınız. bende hiçbi sorun yok cillop gibi. şifre reset dediğim anda mailime mail geliyo beklemiyorumda.
  • yaw benim diyer ID böyleydi Dark(k)night baktım giremiyom
  • chari ben acmamistim bi arkadasimdan aldim. iyi peki o adam böyle bi karakterler iile acmamasi gerekliydi. bu adamlar neden bu seilde accoujnt acilimina izin veriyorlar onu anlamadim ben
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.