Şimdi Ara

Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat (67. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
73
Favori
63.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: brava 34

quote:

Orijinalden alıntı: yedikeresekiz

bu kargo resimlerini ve verilen cevapları görünce ben sipariş vermekten vazgeçtim

Snin alasın yok anlaşılan, cımbızla yorum seçmeyip genel memnuniyete bakmak daha doğru fikri edinmenize yardımcı olur. Gayet sağlam ve özenli paketlenmiş geliyor kargo, resimdeki gibi kargoyu firma almaz götürmem der zaten. Taşıma esnasında bu hale gelmiş bariz belli oluyor, gerçi hasar tutanak altına alınmadı ise kargo alıcıya sağlam da teslim edilmiş olabilir. Kimsenin günahını almayalım yani belli olmaz bu işler.

bariz bir paketleme hatası. kutuyu şekildeden şekile sookmuşlar resimde belli oluyor. kutunun bi kısmı kaslmıi diğer tarafını da üstüne sarmışlar. üstte başka bir resim var ürünler sağlam bir kutu ve balocukla gönderilmiş. onu da kargocular yapmadı dimi. demek ki istenince güzel gönderilebiliyor

• quote:

quote:

quote:

bu kargo resimlerini ve verilen cevapları görünce ben sipariş vermekten vazgeçtim

Snin alasın yok anlaşılan, cımbızla yorum seçmeyip genel memnuniyete bakmak daha doğru fikri edinmenize yardımcı olur. Gayet sağlam ve özenli paketlenmiş geliyor kargo, resimdeki gibi kargoyu firma almaz götürmem der zaten. Taşıma esnasında bu hale gelmiş bariz belli oluyor, gerçi hasar tutanak altına alınmadı ise kargo alıcıya sağlam da teslim edilmiş olabilir. Kimsenin günahını almayalım yani belli olmaz bu işler.

bariz bir paketleme hatası. kutuyu şekildeden şekile sookmuşlar resimde belli oluyor. kutunun bi kısmı kaslmıi diğer tarafını da üstüne sarmışlar. üstte başka bir resim var ürünler sağlam bir kutu ve balocukla gönderilmiş. onu da kargocular yapmadı dimi. demek ki istenince güzel gönderilebiliyor

Kutunun uydurma olduğu belli,ama sorun orda değil bant lama az olmuş daha iyi yapılmalıydi. Kutunun ezilme şekli ve yırtılma yönü ne bakarsak.sipariş cam şişe değilse ondan mi baloncukları sarmadılar diye düşündüm. Aklıma Avon siparişim den küçük yırtıklar açarak malzeme çalan kargocular geldi. Bide pişkin pişkin ben mi yaptım havaları. İspat edemiyorum adamlar eşyaları indiragandi ne kavgalar çıkmıştı. vatan millet Sevgisi olmayan tipler di zaten. Neyse ki muhatabımız ilgili bi arkadas ta musteri si ile ilgilendi. İlerde Benzer sıkıntılar Yaşamaz inşallah forumdaşlarim ız, çok yazdım Kusura bakmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar,
    Sipariş No: #4999 (Net ödeme:106,40 TL)
    Sipariş No: #5000 ((Net ödeme:52,80 TL)

Farklı şehirlere gideceği için iki ayrı sipariş verdim. Sonra sipariş numaralarını görünce gözüm açıldı:(((;)))

Acaba ne tür hediye gelecek. Her iki siparişte de hem son çift rakam, hem son üç rakam aynı. Ayrıca 5000 inci müşteri !!!!

Üstüne para da verirler mi acaba:))))

Selamlar saygılar.
  • Fuarda özel indirimden dolayı ve ilgi alakasindan dolayı fahri atiseri ye teşekkürler 670 gr portakallı keçi boynuzu pekmezi 15 tl donanimcilara + şalgam suyu bedava bence kaçırmayın
  • Sipariş No: #5017

Bu 4. siparişim. Bu zamana kadar hep memnun kaldım. Ürünlerin fiyatlarının n11'de daha uygun olduğunu, hele de kuponla çok daha uygun hale geleceğini gördüm fakat tazeliklerinden emin olamayacağım için buradan sipariş vermeye devam..
  • karadut şerbeti nden aldım 100 ml yazıyordu ( 20tl kilosu 200tl) yanlışlık olduğunu düşündüm. 2 yıl önce hataydan litresini 20tl ye almıştım. Atışeri ninki bildiğin pekmez. Pekmezin 100 ml sine 20 tl vermiş olduk
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur2005

karadut şerbeti nden aldım 100 ml yazıyordu ( 20tl kilosu 200tl) yanlışlık olduğunu düşündüm. 2 yıl önce hataydan litresini 20tl ye almıştım. Atışeri ninki bildiğin pekmez. Pekmezin 100 ml sine 20 tl vermiş olduk

Merhaba hocam,

Sizin bahsettiğiniz fiyatta satılan ürünler karadut suyu, yani meyve suyu formatında satılan meyve dışında seyreltici içeren ürünler.

100 cc 140 gr bahsettiğiniz ürünümüz, sadece Urmu Karadut'u ile üretiliyor, bahsettiğiniz fiyata sadece meyve ile üretilecek bir ürün maalesef bulunmuyor, keşke olsa daha çok tüketilse:)

Selamlar

www.atiserimarket.com

• quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Sipariş No: #5017

Bu 4. siparişim. Bu zamana kadar hep memnun kaldım. Ürünlerin fiyatlarının n11'de daha uygun olduğunu, hele de kuponla çok daha uygun hale geleceğini gördüm fakat tazeliklerinden emin olamayacağım için buradan sipariş vermeye devam..

İnşallah memnuniyetiniz baki olur hocam,

Selamlar

www.atiserimarket.com
  • Merhabalar, ilk siparişim, Sipariş No: #5024.
  • Sipariş verildi.

Sipariş No: #5027

Ürünler geldikten ve tüketim olduktan sonra yorum yazılacaktır.
    ilk siparişimi geçtim bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

quote:

Orijinalden alıntı: minormajor05

Sipariş No: #5017

İnşallah memnuniyetiniz baki olur hocam,

Selamlar

www.atiserimarket.com

Kolay gelsin 670lik soguk pres keciboynuzu ozu ile 1000gr lik keciboynuzu ozu arasinda icerik olarak farklilik varmi acaba yoksa sadece ambalaj farkimi var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• turgaypdr T kullanıcısına yanıt
    Arkadaş bu soruya daha önce cevap verdiği için ben cevap vereyim yok.

• Merhaba benim siparişim bugün Sürat kargo ile geldi, önceki mesajlar da paketleme den şikayetçi arkadaşlar vardı okuduysanız. Bugün itibari ile bende paketleme den şikayetçiyim. Koli nin altını takviye bantlamadan göndermiş altı açılmıştı kenarları yırtılmış tı geldiğinde. Eksik varmı diye acele açtım ilk anda resim çekeydim iyiydi. Paketleme ye daha fazla özen lütfen.
    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brava 34 -- 7 Kasım 2016; 22:01:48 >

• quote:

Merhaba benim siparişim bugün Sürat kargo ile geldi, önceki mesajlar da paketleme den şikayetçi arkadaşlar vardı okuduysanız. Bugün itibari ile bende paketleme den şikayetçiyim. Koli nin altını takviye bantlamadan göndermiş altı açılmıştı kenarları yırtılmış tı geldiğinde. Eksik varmı diye acele açtım ilk anda resim çekeydim iyiydi. Paketleme ye daha fazla özen lütfen.
    Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat

Merhaba hocam,

Kesinlikle çok haklısınız, cam şişe olmayınca bu şekilde gönderiyorlar zarar görmeyeceğini varsayarak ancak kabul edilir gibi değil.

Ayrıca özelden sipariş numaranızı yazabilirseniz size yarın merkezden ulaşacaklar.

Özür dileriz bu durum için,

Selamlar

www.atiserimarket.com

• quote:

Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

quote:

Merhaba benim siparişim bugün Sürat kargo ile geldi, önceki mesajlar da paketleme den şikayetçi arkadaşlar vardı okuduysanız. Bugün itibari ile bende paketleme den şikayetçiyim. Koli nin altını takviye bantlamadan göndermiş altı açılmıştı kenarları yırtılmış tı geldiğinde. Eksik varmı diye acele açtım ilk anda resim çekeydim iyiydi. Paketleme ye daha fazla özen lütfen.

Merhaba hocam,

Kesinlikle çok haklısınız, cam şişe olmayınca bu şekilde gönderiyorlar zarar görmeyeceğini varsayarak ancak kabul edilir gibi değil.

Ayrıca özelden sipariş numaranızı yazabilirseniz size yarın merkezden ulaşacaklar.

Özür dileriz bu durum için,

Selamlar

www.atiserimarket.com

Merhaba @c.i.o.2.6,
    Plastik şişe de ezilme oluyor ama sıkıntı yok, nakliye de Koli leri araçlara atarak yükleme yapılıyor veya altta kalınca ezilip böyle oluyor. Sipariş Nu.sını PM le gönderdim tlf. bekliyorum Teşekkürler.

• Merhaba dün Müşteri hizmetlerinden arandım paketleme ile ilgili dilek ve şikayetimi ilettim ilgi gösterdiler düzeleceğini söylediler. Cam şişe ler için baloncuk paketleme den daha iyi bir yönteme geçiliyor mus köpük kullanılacak miş daha iyi olacak mutlaka. Plastik şişe için de baloncuk kullanılır diye umuyorum. @c.i.o.2.6 İlginize Teşekkürler.

• beyler yazma gereği hissettim bu arkadastan 4 kez alısverişim oldu birinde sorun yasadım ve ilgilendi sağlam iş yapıyor
  • Yeni siparişim #5003
    Teşekkürler

• Yeni siparisim 5307 ilk defa siparis veriyorum umarim memnun kalirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turgaypdr -- 11 Kasım 2016; 15:49:19 >
  • 
Sayfa: önceki 6566676869
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.