Şimdi Ara

Keçiboynuzu / Meyve Özleri / Soğuk Sıkım Yağlar ve Çukurova'dan Ürünlerde Fırsat (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.553
Cevap
73
Favori
63.930
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Epeydir sipariş geçmeyi planlıyordum. Bu haftaki güzel indirimlere nasipmiş. Uzun bir aradan sonra tekrar sipariş vermiş oldum. Sipariş No: 5393
  • Bu iş artık satış başlığına dondu sıcak fırsattan cok modlardan topici kılıtlemelerını rıca edıyorum 1 yıl hergun bu topıcımı gorecegız baska sıcak fırsatlar 2. sayfaya dusuyor bu yuzden
  • Sipariş no:5395. DH Sayfanizi devamli takip ediyorum. indirimler için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • siz cevap vermeden 90 tl üstü siparişimi verdim zaten.
    gelsin bakalım ürünler. umarım dediğiniz gibi çıkar.
    hediye olarak ne istediğimi sipariş notu kısmına yazdım. atlamazlar inşallah.
  • şimdi bilgisayar başına geçebildim. kampanya bitmiş ben sipariş verene kadar. gece yarısını geçince otomatik sıfırlanmış kodlar. başka bir kampanyaya artık.
  • Ben de gordugumde 00.09 du neyse saglik olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Snape31

Sipariş No: #5354
    ilk siparişim oldu. Umduğumuz gibi çıkar inşallah, kolay gelsin.

Siparişim bugün sabah ulaştı. Paketlemede bir sıkıntı yoktu ve içinde ürünlerin faydalarını anlatan 2-3 broşür var. Ayrıca bahsedilen hediye de içindeydi. Ancak henüz tatlarına bakmadım.

Hocam bir de keçiboynuzu özü, karadut şurubu ve çörekotu yağının kullanım miktarları, şekilleri hususunda bilgi verebilir misiniz? Kolay gelsin.
  • quote:

quote:

Sipariş No: #5354
    ilk siparişim oldu. Umduğumuz gibi çıkar inşallah, kolay gelsin.

Siparişim bugün sabah ulaştı. Paketlemede bir sıkıntı yoktu ve içinde ürünlerin faydalarını anlatan 2-3 broşür var. Ayrıca bahsedilen hediye de içindeydi. Ancak henüz tatlarına bakmadım.

Hocam bir de keçiboynuzu özü, karadut şurubu ve çörekotu yağının kullanım miktarları, şekilleri hususunda bilgi verebilir misiniz? Kolay gelsin.

Merhaba hocam,

Yaşa göre değişiyor kullanım, yetişkinler keçiboynuzu özü'nü günde 1-2 kaşık rahatlıkla içebilirler. Karadut Şurubu fark edeceğiniz üzere su gibi değil çok kıvamlı. Yoğun meyve içerdiğinde bir çay ya da tatlı kaşığı yeterli olur.
    Çörek otu yağını ise tatlı kaşığı ile kullanabilirsiniz.

1 yaş öncesi her zaman anne sütü öneriyoruz önce. Süt emmiyorsa doktor kontrolünde 1 yaş öncesi kullanılabilir.

1 yaş sonrası Keçiboynuzu Özü yine bir çorba kaşığı ile başlanabilir günde, ya da birer tatlı kaşığı sabah ve akşam.
    Karadut ve Çörek Otu yağını da 1 yaştan sonra çay kaşığı ile başlayıp yaşa göre tatlı kaşığına kadar çıkarabilirsiniz.

Bunlar birer ilaç değil, birbiri ile etkileşimi yok. Her bünye tabii farklı, 3-4 kaşık Keçiboynuzu Özü yense ne olur? Normal şartlarda hiçbir şey olmaz ancak yine de yavaş yavaş kontrollü şekilde ilerlemenizi öneririz.

Selamlar
    Sağlıklı günler

www.atiserimarket.com

• quote:

Orijinalden alıntı: kirikambar

şimdi bilgisayar başına geçebildim. kampanya bitmiş ben sipariş verene kadar. gece yarısını geçince otomatik sıfırlanmış kodlar. başka bir kampanyaya artık.

Merhabalar,

12-13 Kasım kampanyamız bitti ama İLK SAYFADA DETAYLARI BULUNAN İNDİRİM KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR.

Dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz,

Selamlar

www.atiserimarket.com
  • benim ürünlerde geldi ve hepsinden tattım, gayet güzel ve çok koyu kıavmlılar, tadları da tek kelime ile muhteşem.... paketleme güzel, köpük güzel düşünülmüştü.
    indirim için de çok teşekkür ediyorum.. hayırlı işler diliyorum....
  • quote:

Orijinalden alıntı: c.i.o.2.6

quote:

Orijinalden alıntı: kirikambar

şimdi bilgisayar başına geçebildim. kampanya bitmiş ben sipariş verene kadar. gece yarısını geçince otomatik sıfırlanmış kodlar. başka bir kampanyaya artık.

Merhabalar,

12-13 Kasım kampanyamız bitti ama İLK SAYFADA DETAYLARI BULUNAN İNDİRİM KAMPANYAMIZ DEVAM EDİYOR.

Dilediğiniz zaman kullanabilirsiniz,

Selamlar

www.atiserimarket.com

maalesef birinci yıl haftasonu kampanyasına yetişemedik ama verdim ben az önce ilk siparişimi. %20 indirimle idare ettik artık. haftasonu kampanyasında hediye olarak YENİ SEZON 400 GR KEÇİBOYNUZU MEYVESİ vardı, sitede ise satışta böyle bir ürün yok. kırılmış keçi boynuzu meyvesi var 500 grlık. onun da stoğu yok. bir de hocam şu şalgamı kış da gelmişken stoklarınıza alsanız da biz de tatmak için siparişlerimize ekleyebilsek. kolaylıklar dilerim.

bu arada:

Sipariş No: #5559

• Bana da çörek otu yağı geldi, bunu direk içmek mi lazım yiyeceklerin içine mi atalım, Ömer Coşkun sinüzit için burna damlatın demiş

• yeni güzel bir hediye kampanyası olursa alıcam gene :)
  • sipariş no: 5615 geçen sefer yaşanan kargo talihsizliği kaynaklı bir takım vaatler vardı. ağanın eli tutulmaz artık:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: öztuareg

Bana da çörek otu yağı geldi, bunu direk içmek mi lazım yiyeceklerin içine mi atalım, Ömer Coşkun sinüzit için burna damlatın demiş

Hocam merhaba,

Haricen kullanmak konusunda doktora danışmak lazım.
    Ama pişmiş yemeğinize, salatanıza ya da sütünüze katıp bir tatlı/çorba kaşığı günde içebilirsiniz.
    Eğer kolayınıza geliyorsa ve rahat içebiliyorsanız direkt kaşıkla da içebilirsiniz.

Selamlar

www.atiserimarket.com
  • c.i.o.2.6 C kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Daha önce muhakkak sorulmuştur ama 1000gr ve 670 Gr yazan keçiboynuzu özü arasında fark varmı, fiyat olarak yok. Birde arkadaşım set olarak almış bana keçiboynuzu özünü hediye etti onun sayesinde öğrenmiş oldum sizi onun verdiği şişenin arkasında net 700gr yaziyor bu farklı bir urunmu 670gr yazan ürünle

• Merhaba,

Bende sizden ilk siparişimi verdim. İş yerinden arkadaşlarla şimdilik birer tane karadut şurubu aldık. Memnun kalacağımızı düşünüyorum.

Sipariş No: #5646
  • @c.i.o.2.6 Merhabalar kupon kodları halen aktif mi indirim yapılıyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KirkLeeHammett

@c.i.o.2.6 Merhabalar kupon kodları halen aktif mi indirim yapılıyor mu ?

Evet hocam ilk sayfadaki kampanya ve kodlar aktif,

Selamlar

www.atiserimarket.com
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murat006

Merhaba,

Bende sizden ilk siparişimi verdim. İş yerinden arkadaşlarla şimdilik birer tane karadut şurubu aldık. Memnun kalacağımızı düşünüyorum.

Sipariş No: #5646

İnşallah hocam,

Şimdiden afiyet ve şifa olsun,

Selamlar

www.atiserimarket.com
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.