Şimdi Ara

kedi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan

walla ya onun adı caddy bi kere ww kedi desen anlayacaz da kedi diyince insan şaşırıyo bir anda

Ya biri de onu "cadi" diye anlarsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: was

quote:

Orjinalden alıntı: jeandan

walla ya onun adı caddy bi kere ww kedi desen anlayacaz da kedi diyince insan şaşırıyo bir anda

Ya biri de onu "cadi" diye anlarsa.

walla niye olmasın
  • kedi güzel bir araç enazından diesel toyota göre + avantajı devir hesap devri artık millet diesel araçlara daha çok yönelmeye başladı
  • iyi de arkadaşım ben kamyonet istemiyorum ki araba istiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: xcrazy

iyi de arkadaşım ben kamyonet istemiyorum ki araba istiyorum

Senin ne istediğin önemli diil ki. Önemli olan babanın ne istediği..
    Para onun, zevk onun, keyif onun. Yapacak bişey yok.
  • çalış
    kazan
    al

( istedıgını al )
  • doğru söze ne denir .........
  • Caddy almanızı tavsiye ederim gidip bi arabayı gör içine otur ondan sonra senin de fikrin degişecektir zaten arabanın gerek içindeki kaliteli işçilikle gerekse dışındaki şık dizaynıyla bi kamyon olmadıgı ispatlamış bi araba bu kadar insan bu arabayı kamyon şöförü havasına girsin diye almıo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aphelion -- 10 Eylül 2005, 12:40:33 >
  • Ben olsam cady alırım. İkisinide kullandım, ben cady yi daha çok sevdim ama... Geniş, rahat, sessiz, işciliği çok güzel e tabi nede olsa WW işciliği var... Kalabalık aileler için ideal bi araba bence cady... Tabi bunlar benim fikrim, zevkler tartışılmaz derler, sevmeyenlerde olabilir, bu gayet normaal...
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

quote:

Aynı olay benim başıma da geldi,ben megane II dizel alalım dedim babam beni iplemedi bile gitti caddy aldı hem de beyaz
    Sonuç olarak arabayı pardon kamyoneti alıp ne okula gidebiliom ne bi yere,işin ucunda bana göre rezil olmak var,tabi babam hayatından memnun,işin ilginci adam ticaret yapmaz yaşını başını almış birisi,sen napcan kediyi ama yok anlatamadık derdimizi,kuşak farkı işte,insan biraz da oğlunu düşünür ama nerdeeee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theja -- 11 Eylül 2005, 1:53:56 >

• Benim babamda bu tip caddy veya nissan skystar tarzı araçları seviyor almak istiyor vazgeçirmeye çalışıyorum ama bazende düşünüyorum adam gelmiş 45-50 yaşına bırakta binsin istediği arabaya bunca sene çalışmış etmiş dünyaya 2. kez gelecek deil ya ne isterse onu alsın dimi
  • quote:

Orjinalden alıntı: out

quote:

• nerden çıktı bu kedi mevzuu yine yaw
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.