Bildirim
kedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Van kedisimi?...
Şaka bi tarafa renkler vede zevkler tartışılmaz arkadaşım, senin peder kediyi seviyosa elden ne gelir... demekki adamın o araba hoşuna gidiyo, ne yaparsın... -
bitane kopek alin kedi kalmaz ortada zaten
sonra da gider alirsin corolla`ni -
ben ciddiyim
-
e biz ne yapalım... Babanı ikna etmek sana düşüyo... Varsa söyle yapalım bişeyler... Ne kızıyosun... -
ben de ciddiyim de `kedi` diye yazinca malzeme cikariyosun millete
tabiki de corolla derim fazla soze gerek war mi:
sorunsuz bir araba=japon=toyota=corolla -
Babanı bana yolla arkadaşım ben ikna ederim weya köpek alın -
E ona bakarsan woswogende Alman arabası... adamlar süper arabalar çıkartıyorlar... Valla onu bunu bilmem, zevkler ve renkler tartışılmaz... Be bunu severim, sen şunu seversin, e ötekide başkasını sever... Bu gayet normal, ne diye tartışalımki. -
tartışmayın tabi arkadaşım parayı kim verirse onun dediği olur -
abi kedi araba değil. kamyonet. arkada makas var anadol pikapta olduğu gibi.
bizim saf bi akraba da aldı. turan'la arasındaki farkı anlayamamış. kamyonet olduğuna inandıramadık adamı :D -
Siz ne dersiniz: Bence baban kedi almak istiyor. Sen ise corolla almak istiyorsun
Nası ii fikir demi?
Ne diebiliriz ki buna? Babanı ikna etcen coroola aldırcan olmazsa da kediye binceniz...Gayet açık bi durum. -
allah seni napsın!!! ben de 2 saattir düşünüyorun kedi ne diye?ilk başta aklıma peugeot geldi(amblemi aslan,o da sonuçta kedi!) daha sonradan çaktım olayı! bu arada sen babanı ikna et,corolla al! taş gibi araba! -
hepinize çok teşekkür ediyorum. Bana fikir verdiğiniz için. -
quote:
Orjinalden alıntı: mussa
allah seni napsın!!! ben de 2 saattir düşünüyorun kedi ne diye?ilk başta aklıma peugeot geldi(amblemi aslan,o da sonuçta kedi!) daha sonradan çaktım olayı! bu arada sen babanı ikna et,corolla al! taş gibi araba!
Corollanın kasa yenilenir 6 aya kalmazz
-
vw caddy dizayn olarak çok güzel de, arka süspansiyon sistemi vw 'ye hiç yakışmamış. transporterdaki gibi serbest olsaydı arkası süper olurdu bence. -
baban arabayi is icin kullancaksa caddy denen kedi arabasini alacaktir ama yüktasimak için almiyacaksa ona arka süspansiyonun yolculuk için olmadigini ve rahatsiz edici bir durum ortaya cikacagini anlat belki ikna edersin -
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan
Babanı bana yolla arkadaşım ben ikna ederim weya köpek alın
-
Yaw şaka bi yana caddy iş için uygun tümseklerde sarsılmaktan başınız dönebilir -
Kedi'nin kamyonet olduğunu nerden bilelim baba ya!
-
walla ya onun adı caddy bi kere ww kedi desen anlayacaz da kedi diyince insan şaşırıyo bir anda
Benzer içerikler
- clio 4 depo kaç litre
- linea 1.4 turbo
- araç kaplama ruhsat işlemleri
- oksijen sensörü iptal edilirse ne olur
- skoda scala hangi segment
- hyundai inster
- yeni renault 5
- byd shark
- byd han
- byd auto
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X