Şimdi Ara

Erkek kedi mi dişi kedi mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
3.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ikisinde de gözlemlediğim özellikleri yazayım ikisi de ileride kısırlaştıracagim hangisi olursa olsun bunu göz önüne alarak fikirlerinizi bekliyorum.
    Erkek
    Oyunculuğu dişiye Göre daha yüksek
    Kendini pek sevdirmiyor
    Hareketli

Dişi
    Kendini erkeğe göre daha çok sevdiriyor kar
    Biraz sakin miskin
    Oyunculuğu erkeğe göre daha az

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de bir dişi bir erkek var sokaktan bebekken sahiplendim ikisini de. bana mı böyle yaramazı denk geldi bilmem ama erkek bize kök söktürüyor inanılmaz hareketli evin içinde koşup duruyor,perdelere tırmanıyor, dolapların tepesine çıkıyor, odaya almazsan dakikalarca miyavlıyor alana kadar susmuyor... dişi ise tam tersi evde varlığı yokluğu bir.. tabi bütün erkekler yaramaz bütün dişiler akıllı olcak diye bi şey yok, biraz şans işi ama bence yine de dişi al sen
  • hareketlerine bakarak erkek dişi olduğunun anlamak biraz zordur, kedilerinde insanlar gibi çeşit çeşit karakterleri var, dişi kediler yavruyken erkek kedilere göre daha çekingen olur sadece bunu söyleyebilirim, erkek mi dişi mi olduğu 2 ay kadar sonra organından anlaşılır.
  • Benim kedim dişi 4,5 aylık memnunum oyun da oynuyoruz sevmeme de izin veriyor daha dengeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strange01 -- 3 Ağustos 2016; 21:03:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: strange01

Benim kedim dişi 4,5 aylık memnunum oyun da oynuyoruz sevmeme de izin veriyor daha dengeli

Öncelikle cevaplayan herkese teşekkür ederim. 3 aylık dişi kedim var artık. Yakın zamanda bir günlük açmayı düşünüyorum kedi bakmak isteyenlere yol göstermesi icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Balkonda kedi beslenir mi?
    10 yıl önce açıldı
    Bu kopek kedi severler harbi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.