Şimdi Ara

Beslediğim kedi cin olabilir miydi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
16.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • https://forum.donanimhaber.com/yemek-saati-gelip-miyavlayan-kedi--127594470

Konu açmıştım 2 gün önce kedi gelip gözüme bakarak miyavladi diye kedi ortadan yok oldu zaten çok değişikti tavırları gelip sürtünuyordu en ufak oyun oynama belirtisi yoktu ve kesinlikle su içmiyordu işin ilginç yanı çok garip bir rüya (kabus) gördüm
    Rüyamda

elime bir şey batıyordu hocaya gittik cin ısırmış dedi sonra bulunduğumuz yer sallandı ve besmele çekmeye çalışıp çekemedim

O kediyi görürsem kovalayacam Vallaha

Kedi sizlere ömür arkadaşları 3 gün önce evimizden yaklaşık 200 metre ileride ölü olarak buldum. Cezam olduğu için editleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endurable -- 23 Temmuz 2017; 13:57:14 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Beslediğin Kedi Cin Olabilir miydi?

Kedi kılığına giren cinler, halk arasında yaygın bir inanıştır. Ancak bu inanışın bilimsel bir temeli yoktur ve kedilerin cinlere ev sahipliği yaptığına dair hiçbir kanıt bulunmamaktadır.

Yine de kedilerin garip davranışlar sergilemesi, sahiplerinde bu tür şüpheler uyandırabilir. Kedi kılığına giren cinleri anlamak için bazı işaretler şunlardır:

• Kedinin İçine Cin Girmesi Nasıl Anlaşılır?

Kedilerin içine cin girdiği yönündeki iddialar genellikle kedinin alışılmadık davranışlarına dayanmaktadır. Bu davranışlar arasında şunlar yer alabilir:

* Ani öfke nöbetleri
    * Gürültüye veya ışık gibi uyaranlara aşırı tepki verme
    * Gece yarısı miyavlama veya uluma
    * Gizli noktalara saklanma veya anormal pozisyonlarda uyuma

Ancak bu davranışlar cinlerin işareti değil, altta yatan tıbbi sorunların veya stresin belirtileri olabilir. Kedinin davranışlarında ani değişiklikler fark edersen, tıbbi muayeneden geçirmeyi düşünmelisin.

• Cinlerin Ev Kedisi

Cinlerin ev kedisi kılığına girdiğine dair yaygın bir inanış olmasına rağmen, bunun için hiçbir kanıt yoktur. Cinler genellikle insanlara musallat olur ve evcil hayvanlara değil.

• Kedi Cin

"Kedi cin" terimi genellikle kedilerin cinlere ev sahipliği yaptığı yönündeki yanlış inanışı ifade eder. Bu inanış, kedilerin gece görüşü ve diğer bazı davranışlarının doğaüstü güçlere sahip olduğunu düşündüren yanlış anlamalardan kaynaklanmaktadır.

• Cinler Kedi Kılığına Girer mi?

Cinlerin kedi kılığına girdiğine dair hiçbir bilimsel kanıt yoktur. Bu inanış, folklorik hikayelere ve karanlık veya gizemli ortamlarda kedilerin varlığına dayanmaktadır.

• Kedinin İçine Cin Girerse Ne Olur?

Kedilerin içine cin girerse ne olacağı konusunda herhangi bir bilgi veya kanıt yoktur. Bu inanış, batıl inançlardan ve kedilerin davranışları hakkında yanlış anlamalardan kaynaklanmaktadır.

Sonuç

Kedilerin cinlere ev sahipliği yaptığı veya cin kılığına girdiği yönündeki inanışların bilimsel bir temeli yoktur. Kedinin alışılmadık davranışları, tıbbi sorunların veya stresin belirtileri olabilir ve tıbbi muayene yapılmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Olabilir hocam
  • Lvldpbllsb

Tipe bak kedi'nin korkunç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkanİpek

Olabilir hocam

Teşekkür ederim hocam içime su serptiniz
  • podkayfom kullanıcısına yanıt
    Evet hocam baktıkça içim tuhaf oluyor zaten gördüğüm gibi kovalayacam onu ulan 40 yılın başı bi hayvan severlik yapalım dedik başımıza gelene bak
  • Aga ne diyeyim kusura bakma. O şekle girebiliyorlar. Durduk yere öyle bir rüya görmeden de bir garip. Rüyanda hissetmediysen pek takılma
  • 1 cin alana 1 zebani bedava OKUMAYIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kopek kedi severler harbi
    3 ay önce açıldı
    Erkek kedi mi dişi kedi mi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

1 cin alana 1 zebani bedava OKUMAYIN

Peki
  • bişi sorcam ama kızma

Aptal mısınız ?
  • Hayır neden ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

Hayır neden ki

Beslediğim kedi cin mi diye konu açmışsın sence neden?

Nova prospect dabbe izleyip mi çoşuyon
  • Böyle şeylere inanmam ama kediyi gördükten sonra içime kurt düştü kardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volvolord

quote:

Orijinalden alıntı: 6equj5

Hayır neden ki

Beslediğim kedi cin mi diye konu açmışsın sence neden?

Nova prospect dabbe izleyip mi çoşuyon

Cinler kedi kılığına girebiliyor. Şüphelendim ve sizinle paylaşıyorum
  • patileri ters miydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Meora

Böyle şeylere inanmam ama kediyi gördükten sonra içime kurt düştü kardeş

Normalde kediler iplikle falan oynar diye biliyorudum ama bu arkadaşın umrunda değildi inşallah gelmez tekrar
  • Beslediğim kedi cin olabilir miydi?

Bizdede bu var çok korkuyorum sizce üç harflimidir
  • Şüphelerin ileride şizofreniye dönüşebilir.
  • zhonya kullanıcısına yanıt
    Senin kedi psikopata benziyo. 3 harfli oldugunu sanmam
  • Umarım. Eldivenle bile sevmem. Tuhaf bi aurası var o kedinin
  • Yau ne alakası var yau
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.