İçerler tabi adamlar sırtı göğe bakan herşeyi yiyorlar. Kürklerinden de mont vs yapıyorlar. Kalın olsun diye de dışarıda tutuyorlar hayvanları.
quote:
Orijinalden alıntı: barisdragon
İçerler tabi adamlar sırtı göğe bakan herşeyi yiyorlar. Kürklerinden de mont vs yapıyorlar. Kalın olsun diye de dışarıda tutuyorlar hayvanları.
evet çinlilerden korkulur ben bnları duyunca asla cine gitmemeye karar verdim(zaten gitmezdim)gidersek araba falan bozulur uça düşer malum çin malı iyi en aazından bu laptop çin malı deil.ama hayatımızdakilerin çoğu çin malı teşekkürler mesajın için
Ben de her sene bir-iki ülke geziyorum, çine kesinlikle gitmem, ne hayvan hakları var ne insan hakları. Kediyi aşılı almakla iyi yapmışsın, mama olarak da royal canin,hills,iams,pro plan,sanabelle bunlardan birini tavsiye ederim.
Chincila besliyorum ben çok güzel tavsiye ederim :) İlk zamanlarında çok sevdirmiyor kendini ama tam bir oyuncu . İlerde ise çok rahat sevebiliyorsun .
quote:
Ben de her sene bir-iki ülke geziyorum, çine kesinlikle gitmem, ne hayvan hakları var ne insan hakları. Kediyi aşılı almakla iyi yapmışsın, mama olarak da royal canin,hills,iams,pro plan,sanabelle bunlardan birini tavsiye ederim.
evet bende asla çine gitmemm japonyayada gitmem çünkü animal planetteki whale wars ı ixliyorsan orda kaçak balina avlıyorlar avusralya durdurmaya çalışıyor falan çok güzel bir program ama balina öldürülüyor.evet maam olarak royal canın güzele bnziyor veterinere danişayımbirazdan royal canım kullanayım mı diye bu arda kediye whiskas verdi amam kalitesizmiş whiskas bildiğim kadarı ile
Whiskas market mamaları içinde en iyisidir, ama yazdıklarım kadar iyi değildir. Madem aldın kullan, bitince değiştirirsin.
quote:
Whiskas market mamaları içinde en iyisidir, ama yazdıklarım kadar iyi değildir. Madem aldın kullan, bitince değiştirirsin.
zaten 1 2 günlük kaldı böyle çok yağlı gözüküyor normal kedi amamsı yaylımıdır bide bana vetteriner arada balık yumurta falanda ver dedi
yumurta yerse iyi, et balık tavuk ver ama ona ayrı yağsız tuzsuz baharatsız kemiksiz pişir. Bazı kediler yoğurt bile yiyor, benimkiler ağzını sürmüyor. Laktozsuz süt verebilirsin bayılır.
quote:
yumurta yerse iyi, et balık tavuk ver ama ona ayrı yağsız tuzsuz baharatsız kemiksiz pişir. Bazı kediler yoğurt bile yiyor, benimkiler ağzını sürmüyor. Laktozsuz süt verebilirsin bayılır.
tm arkadşım oturduğum yerdede laktolsuz süt indirime girdi aayım birkutu(24 tn)teşekkrüler ama balığı çiğ vermemi önerdiler
Yok kesinlikle çiğ et verme, parazit olabilir.
quote:
Yok kesinlikle çiğ et verme, parazit olabilir.
tm arkdaşım çiğ vermem tatsız tutusuz kağnatırım sadece
quote:
Orijinalden alıntı: Viky
Kardeşim ben siyam kedisi almanı tavsiye ediyorum.Çok cana yakın ve psikopattırlar.Mesela 4 katlı bir apartmanda oturuyoruz.En üst kattayız.Kediyi balkona bıraktık.Gece balkon demirliklerini geçmiş tam balkonun ucundan aşağıyı seyrediyordu :D
Hocam bizde klasik brezilya kedisi var (Turuncu garfield tipli sokak kedisi :D ) balkonda besliyoruz daha 4 aylık evde kumu felan sıkıntı oluyor atlıyacak diye korkuyorduk valla tam akrobat çıkdı demirliklerin üstünde incecik yerde geziyor kereta aşşağı bakıyor birde bunu gecede yapıyor inşallah düşmez :D
Aga3 yıl önceki konuyu nerden buldunda hortlattın
quote:
Orijinalden alıntı: Viky
Aga3 yıl önceki konuyu nerden buldunda hortlattın
Google reyiz yardımcı oldu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme