Şimdi Ara

Kedi Beslemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
818
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben kedi almak istiyorum ama istediğim kedi türü yabani. öncelik olarak sazlık kedisi(felis chaus) olarak bilinen kedi türünü nerde bulabilirim veya yine yabani olarak karakulak(caracal) denilen türü nerde bulabilirim bana ne kadara patlar ne yer ne içerler? hadi hiç biri olmassa chinchilla alırım artık

Edit: bide bu kedileri ne kadar zamanda bir yıkamalıyım hiç yıkamadanda olmaz tabi

Edit2: chinchilla almaya karar verdim arkadaşlar fakat neler almalıyım aksesuar olarak işte yatak kumluk kafes felan o tür şeyleri tam isimleriyle söylerseniz, ayrıca mama öneriniz varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apostasy -- 21 Ekim 2012; 17:15:24 >

• Kediler icgudusel olarak kendilerini her gun duzenli olarak temizlerler. Ancak yaz aylarinda hava sicakken yikarsaniz hasta olmazlar. Kisin dokunmayin ama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu kafayla sen hiçbir hayvana sahip filan olma.
  • merhaba ben kedi sahiplenmek istiyorum iran chinchilla veya himalayan cinsi kedisini ücretsiz sahiplendirmek isteyenler 05367157674 numarasından bana ulaşabilir veya pm atabilir iyi günler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.