Şimdi Ara

KEDİ GÖZÜ E 200 MÜ DİZEL SON KASA D4D TOYOTAMI ARKADAŞLAR ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yeni corolla kasa ve konfor yönünden fiyatına kıyasla berbat bir araç ama efsane kasanın yüzü suyu hürmetine hala satılıyor peynir ekmek gibi hayret ediyorum.Ama o yaştaki mercedeste serviste sıkıntı çıkarr düşüncesindeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LE10 -- 13 Eylül 2011; 16:15:58 >
  • gönlüm mercedesten yana temiz bi mercedes düşürürsem alıcam arabaya binelim oyuncağa değil alınca resimlerini paylaşırım arkadaşlar ama zamana bıraktım temizi için 1 2 ay farketmez temiz olsun geç olsun.
  • al bir e200 takıl dostum.
  • Yeni corolla yı sizdeki efsane kasayla kıyaslamayın bile.Özellikle de performans ve kalite yönünden.Yeni Corolla sadece ve sadece ekonomik bir araç.
  • Bu kedi gözlü Mercedesler de tam batık müteahhit arabası
  • Sen öle yazınca gözümde canlandım dediğin doğru hakkten :))) ama e 200 e 200 dür :)) bitane sahibinden .comda buldum e 420 brabus marka 420 beygir araç 330 kadran var :)))
  • Daha masrafsız yakıt,daha ucuz parça, kasko yaptırma imkanı, araç diriliği bakımı 10-15 yaş genç araç, daha yeni teknoloji toyotayı almak için yeterli sebepler bence
  • İlk sahibinden bulunursa e200 alınır.. bulunmazsa piyango niyetine e200 alınmaz.. Emmi oglunda var Ayda 1 saniyeye gider. hatta ustalar artık yoklama tutuyo gelmedigi aylar devamsızlıga işliyo. :) Sat diyoruz dedigi laf, ben bu paraya başka hangi arabada bu Konforu bu rahatlıgı bu karizmayi bu agırlıgı bulabilirim diyo. Haklımı ? e haklı. Uğraştırıyomu? uğraştırıyo. Ama oLsun ugrastırsın. sende boyle olsun diyebiliyorsan git e200 al.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.