Şimdi Ara

KEDİ GÖZÜ E 200 MÜ DİZEL SON KASA D4D TOYOTAMI ARKADAŞLAR ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
4.378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 97 98 model e 200 kedi gözü elegance almak istiyorum fakat bi yandan da hemen hemen 3 aşağı 5 yukarı piyasaası aynı olan son kasa toyota corllamı alsam bilemedim. Su anki aracım 101 kasa toyota 97 model efsane kasalardan.

Toyotanın arıza vermezliğini rahatlığını biliyorum fakat 320 mercedesimde vardı onuda bi kaç yıl kullandım mercedesin rahatlığınıda biliyorum. Tüplü otomatik bi mercedesmi elegance olarak yoksa toyota corrollamı ??? Bir yandan yakıtta çok önemli su anki toyota aracımla hergün 100 liranın üzerinde benzin parası veriyorum sadece bu gun 110 lira benzin aldım . Tüplü e 200 ile 300 lira şehir içi yakacağımı söylüyorlar toyotaya oranla daha az çnkü toyotam 1.3 ve motor küçük olduğu için en az 400 lira yakıyor şehir içi bayramda uzun yola gittim 325 lira yaktı kilomaetre başında.

Satın alırken fiyat farkı çok öenmli değil.

Ne yapıyımmmm yardımmmm????

• kıyaslanan araçların birbiriyle hiç alakası yok. şimdi kalite, sağlamlık yol tutuş, konfor genişlik dersen e200. az yaksın sadece dersen corolla. e200 alacaksan kompressor almalısın. 190 bg civarları. o kasayı ancak o kaldırır. diğerleri 136 bg. ama çok temiz olması önemli yoksa çok masraf çıkarır. bende 94 e200 kullandım çok memnundum. mercedes çok sağlam ve konforludur. toyota da kullandım 1.4 dizel bana hantal geldi. o yüzden mercedes diyorum kesinlikle. ama arada 10-12 yıl fark var. eski araba sonuçta.masraflı olabilir. kasko da yapmıyorlar. ikisini de kullan, sürüşünü incele. mercedes parçaları çok pahalı da değil. yan sanayi yaygın. tercih senin. ama her daim mercedes çünkü sürüş zevki tartışılmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: resselote

kıyaslanan araçların birbiriyle hiç alakası yok. şimdi kalite, sağlamlık yol tutuş, konfor genişlik dersen e200. az yaksın sadece dersen corolla. e200 alacaksan kompressor almalısın. 190 bg civarları. o kasayı ancak o kaldırır. diğerleri 136 bg. ama çok temiz olması önemli yoksa çok masraf çıkarır. bende 94 e200 kullandım çok memnundum. mercedes çok sağlam ve konforludur. toyota da kullandım 1.4 dizel bana hantal geldi. o yüzden mercedes diyorum kesinlikle. ama arada 10-12 yıl fark var. eski araba sonuçta.masraflı olabilir. kasko da yapmıyorlar. ikisini de kullan, sürüşünü incele. mercedes parçaları çok pahalı da değil. yan sanayi yaygın. tercih senin. ama her daim mercedes çünkü sürüş zevki tartışılmaz...
    Evet biliyorum araçların sınıf olarak birbiriyle alakası yok fakat 2 markayıda uzun yıllar kullandığım için biliyorum fakat toyotaya, tahminimce uzun yıllarca anahtar vurmam 97 model toyotama dahi büyük paralar harcamadım fakat mercedes 13 14 yaşında olacak ama binmem yeterli oluyor gönlüm mercedesten yana aklım toyota al diyor çünkü araç 1 2 yaşında olacak fakat mercedesin yola gidişi asfalta oturuşu duruşu beni kendine çekiyor. alırsam düz elegans alacağım çkü kompr. ler 2 cm daha alçak imiş normal modellerine göre mercedes servisinden aldığım bilgi bu bizzat gidip sordum işim icabı taş ocaklarına çok gidiyorum aracın altı ne kadar yüksek olursa o kadar avantajlı benim için biraz araştırma ve öneriye ihtiyacım var arkadaşlar yardım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chemist_88 -- 12 Eylül 2011; 22:39:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: chemist_88

Evet biliyorum araçların sınıf olarak birbiriyle alakası yok fakat 2 markayıda uzun yıllar kullandığım için biliyorum fakat toyotaya, tahminimce uzun yıllarca anahtar vurmam 97 model toyotama dahi büyük paralar harcamadım fakat mercedes 13 14 yaşında olacak ama binmem yeterli oluyor gönlüm mercedesten yana aklım toyota al diyor çünkü araç 1 2 yaşında olacak fakat mercedesin yola gidişi asfalta oturuşu duruşu beni kendine çekiyor. alırsam düz elegans alacağım çkü kompr. ler 2 cm daha alçak imiş normal modellerine göre mercedes servisinden aldığım bilgi bu bizzat gidip sordum işim icabı taş ocaklarına çok gidiyorum aracın altı ne kadar yüksek olursa o kadar avantajlı benim için biraz araştırma ve öneriye ihtiyacım var arkadaşlar yardım...

Alıntıları Göster
    Düzgün kullanılmış bir mercedes 13-14 yaşında yıpranmaz..

• quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

Düzgün kullanılmış bir mercedes 13-14 yaşında yıpranmaz..

Alıntıları Göster
    Valla W210 kullanıcısı olarak Corolla'ya dönüp de araba muamelesi yapmam bile. Ama 13-14 yaşına gelmiş bir Mercedes iyi bakıldıysa size sorunsuz hizmet eder. 13-14 yıl eşek niyetine kullanılmış bir Mercedes'ten koşarak kaçınız. 186'lık Kompressor olanlarından bulursanız performans olarak da fazlasıyla tatmin olursunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: canozpinar

Valla W210 kullanıcısı olarak Corolla'ya dönüp de araba muamelesi yapmam bile. Ama 13-14 yaşına gelmiş bir Mercedes iyi bakıldıysa size sorunsuz hizmet eder. 13-14 yıl eşek niyetine kullanılmış bir Mercedes'ten koşarak kaçınız. 186'lık Kompressor olanlarından bulursanız performans olarak da fazlasıyla tatmin olursunuz.

Alıntıları Göster
    Yakit sorun olmazsa tabiki e200
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan-1-1

Yakit sorun olmazsa tabiki e200

Alıntıları Göster
    Pahalı bir aracın o kadar yaşlısını alma taraftarı değilim açıkçası.
    Sorun çıkartırsa astarı yüzünden pahalıya çıkabilir.
    Ancak Corolla da bayağı zamlandı ve bence parasını artık hak etmiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SIRADANUS

Pahalı bir aracın o kadar yaşlısını alma taraftarı değilim açıkçası.
    Sorun çıkartırsa astarı yüzünden pahalıya çıkabilir.
    Ancak Corolla da bayağı zamlandı ve bence parasını artık hak etmiyor.

Alıntıları Göster
    Son kasa Toyota Corolla (benzinli) kullanmış birisi olarak motorunun ekonomikliği dışında pek memnun kalmadım.

Araçta ciddi anlamda kalite sıkıntısı olduğunu düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Son kasa Toyota Corolla (benzinli) kullanmış birisi olarak motorunun ekonomikliği dışında pek memnun kalmadım.

Alıntıları Göster
    eski arabayla yeni araba bir olurmu hiç arada 10 yıl var nerdeyse
  • quote:

Orijinalden alıntı: darktreys

söz konusu mercedes olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: Y.Sarıyıldız

quote:

ne olursa olsun diğer araca göre pas ve korozyon metal yorgunluğu bozuk yollarda gelen sesler ve kaporta üzerindeki çiziklerde yanında hediyesi o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder46

Kesinlikle.Dün arkadaşımın sıfır 1.6 benzinli comfort extrasına bindim.Kalite konusunda gerçekten sıkıntısı var.Benim A3'ün kolçağına laf ediyorlardı ileri geri kaymıyor diye kolçağı bir kaldırdım altına plastik kova koymuşlar eşya gözü diye..Ön göğüs zaten malum..Yine 2010 comfort var röntgen teknisyeni arkadaşımda D4D o da aynısı.Civic Elegance varken 1.6 comfort extraya 45800 veren bana karşı ancak ödemeye seneye başlıyorum ama şeklinde bir cevap verirse haklı çıkabilir.D4Dlerin yağ eksiltme konusu da ayrı bir konu.Yine röntgen teknisyeni arkadaşım aracına hala yağ ekliyor araç 29000km oldu.

Asıl konuya gelirsek hobi dışında o tür atraksiyonlara girmemek gerekir.Temiz ve bakımlı oldugu kesinse ancak Mercedes önerebilirim.Hafta sonu hobisi dışında her türlü Toyota..

• quote:

quote:

quote:

ne olursa olsun diğer araca göre pas ve korozyon metal yorgunluğu bozuk yollarda gelen sesler ve kaporta üzerindeki çiziklerde yanında hediyesi o zaman.

Alıntıları Göster
    Günde 100 liralık benzinden bahsediliyorsa hiç tartışmasız dizel bence

• E 200 olan arkadaslar ve toyotaci arkadaslar kullanicisi olarak bu araclar ne yakar mercedeste tup oldugunu goze alirsak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sienaumut

Günde 100 liralık benzinden bahsediliyorsa hiç tartışmasız dizel bence

Alıntıları Göster
    10-15 sene boyunca o araca kim ne yaptı emin olabilecek bir durumunuz varsa mercedes alın yoksa toyota alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunter06

10-15 sene boyunca o araca kim ne yaptı emin olabilecek bir durumunuz varsa mercedes alın yoksa toyota alın

Alıntıları Göster
    2011 model Dizel Corolla kullanıcısı olarak aracın hantal olduğunu ve kalite problemi olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. Hele şu anki saçma sapan fiyatları kesinlikle hakeden bir araç değil.

Yakıt konusunda problem yaşatmayacaksa Mercedes alın derim.
  • quote:

quote:

quote:

Katılıyorum. Hani 5 sene olur 4 sene olur fakat 10 sene ve üstü hele ki Mercedes (2. elini nasıl kullanıp sattıklarını biliyoruz.) olmaz.

• mercedes le toyota kıyaslanırmı hiç ??? mercedes 20 boy önde
  • quote:

Orijinalden alıntı: VETTEL99

mercedes le toyota kıyaslanırmı hiç ??? mercedes 20 boy önde
    Bu soru eve pet(ev hayvanı alacağım) Kedi mi alsam köpek mi sorusuna benzemiş hiçbir şekilde kıyaslanamayacak farklı sınıf farklı kategori ve farklı beğenilere hitap eden iki araçtan bahsediyoruz. Piyasada mercedes kullanan eski yeni farketmez dönüp başka araca bakmaz. Baksa da mecburiyettendir. Toyota seven ise dönüp o yaşlarda mercedes e bakmaz toyota ile aynı yaşta olanına da gücü yetmez. Siz neye ihtiyaç duyuyorsunuz kedi mi köpek mi? İkisinin araç olmak dışında hiçbir ortak noktası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commonwealth -- 18 Eylül 2011; 14:20:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: commonwealth

Bu soru eve pet(ev hayvanı alacağım) Kedi mi alsam köpek mi sorusuna benzemiş hiçbir şekilde kıyaslanamayacak farklı sınıf farklı kategori ve farklı beğenilere hitap eden iki araçtan bahsediyoruz. Piyasada mercedes kullanan eski yeni farketmez dönüp başka araca bakmaz. Baksa da mecburiyettendir. Toyota seven ise dönüp o yaşlarda mercedes e bakmaz toyota ile aynı yaşta olanına da gücü yetmez. Siz neye ihtiyaç duyuyorsunuz kedi mi köpek mi? İkisinin araç olmak dışında hiçbir ortak noktası yok.

Alıntıları Göster
    Mercedes alınır, ama her mercedes her yerden alınmaz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.