Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU] (7. sayfa)
-
-
Ana sayfada kampanyaları paylaştım. Ama yine buradan paylaşayım. Hepsiburada üzerinden alırsanız 104.7 TL'ye geliyor.quote:
Orijinalden alıntı: ercanzzy
Bu mesaj silindi.
https://www.hepsiburada.com/supreme-cat-mix-yetiskin-kedi-mamasi-16-kg-p-HBV00000RLZX4?magaza=Temiz-Kedi-Kumu&url_src=and-product-detail
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: _Köroğlu_
2.parti mama ve kumlarımda bugün geldi.. Kışlıklar şimdilik tamam.. Kasım ayında Migros ve Carrefour yüzde 40 indirim yapıyor birazda oradan takviye ile devam ederiz..
Millet kışlık konserve salça biber turşu yapıyor.. 😄
Buda 60 kğ mama kabım kendi eserimdir..hocam yanlış anlamayın ama yakın tarihli üretim mamaları yedirmek daha sağlıklı olmaz mı hayvanlar için?
ben kedi değil de köpek besliyorum, taze olması için bittikçe satın alıyorum yakın tarihli üretim olan taze ürünler olması için.
-
Eyvallah teşekkür ederim bunlar kışlık dediğime bakmayın en fazla 5 ay falan gider.. Köpek 1 Tane kedi 20 civarı, birde kurtlar kuşlar var.. HA birde ucuz bulduk mu emekli maaşı ile anca böyle ucuz bulunca alıyoruz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ya bende inanamadım 60 TL lik mama nasıl 10 TL olur diye ama 27 tane aldım hepsi geldi.. Yirmi civarı kedi var bunların çoğu eve de geliyor akşamları sabah geziyorlar.. Özellikle yeni doğum yapacakları eve alıyorum.. Özel bekıp büyüyünce bahçede geziyorlar asıl yaşam alanları olan doğada bakıyorum.. Kedi köpek kuş hayatınızın bir parçası..
Böyle merdiven altına mama yeme alanı yaptım.. Evin ön tarafında su için havuz yaptım..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Allah sizden razı olsun hocamquote:
Ya bende inanamadım 60 TL lik mama nasıl 10 TL olur diye ama 27 tane aldım hepsi geldi.. Yirmi civarı kedi var bunların çoğu eve de geliyor akşamları sabah geziyorlar.. Özellikle yeni doğum yapacakları eve alıyorum.. Özel bekıp büyüyünce bahçede geziyorlar asıl yaşam alanları olan doğada bakıyorum.. Kedi köpek kuş hayatınızın bir parçası..
Böyle merdiven altına mama yeme alanı yaptım.. Evin ön tarafında su için havuz yaptım..
-
Bütün hayvanseverlerden Allah Razı Olsun.
Onlar Rabbimizin emaneti.
15 Kg Köpek Maması 79.90 TL. İki tane alırsanız 100 TL üstüne 15 TL indirim var. İhtiyacı olan kaçırmasın.
Not : 2 saatlik bir fırsattır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 28 Ağustos 2021; 18:34:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alıyordum, yorumları okuyunca vazgeçtim..
Birde Hepsiburda çoğu olumsuz yorumları yayınlamıyor ama yinede yayınladıkları yetiyor..
Kum stoğu yapmıştım ama, gözüme çarptı 10 lt si 15 TL idi proline kumun sepete ekledim 100/15 olsun dedim bi baktım sepette 18 TL olmuş.. Olsun dedim yinede ucuz.. Topaklanması, kokuyu iyi hapsetmesi ile güzel kum tavsiye ederim.. Birazda kuş yemi aldım. 👍
Ürün linki..
https://www.hepsiburada.com/proline-bentonit-parfumlu-kedi-kumu-10-lt-p-PTLITT-08?magaza=P%c4%b1naryucel&url_src=and-product-detail
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Köroğlu_ -- 28 Ağustos 2021; 21:47:58 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
quote:
Alıyordum, yorumları okuyunca vazgeçtim..
Birde Hepsiburda çoğu olumsuz yorumları yayınlamıyor ama yinede yayınladıkları yetiyor..Yorumlara hiç bakmadım. Fiyatı uygun olunca paylaşmak istedim. Almak isteyenler ürün hakkında araştırma yapıp alırsa daha iyi olur tabii.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Kum stoğu yapmıştım ama, gözüme çarptı 10 lt si 15 TL idi proline kumun sepete ekledim 100/15 olsun dedim bi baktım sepette 18 TL olmuş.. Olsun dedim yinede ucuz.. Topaklanması, kokuyu iyi hapsetmesi ile güzel kum tavsiye ederim.. Birazda kuş yemi aldım. 👍
Ürün linki..
https://www.hepsiburada.com/proline-bentonit-parfumlu-kedi-kumu-10-lt-p-PTLITT-08?magaza=P%c4%b1naryucel&url_src=and-product-detailTeşekkürler ben de faydalandım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: anaksimenes35
Bu mesaj silindi.
Alıntıları GösterBende aradım bulamadım Mama Fransız malıymış. Şaşırdım. İthal ürünler pahalı olur genelde. Belkide eldeki stoğu bitirmek istediler. Kim bilir.
Mamanın içeriği gayet iyi bu arada. Tam F/P ürünü. Hepsiburada da son yorumların hepsi olumlu. Aynı şekilde Gittigidiyorda da. Kedi maması alacaklar kaçırmasın diyim.
Şu an elimde olan mamalar bunlar ;
Supreme Cat mamasından bir tane daha alabilirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Mamadan bir tane daha almayı düşünüyordum ama tükenmiş gözüküyor. Takipte kalalım bakalımquote:
Orijinalden alıntı: KingOfShadowsBende aradım bulamadım Mama Fransız malıymış. Şaşırdım. İthal ürünler pahalı olur genelde. Belkide eldeki stoğu bitirmek istediler. Kim bilir.
Mamanın içeriği gayet iyi bu arada. Tam F/P ürünü. Hepsiburada da son yorumların hepsi olumlu. Aynı şekilde Gittigidiyorda da. Kedi maması alacaklar kaçırmasın diyim.
Şu an elimde olan mamalar bunlar ;
Supreme Cat mamasından bir tane daha alabilirim.
Alıntıları Göster
-
Sabah daha uygundu yinede aldım gunun fırsatında mevcut piyasaya gore en az 35 lira daha ucuza geliyor
amazonDr.Sacchi Basic Chicken Yetişkin Köpek Maması, 15 kghttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HWZQ4L9/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
-
Hocam indirim kodu nedir
-
quote:
Orijinalden alıntı: bbadaySabah daha uygundu yinede aldım gunun fırsatında mevcut piyasaya gore en az 35 lira daha ucuza geliyor
amazonDr.Sacchi Basic Chicken Yetişkin Köpek Maması, 15 kghttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B07HWZQ4L9/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1Paylaşım için teşekkürler. Ana sayfaya ekliyorum
Edit: Ekledim ama gözükmüyor. Forumdan kaynaklı bir problem var sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 29 Ağustos 2021; 12:29:2 >
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X