Merhabalar DH Ailesi Uzun zamandır böyle bir konu açmayı düşünüyordum. Kısmet bugüneymiş. Benim gibi sokakta hayvan besleyen veyahut evde hayvan bakan arkadaşlarımız için iyi bir konu olacağını düşünüyorum. Malumunuz her şeye zam geldi. Kedi mamalarının fiyatları geçen yıla göre neredeyse 2 kat arttı. Geçen yıl trendyol kuponu ile 80 tl'ye aldığımız 15 kg'lik kedi maması şu an 140 TL civarı. Bu konuda sadece mama fırsatı paylaşmakla kalmayıp banka kampanyaları yani kombo yapabileceğimiz başka seçenekleri de değerlendireceğiz. Herkese iyi forumlar dilerim. Sokakta baktığım canların bazı fotoğrafları ;
Not : Sokak Hayvanlarının Sevdiği Mamaları Paylaşmaya Özen Gösteriyorum. Hiç Bir Firma İle Bağlantım Yoktur. Bilginize.
^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^~^ Köpek Mamaları Konserve Köpek Mamaları <><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><><> Kedi Mamaları Konserve Kedi Mamaları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfShadows -- 4 Ocak 2023; 14:55:59 > |
Kedi ve Köpek Mamalarında Sıcak Fırsatlar [ANA KONU]
-
-
Güzel konu kedi maması kg fiyatı 5 tl ye getiriyordum 15kg alınca, şimdi uçtu fiyatlar.
En son 25 tl indirimle 38tl ye 5kg mama aldım kg fiyatı 7.5 tl ye geldi, 2kg kaldı mama
-
Katılıyorum güzel konu evimde 3 tane kedi var. LaVital kullanıyordum f/p olarak, konuyu takipteyim.
-
Pekinezim var başta proplanla başlasam da yavrumun inadı yüzünden ND ye geçtim , gayet besleyici ve proteinli 7 kilosunu Mart ayında 300 e almıştım şuan baktım 400-450 civarında. Güzel konu👍 -
Ciğerlerimizin yandığı ve dostlarımızın barınaksız kaldığı şu günlerde güzel bir noktaya parmak bastığınızı düşünüyorum. Mesajlarda özellikle mama fırsatı paylaşımına ağırlık vermeye özen gösterelim.
-
-
Hocam Kediler için Goldi yi daha önce aldınız mı yiyorlar mı?
Köpekler pek seçmiyo da Kedilerin yarısı Goody ve DrSacchi beğenmemişti Liva ve Pawpawı yı Kıtırkıtır yiyen Kirpi bile yemedi -
Pandeminin basinda kapiya tekir geldi ayagi sakat aldik eve bakalim duzelsin salariz dedik kedi hamile cikti ;) 5 tane dogurdu 3 tanesini sahiplendirdim Anne ve 2 yavru kaldi 3 bogaza bakiyoruz evde.
Ben ogrenci oldugumdan para durumuna gore mama degisiyorum ama en cok Felicia aliyorum.
Faydali konu takipteyim. -
Anne kediyi kısırlaştır yoksa 4 ayda bie doğuruyolar Yavruları 2.5 3 ay olunca istemiyo tekrar erkek kedi arıyo fellik fellik
-
quote:
Orijinalden alıntı: erennavas
Hocam Kediler için Goldi yi daha önce aldınız mı yiyorlar mı?
Köpekler pek seçmiyo da Kedilerin yarısı Goody ve DrSacchi beğenmemişti Liva ve Pawpawı yı Kıtırkıtır yiyen Kirpi bile yemediHocam şu an baktığım kediler arasında 3 tane yavru var. O yüzden Goldi markasının yavru kediler için olan mamasını denemek istiyorum. Fiyatı oldukça uygun. Protein oranıda %32. İçeriğine buradan bakabilirsiniz ;
Goldi Pet Foods. Yavru ve yetişkin kedi maması, köpek maması
Keşke trendyol da kupon fırsatı olsa. Şu aralar hep dükkan kuponları oluyor. 20 TL'lik kupon işimizi görürdü.
-
Kisirlastirdik hocam yavrularda kisirlastirildi. Ordu gibi dolasiyorlar. -
N11 Yeni üyeliğe 25tl veriyor En son PawPaw almıştım 114 e gelmişti
-
Aynı durumdayız, bir canla başladık...Sokak kedisi oldukları için kimse sahiplenmek istemedi...Şimdi 5 can ile beraber yaşıyoruz...Mama ve aşı fiyatları bel büküyor...
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6
Pandeminin basinda kapiya tekir geldi ayagi sakat aldik eve bakalim duzelsin salariz dedik kedi hamile cikti ;) 5 tane dogurdu 3 tanesini sahiplendirdim Anne ve 2 yavru kaldi 3 bogaza bakiyoruz evde.
Ben ogrenci oldugumdan para durumuna gore mama degisiyorum ama en cok Felicia aliyorum.
Faydali konu takipteyim.Eğer şehir içinde sokak hayvanı bakıyorsanız mutlaka kısırlaştırma işlemi yapmanızı tavsiye ederim. Yoksa apartman sakinleri veya bulunduğunuz sokaktaki bazı kişiler kedilerden dolayı şikayet edebilir. Benim başıma geldi o yüzden biliyorum. Şu an baktığım kedilerin çoğunu kısırlaştırdım. Bir tane anne kedi ve 3 yavruyu kısırlaştırmadım. Çünkü anne kedi yavrularına bakmakla meşgul. Ne zaman yavrularını bakmayı bırakırsa o zaman kısırlaştıracağım. Birde bazı kişiler bulunduğum yerde kedi bakıldığını bildğinden buraya yavru kedi bırakıyor. Baktığım 12 kedinin 6'sı bırakılmış veya terk edilmiş kediler.
Kısırlaştırma işlemi bulunduğunuz bölgedeki Belediye Hayvan Barınağı tarafından ücretsiz yapılmaktadır. Bizim burda evimizin önünden alıp, 3-4 gün sonra tekrar aldıkları yere bırakıyorlar. Kısırlaştırma işlemi dışında kuduz ve iç-dış parazit aşısını da yapıyorlar. Tabii sadece kısırlaştırma için göndermiyorum. Ciddi bir hastalıkları olursa o zamanda gönderiyorum. Ufak tefek şeyler içinde kendim özel veterinere götürüyorum. Götürdüğüm veterinerler sağolsun sokak hayvanı olduğunu söylediğimde ciddi indirim yapıyorlar.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A8FE7B1F6
Kisirlastirdik hocam yavrularda kisirlastirildi. Ordu gibi dolasiyorlar.Mesajınızı yeni gördüm. Yukarıdaki mesajımı zaten genel olarak atmıştım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: erennavasN11 Yeni üyeliğe 25tl veriyor En son PawPaw almıştım 114 e gelmişti
Sanırım bu kampanya bitmiş. 30 Haziran son gözüküyor.
-
Kısırlaştırma işlemi bulunduğunuz bölgedeki Belediye Hayvan Barınağı tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Eminmisiniz? Zonguldak Hayvan Barınağında 2 Yıldan beri Ya Malzeme yok Yada Veterinerin kendisi yok tatilde Özel kilinikleri tek tek dolaşıp pazarlık ediyorum Kimisi tek Kuruş inmedi En son 6 tane kısırlaştırdım Klinikte
Aynı şekile bazı Komşularımın şikayetci Mahllede doğru düzgün yemek koyan olmadığı için hepsi buraya toplanıyorlar Başka biyerde Doğuran dişi kedilerde yarın bi gün Yavrusunu peişine takıp getiriyo sürekli -
quote:
Orijinalden alıntı: erennavas
Kısırlaştırma işlemi bulunduğunuz bölgedeki Belediye Hayvan Barınağı tarafından ücretsiz yapılmaktadır.
Eminmisiniz? Zonguldak Hayvan Barınağında 2 Yıldan beri Ya Malzeme yok Yada Veterinerin kendisi yok tatilde Özel kilinikleri tek tek dolaşıp pazarlık ediyorum Kimisi tek Kuruş inmedi En son 6 tane kısırlaştırdım Klinikte
Aynı şekile bazı Komşularımın şikayetci Mahllede doğru düzgün yemek koyan olmadığı için hepsi buraya toplanıyorlar Başka biyerde Doğuran dişi kedilerde yarın bi gün Yavrusunu peişine takıp getiriyo sürekliHocam bulunduğunuz belediyenin barınağı bu işlemleri yapmakla yükümlü diye biliyorum. Ama yapmıyorsa da bu konuda gerekli yerlere şikayet edebilirsiniz. Zaten yeni çıkacak hayvan yasası ile birlikte bazı şeyler zorunlu hale getirilecek. Umarım bu yasa en kısa zamanda resmileşir.
Sizdeki problem bende de var. Bulunduğum yerde benim dışında düzenli kedi besleyen yok. Sadece arka sokakta bir köşeye mama yığıyorlar. Kalan mama genelde ya güneşten zarar görüyor ya da ıslanıp işe yaramaz hale geliyor. Bende bizimkilerin ihtiyacı kadar mama koyuyorum. Yoksa alt ve üst sokakta ki kediler buraya toplanıyor. Benim için problem olmuyor ama apartmanda ve sokaktaki bazı kişiler bu durumdan şikayet ediyor. Bende şu an ki kedilerin bazılarını sahiplendirmek istiyorum ama sahiplenecek kişiler çıkmıyor.
-
Bizde de evde 5 tane sokaktakilerin sayısını bilmiyorum ama baya var maddi anlamda aşırı zorlasa da yapacak bir şey yok. Artık avantajlı olsun diye evdekilere royal canin kısır kedi mamasının 15 kg olanından alıyorum. Sokaktakilere de marketlerde satılan 850 GR salamlardan alıyoruz çok seviyorlar.
Şu mamanın Carrefour'da 50tl'ye satıldığını hatırlarım. Burger King'de iki menü parasıydı. Ne hale geldik. Sebep olanların Allah belasını versin! |
İki dişi kedimiz var ve daha 1 yaşına gelmeden ikisini de kısırlaştırdık. Şimdi biri 3 yaşında, diğeri 2 yaşında. Kısırlaştırma sonrası tek sıkıntı hormonal değişiklikler yüzünden biraz kilo almaları oldu. Onun dışında olumsuz bir durum olmadı. Biraz da duruldular ama yaş itibariyle mi kısırlaştırma sonucu mu bilemiyoruz. Biz araştırmalarımız sonucu kısırlaştırmanın yaşam kalitelerini ve süresini iyileştirdiğine ikna olduk. İçinizi ferah tutun. Kedi nüfusunun kontrolsüz artması hem bize hem onlara sorun doğuruyor. Sahiplenilmeyen sokak kedilerinin ömrünün ortalama 1-3-5 yıl olduğu söyleniyor. Çok zor karar verip 1 kedicik sahiplendik, ardından sokağa bırakılma tehlikesi olan bir tane daha sahiplendik ve her zor durumda olan kedi gördüğümüzde kendimizi zor tutuyoruz eve almamak için ama nereye kadar yetişebilirz ki? Kedilerimize bebek gibi bakıyoruz. En iyi mama, en iyi bakım ve yaşam alanı sağlamaya çalışıyoruz. Ailemizin bir bireyi olarak görüyoruz ama apartman dairesinde 2 kedi bile zor. Adet olduğu üzere, bunlar da bizim kızlar |
Aynen bu hale gelmemize sebep olanların Allah bin sefer belasını versin , cehennem azabının en ağırını yaşasınlar her iki taraftada Ne gezebiliyoruz ne yiyebiliyoruz, ne hayvanlara birşey alabiliyoruz. Aldığımız herşeyin kalitesi düşüp fiyatları 3-5 katına çıktı |
Hayvanlar içinde insanlar içinde yaşanılmaza çevirdiler ülkeyi !!! |
Hayvanın alması gerekenler benim cebimde bulunmuyor :D
|
Enjoy, pay pay, trendline, econature, King, proline vs mamaları takip ederim kupon indirim ne bulursam stok yaparım.. Aylık 50 kg gibi mama alırım..
Kediler evime girer çıkar, istediğini yer içer.. Canı isterse yatar, isterse yer içer gider.. Bim şok gibi marketlerden büfe salam alırım.. Az miktarda veririm..çok faydalı değil..whiskas mamayı çok seviyorlar, yer değiştirmek için az miktarda veririm kokusuna bile mest oluyorlar.. Yavru mamasını çok alırım.. Küçükken sıkıntı yok çok yesinler hızlı büyüyorlar.. Yukarıda saydığım mamaları alışkanlık olmasın diye sürekli karışık veririm.. Felicia kısır mamasını kısır kediler için alıyorum.. Yerli çok kaliteli bir mama sizin gibi bende herkese tavsiye ederim.. Diğer n&d acana türü mamalar bana fiyat olarak uzak mamalar.. Ayda bir şöyle bir yaş mama yaparım: 👉Bir tencerede suyu kaynatırım 👉İçine bir normal boy patates rendelerim. 👉Normal bir havuç rendelerim 👉Tahıl elimin altında ne varsa, az miktar mesela bir çorba kaşığı pirinç, yada bulgur, bir normal avuç makarna ne varsa.. 👉İyice kaynatırım aynı tencerede.. 👉Bir çay kaşığı tuz ve bir çay kaşığı toz zerdeçal.. Başka hiç bir baharat atmayın çok denedim zor yiyorlar sevmiyorlar.. Zerdeçal çok iyi geldi.. 👉 Bu karışım pişmek üzere iken tavuk ciğer yada tavuk eti ikiside denendi.. Miktarı size kalmış çoğu çok kıvamlı olur azı az alur.. Pişince soğutup blender dan geçiriyorum.. Al sana yaş mama tüm mahalle 2 gün yiyor.. Şu olmaz bu olmaz demeyin arkadaşlar hepsini yıllardır denerim bu en güzel tarif.. İlave denediğiniz bişey varsa denerim onuda.. 👉HayvanıMı değil sokak hayvanlarını seviyorum.. İnsanları tanıdıkça.. |
12 kg mamalar 1200 lira ACANA gibi. Mantığıma oturtamıyorum. Kilosu nerdeyse 100 lira. Ulan ona 100 lira vereceğime. karışık kıymalı et alırım o paraya hayvan direkt etin kendisini yer. :)) |
Ucuz hiçbir ürün kalmadı, hayvanlarda bizde aç kalacağız bu ülkede bu kafayla, İnsanlar evindeki evcil hayvanları sokoğa bırakmaya başladı bakamadıkları için |
Benzer içerikler
- bim parfüm erkek
- afyon eko sucuk yorumları
- madame coco battaniye 1 alana 1 bedava
- unify parfüm erkek yorum
- coffy bedava kahve
- kasım indirimleri ne zaman
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X