Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

kedidir o kedi deyimi ne demek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
2.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda bir süredir bazı arkadaşlar bunu kullanıyor ve benim inanılmaz komiğime gidiyor.hatta yeni nick imi bu yapsamNe demek?

• Yapay Zekanın Yanıtı

"Kedidir O Kedi" Deyiminin Anlamı

"Kedidir o kedi" deyimi, bir kişinin kurnaz, sinsi ve çıkarcı olduğunu anlatmak için kullanılır. Bu deyim, kedilerin genellikle gizli, kurnaz ve kendi çıkarlarını gözeten hayvanlar olarak görülmesinden kaynaklanmıştır.

"Kedidir O Kedi" deyimi, genellikle bir kişinin güvenilmez, ikiyüzlü veya fırsatçı davranışlarını tanımlamak için kullanılır. Bu kişiler kendi çıkarları için başkalarını kullanmaktan veya aldatmaktan çekinmezler.

"Kedidir O Kedi" muhabbeti, genellikle bir kişinin güvenilmezliğinden veya sinsiliğinden şüphelenildiğinde yapılır. Bu muhabbet, kişinin gerçek niyetlerini ortaya çıkarmak veya onu daha dikkatli olmaya teşvik etmek için kullanılabilir.

"Kedidir O Kedi" deyimi, Türkçe dilinde sıklıkla kullanılan bir deyimdir. Bu deyim, bir kişinin karakterini ve davranışlarını tanımlamak için kullanılır. Birini "kedidir o kedi" olarak nitelendirmek, genellikle olumsuz bir çağrışım taşır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evin içinde bi tıkırtı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

evin içinde bi tıkırtı var

Ne tıkırtı var ne sıkırtı.
  • benim şimdilik güzel bir taktığım budur.
  • kedidir o deyim kedi
  • Yanlış hatırlamıyorsam Cem Yılmaz'ın bi skecinde geçiyordu.
    edit:Eksiye baktım ve şu çıktı
    anlam verilemeyen tıkırtılarda ben korkmuyorum, sizde korkmayın imajı yaratmada kullanılan ses kalıbı, zeki alasya - metin akpınar ın bir filminde kasımpaşa canavarı hakkında kullanılmıştır, söyleyen karakter halim abi (metin akpınar)dır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abyss -- 19 Temmuz 2010; 20:45:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inferno!

evin içinde bi tıkırtı var

Kedidir o kedi.
  • Efenim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Türkcan.

Yanlış hatırlamıyorsam Cem Yılmaz'ın bi skecinde geçiyordu.
    edit:Eksiye baktım ve şu çıktı
    anlam verilemeyen tıkırtılarda ben korkmuyorum, sizde korkmayın imajı yaratmada kullanılan ses kalıbı, zeki alasya - metin akpınar ın bir filminde kasımpaşa canavarı hakkında kullanılmıştır, söyleyen karakter halim abi (metin akpınar)dır.

izleyebileceğim bir link var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.