Şimdi Ara

kediler niye deli gibi bağırır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
19.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bazen uyutmuyolar arkadaşlar yine başladılar camın önünde 'vaaaooovvvvv veaaoovvv' diye hep bir ağızdan ağlar gibi bağırıyolar yahu..
    vallahi insan bi garip oluyo ya..

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kediler Neden Bağırır?

Kediler, çeşitli nedenlerden dolayı bağırabilir ve her bir miyavlama türünün kendine özgü bir anlamı vardır. İşte yaygın miyavlama nedenlerinden bazıları:

• Açlık: Kediler aç olduklarında yüksek sesle ve ısrarla miyavlayabilirler.
    • Dikkat çekme: Kediler, ilgi veya sevgi istediklerinde miyavlayabilirler.
    • Korku veya stres: Kediler korktuklarında veya stresli olduklarında miyavlayabilirler.
    • Çiftleşme çağrısı: Dişi kediler kızgınlık döneminde erkek kedileri çekmek için miyavlayabilirler.
    • Hastalık veya rahatsızlık: Kediler hasta veya rahatsız olduklarında miyavlayabilirler. Ağrı veya rahatsızlık hissettiklerinde daha yüksek sesle ve daha sık miyavlayabilirler.
    • Yalnızlık: Kediler yalnız kaldıklarında miyavlayabilirler.
    • Sıkıntı: Kediler sıkıldıklarında veya oyun oynamak istediklerinde miyavlayabilirler.
    • Bilinmeyen nedenler: Bazı kediler, bilinen bir neden olmaksızın miyavlayabilirler. Bu, kedinin kişiliğine veya alışkanlıklarına bağlı olabilir.

Eğer kediniz sürekli veya alışılmadık bir şekilde miyavlıyorsa, bir veterinere danışmanız önemlidir. Kedinizin miyavlamasının altında yatan tıbbi bir sorun olabilir.

Kedinizin miyavlamalarını anlamak, onun ihtiyaçlarını daha iyi karşılamanıza yardımcı olabilir. Kedinize düzenli beslenme zamanları belirleyin, bolca ilgi ve sevgi gösterin ve onun için uyarıcı bir ortam yaratın. Ayrıca, kedinizin hasta veya rahatsız olabileceğine dair herhangi bir belirti olup olmadığını gözlemleyin ve gerekirse veterinerinize başvurun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • pisst de
    quote:

Orjinalden alıntı: polatüründül

bazen uyutmuyolar arkadaşlar yine başladılar camın önünde 'vaaaooovvvvv veaaoovvv' diye hep bir ağızdan ağlar gibi bağırıyolar yahu..
    vallahi insan bi garip oluyo ya..
  • eğer bu bahsettiğin olay mart ayında gerçekleştiyse sebebi belli
  • sen de onlar gibi bagır gidiorlar..
  • su dökünüz...gider onnar
  • 2. Kedi Senfoni Orkestrası o
  • valla benim yavru hiç bagırmaz aradabi miyav der üserine laf düşmedikce miyavlamaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sessiz insan neden hep ezilir ?
    13 yıl önce açıldı
    BENİM KUŞUN KAFASI NEDEN BÖYLE?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @sknxone kedin çok sevimliBirkaç resim koyarmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı: sknxone

valla benim yavru hiç bagırmaz aradabi miyav der üserine laf düşmedikce miyavlamaz

bayılıyorum bu kediye yaa

ya nerde olduklarını göremiyorum da karanlık zaten ne yapıyolar anlamıyorum dersanedeyken görürdük karşı arazideki kedileri ses çıkartmadan hallederlerdi hatta bi ara müdür yardımcısıyla birlikte izlemiştik bunlar acaba niye böyle bağırıyo deli gibi hiç kavga felan da yok hani 'vay aslan gibi oğlan gettiiii' diye ağlarlar ya aynı onun gibi.şimdi sesleri kesildi biraz

• quote:

quote:

valla benim yavru hiç bagırmaz aradabi miyav der üserine laf düşmedikce miyavlamaz

ya nerde olduklarını göremiyorum da karanlık zaten ne yapıyolar anlamıyorum dersanedeyken görürdük karşı arazideki kedileri ses çıkartmadan hallederlerdi hatta bi ara müdür yardımcısıyla birlikte izlemiştik bunlar acaba niye böyle bağırıyo deli gibi hiç kavga felan da yok hani 'vay aslan gibi oğlan gettiiii' diye ağlarlar ya aynı onun gibi.şimdi sesleri kesildi biraz

yavrusu olunca sana satim
    hemen ticaret bende

• sence
  • şimdi kavga amaçlı baırıolarsa olay şöle gerçekleşio
    iki kedi karşılaşır kamburunu çıkarım tüylerini kabrtıp birbirlerini korkutmaya çalışırlar dierinin gidip kendisinin kalması için(burası bnm mekanım misali)
    sora o işe yaramazsa öle acaip sesler çıkarmaya başlarlar eer o da işe yaramazsa birbirlerine girişirler kazanan buraların efendisidir
  • "mart gelmedi daha lan" diye bağır gidiyorlar
  • quote:

quote:

quote:

yavrusu olunca sana satim
    hemen ticaret bende

para yok+ evde beslemem ımkansız gıbı halam gelir bize sık sık kedi gördümü Uzun atlama rekorları kırıyo
    şimdi biraz delirdiler kavga edıyolar galiba ya da erkek olan fazla iri

• sen nereden biliyon bakim
    quote:

Orjinalden alıntı: esdum

şimdi kavga amaçlı baırıolarsa olay şöle gerçekleşio
    iki kedi karşılaşır kamburunu çıkarım tüylerini kabrtıp birbirlerini korkutmaya çalışırlar dierinin gidip kendisinin kalması için(burası bnm mekanım misali)
    sora o işe yaramazsa öle acaip sesler çıkarmaya başlarlar eer o da işe yaramazsa birbirlerine girişirler kazanan buraların efendisidir

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmd.exe -- 15 Eylül 2007; 0:50:53 >

• mart ayı geldiyse uyutmuyolar adamı

bi ara inip ben yapacaktım neredeyse

• quote:

Orjinalden alıntı: zlatannn

mart ayı geldiyse uyutmuyolar adamı

bi ara inip ben yapacaktım neredeyse

• quote:

Ddrd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Millennium -- 22 Haziran 2020; 17:10:34 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Bu ne ya kedinin gözlerini mi aldırdınız

aynen kedinin gözler yok

• quote:

Orjinalden alıntı: citafettin

quote:

Orjinalden alıntı: Millennium

quote:

Bu ne ya kedinin gözlerini mi aldırdınız

aynen kedinin gözler yok

kıskanmayın kedimin gözlerini kendi gözleriniz onunki gibi olması için neler vermezdiniz

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.