Şimdi Ara

KEDİLERİM VE SORUNLARIM YARDIM EDİN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • apartmanın bahçesinde kedi besliyorum ama çok ilginçtirki apt bahçesine bi tek bizim evden giriliyo öyle mimara mütahite helal olsun

neyse bahçede 4 kedim var 3 tanede sonradan yamanmış kediler var ve ben bu hayvanlara bakamıyorum kardeşim dayım ve komşumuz getirdiler birer kedi bıraktılar bi tanede benim bi ilk kedim vardı 0 günlükken elime doğdu onu zaten göndermem ama bu kedileri galiba bi yere bırakıcam

hayvanlarda insan gibi ya o yüzden içim acıyo alma mazlumun ahını demişler

• ya besle.. nolcakki daya kuru mamayı bide bir tas su bitti gitti... bak dostum ezilir mezilir dışarda vicdan azabı duyarsın...
  • toplam yedi kedi ve masrafı çok ama işte hayvanların benim için insandan farkı yok bi çocuğu sokağa atmakla eş değer gibidir benim için
  • dedemlerde 10 kedi var zorlanmadan besliyorlar

sende besleyebilrisin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: audiocu

dedemlerde 10 kedi var zorlanmadan besliyorlar

sende besleyebilrisin.

işte da vincinin şifresi,deden benden 10 kat yaş daha büyüktür muhtemelen

• bakabilecek arkadaşların warsa onlara wer bi kacını veya arkadas cevresi ile haber yay fazlasıyla da ugrasmak zor olur gercekten.
  • SS isterük
  • gece uyandırmıyım şimdi yatsınlar ama bi kedim vardı benim eskiden ismide ''arkadaş''tı kaçtı gitti it onun resmini koyardımda silmişim sinirden
  • besle hayvanları ne olursa olsun atma ruhen bile rahatlarsın buna emin ol
  • dostum ben 9 tane kedi besliyorum. hemde çok cüzi bir miktara doyuruyorum onları. tavuk ciğerini haşlıyorum ekmekle karıştırıp büyükçe bir kapta veriyorum. 5 liralık ciğer 1 hafta yetiyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

besle hayvanları ne olursa olsun atma ruhen bile rahatlarsın buna emin ol

çok biliyon ya sen!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

dostum ben 9 tane kedi besliyorum. hemde çok cüzi bir miktara doyuruyorum onları. tavuk ciğerini haşlıyorum ekmekle karıştırıp büyükçe bir kapta veriyorum. 5 liralık ciğer 1 hafta yetiyor..

kaç öğün yemek veriyosunki bizimkilere bir öğün bile versek yeter aslında bahçe olduğu için böcekte çok yiyolar

aslında mantıklı ciğerin kilosu 1 lira 1 hafta yetiyo mamadan daha ucuz bi de bazen mamayı yemiyolar
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaju Fıstığı

quote:

Orjinalden alıntı: fanatik123

besle hayvanları ne olursa olsun atma ruhen bile rahatlarsın buna emin ol

çok biliyon ya sen!!!

evt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ayarsız Enerji -- 18 Ağustos 2008; 1:24:42 >
  • biz küçükken kedileri birbirinin üstüne atardık şey yapsınlar diye aklıma o gel
    Besle bişi olmaz 3-4 gün yem verme giderler huylarını biliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaju Fıstığı

quote:

Orjinalden alıntı: red_alert22

dostum ben 9 tane kedi besliyorum. hemde çok cüzi bir miktara doyuruyorum onları. tavuk ciğerini haşlıyorum ekmekle karıştırıp büyükçe bir kapta veriyorum. 5 liralık ciğer 1 hafta yetiyor..

kaç öğün yemek veriyosunki bizimkilere bir öğün bile versek yeter aslında bahçe olduğu için böcekte çok yiyolar

aslında mantıklı ciğerin kilosu 1 lira 1 hafta yetiyo mamadan daha ucuz bi de bazen mamayı yemiyolar

mamalar çok sağlıklı değil zaten. çok kalitelisini alman lazım zamanla zarar vermeyesin diye oda yaş iş. pahalı.
    arkadaşın dediği gibi ciğer ile besleyebilirsin.
    üşenme, yılma besle onları.
    kazandığın sevabın nekadar olduğunu tahmin edemezsin o derece. çok çok sevap.

hem Allah (C.C.) işinide ras getirir. sen onları doyurursan sende aç kalmazsın.

• Bizim kendi evimizde 1tane vardı sonra 4 tane doğurdu 2kız 2 erkek annesiyle birlikte kız olanları bitane kurum var sokak hayvanlarını topluyo oraya verdik. Şimdi sadece 2 erkek kaldı ve sana tavsiyem sende öyle bir barınak gibi biyer bulabilirsen oraya götür. Yoksa çok vicdan azabı çekersin, acaba ne yiyolardır acaba ne yapıyolardır diye düşünürsün benden tavsiye...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.