quote:Orijinalden alıntı: PeerNet* bilgisayara geçince bakarım bakmana gerek yok, mağara bir videoyu ilkokullu aklıyla benim kedim diyerek konu açmış.
quote:Orijinalden alıntı: Charlie Chaplin quote:Orijinalden alıntı: PeerNet* bilgisayara geçince bakarım bakmana gerek yok, mağara bir videoyu ilkokullu aklıyla benim kedim diyerek konu açmış. eyvallah
quote:Orijinalden alıntı: Turşulu-Pasta Sor bakalim 1 seferde 6 7 tane çikarmak zor olmuyormu Hep Koyup Geçtiğim için sorun yok diyor
quote:Orijinalden alıntı: JagalKummelquote:Orijinalden alıntı: Anemix noluyo harun abi Alıntıları Göster Sor bakalım kediye yere düşen mamaları ne yapıyormuş
quote:Orijinalden alıntı: Gitare Sor bakalım kediye yere düşen mamaları ne yapıyormuş yere düşen mamaları yemiyormuşş. gidip sokak kedilerine hayrına dagıtıyormuş
quote:Orijinalden alıntı: JagalKummelquote:Orijinalden alıntı: Gitare Sor bakalım kediye yere düşen mamaları ne yapıyormuş yere düşen mamaları yemiyormuşş. gidip sokak kedilerine hayrına dagıtıyormuşAlıntıları Göster Yere düşen oyuncaklarını napıyormuş
quote:Orijinalden alıntı: Predator536Yere düşen oyuncaklarını napıyormuşAlıntıları Göster hahahahahahaha kedi kedi değil padişah
quote:Orijinalden alıntı: JagalKummel Evet Beyler Soruları Alalım Şuan yanımda sorularınızı Bekliyor Videoyu Göremiyorum />
quote:Orijinalden alıntı: JagalKummelquote:Orijinalden alıntı: Illuminn anladık youtube kanalın var reklam yapıyorsun OK !Alıntıları Göster Hayvanı korkutmaktan ne zevk alıyorlar