Şimdi Ara

Kedimin ayağı kırıldı yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
18.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

hocam ben vetlere b konularda pek güvenmiyorum.
    yavru kedim balkondan düşmüştü ve beli kırıldı, ANKARA gibi büyük bi şehirde çok SAYGIN kabul edilen 3 vet.e götürdüm, adamlar büyük ihtimal düzelmez dediler, ağrı kesici yapıp yolladılar.

kedi yerde sürünüyodu, omur iliği oynamış ve beli kırılmış denildi.

ben yumurta ve mısırununu karıştırdım, tülbentin üzerine yaydım, baya çok yaptım ama sonra kedinin belini sardım, aynı şekiklde kırık bacağınıda, kedi yürüyemedi bir süre ama aradan 4-5 gün geçtikten sonra sekerek yürüeye başladı, yaklaşık 1 ay sonunda sapa sağlam taş gibi oldu.
    üzerindekini çıkarana kadar baya bi yumurta kokusuyla gezdi :D çıkarırkende baya zorlandık yıkayarak çıkardık ama sonucuna değdi.

aynen banada öyle geliyor veterinerlerin hepsinin gözünü para bürümüş adamlar 1 dandik aşıya 60-70 lira alıyor bi halttan anladıklarıda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: PAN-TURK

hocam ben vetlere b konularda pek güvenmiyorum.
    yavru kedim balkondan düşmüştü ve beli kırıldı, ANKARA gibi büyük bi şehirde çok SAYGIN kabul edilen 3 vet.e götürdüm, adamlar büyük ihtimal düzelmez dediler, ağrı kesici yapıp yolladılar.

kedi yerde sürünüyodu, omur iliği oynamış ve beli kırılmış denildi.

ben yumurta ve mısırununu karıştırdım, tülbentin üzerine yaydım, baya çok yaptım ama sonra kedinin belini sardım, aynı şekiklde kırık bacağınıda, kedi yürüyemedi bir süre ama aradan 4-5 gün geçtikten sonra sekerek yürüeye başladı, yaklaşık 1 ay sonunda sapa sağlam taş gibi oldu.
    üzerindekini çıkarana kadar baya bi yumurta kokusuyla gezdi :D çıkarırkende baya zorlandık yıkayarak çıkardık ama sonucuna değdi.

Hep bizim hatamız kısırlaştırmadık dışarıyada korkumuzdan bırakamadık ondan oldu

• büyük geçmiş olsun hocam üzüldüm
  • Bunların adı hayvansever işte. Kedinin 4. katta ne işi var? Bahçesiz evlere hayvan beslenmesi yasaklanmalı bence.
  • Hocam geçmiş olsun. Kediye bir müdahale yapılamıyorsa bence uyutturun hayvan boşuna eziyet çektirmeyin. Hem o kedi nasıl oldu da 4. Kattan düştü. Keşke daha dikkatli olsaydınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim ayağım kırıldı diye konu açsan bakmadan geçer giderdim ama hayvanlara çok acıyorum kedi beslemiş biri olarak geçmiş olsun. lüften elinizden geleni ardına koymayın en iyi şekilde tedavi ettirmeye çalışın tekrardan geçmiş olsun
  • Geçmiş olsun
    Benim kedi 5. Kattan düştü sadece ayağı incindi bir kaç gün topalladı sonra normal haline döndü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kedi şuan çok iyi durumda 1. gün çok zorladı ama ondan sonraki günler hiç sorun çıkarmadan uyuyor bizde sürekli altını temizleyip elle besliyoruz. Durumu iyi merak edenler için yazdım gül gibi bakıyoruz aslana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BuralarHepDutluk

Arkadaşlar kedi şuan çok iyi durumda 1. gün çok zorladı ama ondan sonraki günler hiç sorun çıkarmadan uyuyor bizde sürekli altını temizleyip elle besliyoruz. Durumu iyi merak edenler için yazdım gül gibi bakıyoruz aslana.
    Merhaba konuyu hortlattım fakat benim de kedimin arka bacağı kırıldı, alçılamışlar şuan barınakta. Ne kadar sürede sargı,alçı vs. çıkarttınız ve hayvan üzerine basmaya başladı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kubycane

Merhaba konuyu hortlattım fakat benim de kedimin arka bacağı kırıldı, alçılamışlar şuan barınakta. Ne kadar sürede sargı,alçı vs. çıkarttınız ve hayvan üzerine basmaya başladı acaba?

Alıntıları Göster
    Kardes paca corbasi, kemik suyu vs icirirsen iyilesmesi baya hizlanir. Jelatin var bunlarda bolca. Ozellikle kemik suyu baya ucuz ve benim bildigim kediler sever oyle seyleri.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kedimde 22 gün alçıda kaldı, alçıyı çıkardık ama şimdide yürüken hiç basmıyor, sizce bu normal mi, veteriner bi kaç güne yürür dedi ama sizede sormak istiyorum, yaranın iyleştiğine emininm bacağını tutuyorum hareket etttiriyorum hiç kızmıyor yani acımıyor demekki. ayağına basmaması sizce normal mi?

• mehmetcaloglu M kullanıcısına yanıt

Zamanla kullanmaya başlar, ilk günler kullanmıyor benim kedimde 4. kattan düşüp kırdı ayağını. Canını sıkma

• Loneliest kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, dediğiniz gibi oldu, 1 ayda tamamen kullanmaya başladı, biraz geç oldu ama sonuçta sağlık oldu
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.