Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: M_uhammet Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 14 Misafir (5 Mobil) - 10 Masaüstü5 Mobil
5 sn
23.888
Cevap
409
Favori
947.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
45. Sırada  bugün en iyi #10
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gayet güzel duruyor bu arada

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam bende geçenlerde extra dsl 5 ghz kanalını DFS olanların altındaki 48 kanala aldım bundan sonra Lenovo tablet 5 ghz kanalına bağlanamadı 2.4 ghz bağlanacak şekilde ayarladım, tabletin kanal desteği olmama durumu varmı. Kanal değişikliği cihazların bağlantısını etkilermi teşekkürler.

• ömr0681 kullanıcısına yanıt

Eski cihazlarda yada eski sürücülerde bu tarz sorunlar olabiliyor. Ben tek tek test ederek sabit kanalda kalmaya karar verdim. Herkeste aynı sonucu vermeyebilir.

Akşam kanal değiştirip tekrar bi kontrol edecem hocam Tablet yeni aslında sanırım bu kanal değişikliğinden kaynaklı DFS olan kanalda olmasının bir sıkıntısı olurmu farkı ne sabit kanallarla DFS olanların.

• Merhaba, iyi forumlar.

VDSL 50mbps internet paketi için modem arıyorum. Şu an: VC220-G3u modemi kullanıyorum hem hat değerlerimi biraz daha iyileştirebilmesi için hem de manuel snr ayarı olan bir modem arayışındayım.

Wifi benim için önemli değil hem hız 50mbps hem de direkt ethernet kablosu ile oyunlar için bilgisayara bağlıyorum.

Gecikme yapmayacak, sorunsuz ürün olarak keeneticin modemlerini düşünüyorum model olarak öneri yapabilir misiniz rica etsem?

Bir de keenetic modemler de fec ve crc hatalarını hala görmenin bir yolu var mı acaba

• Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt
    Keenetic modemlerde FEC ve CRC takibini yapmak için: web arayüzü giriş adresine /a ekleyerek -örnek

h ttp://192.168.1.1/a

- ENTER'layın. Gelen komut satırına

more proc:/driver/ensoc_dsl/dsl_stats

komutunu yazıp ENTER'layın...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Keenetic modemlerde FEC ve CRC takibini yapmak için: web arayüzü giriş adresine /a ekleyerek -örnek

h ttp://192.168.1.1/a

- ENTER'layın. Gelen komut satırına

more proc:/driver/ensoc_dsl/dsl_stats

komutunu yazıp ENTER'layın...
    Bu kadar çok şeyi nasıl biliyorsunuz
    Espri olsun diye yazmıyorum valla helal olsun takdir edilecek şeyler bunlar
    Forumda sizler gibi kişilerin olduğunu bilmek çok rahatlatıcı 🙏

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bariscapt kullanıcısına yanıt
    Bunlar daha buz dağının görünen yüzü 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: << PriSonerS >>

Bunlar daha buz dağının görünen yüzü 😁
    🧿🧿

• bariscapt kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah... Öğrendiklerimiz yine buralardan edindiğimiz bilgiler. Cevap verebilecek çok arkadaş vardır ama günlük koşuşturmadan yetişemiyorlardır. Ben ununu elemiş, eleği asmış biri olarak (dua edinde dükkan kapanmasın 🤪) nispeten daha müsaitim o yüzden öyle gözüküyordur 🤭...

• quote:

Orijinalden alıntı: tayaydin

Estağfurullah... Öğrendiklerimiz yine buralardan edindiğimiz bilgiler. Cevap verebilecek çok arkadaş vardır ama günlük koşuşturmadan yetişemiyorlardır. Ben ununu elemiş, eleği asmış biri olarak (dua edinde dükkan kapanmasın 🤪) nispeten daha müsaitim o yüzden öyle gözüküyordur 🤭...
    Kapanmasın tabiki
    Daha da artar inşallah 🙏

Doğrudur denemedim ki zaten discord ile pek işim yok lazım olursa opera tarayıcısıyla açıyorumKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 19 Şubat 2025; 17:58:54 >
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt

DFS kanallarda kanal geçişleri fazla oluyor bu yüzden geçişlerde bazı cihazlar wifiden kopuyor ben sevmedim kanalı 36 yaptım

• Ezio Da Firenze kullanıcısına yanıt

hopper dsl alabilirsin ama yeni modeli çıktı o sadece fiber için ilerde fibere geçme durumun varsa acele etme derim hopper yeni modelini alırsın

• KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

YENİ SÜRÜM ✅ KeeneticOS 4.2.6.1 - 19.02.2025

Kararlı Güncelleme Kanalında

🔸SSID'yi değiştirmenin Hızlı Geçişi (802.11r) Devre Dışı olarak ayarladığı sorun düzeltildi. [NWI-3900]

• İlginç Extra DSL (KN-2111) modeme de geliyor güncelleme

• mito1172 kullanıcısına yanıt
    KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları
  • İyi akşamlar
    Ttnet in 500 mbps hızlı emekli kampanyasına başvurayım dedim toplamda indirim vs 724 tl ye gelecek hesapta ama modemsiz seçeneği yokmuş , diyorum var modemim hemde kralı yok illa alacan kullanma diyor mevcut paketlerin üzerine +75 tl modem parası
    Çok saçma hevesimi kaçırdılar

• Arkadaşlar merhaba, keenetic titan kullanıyorum. 2 tane çözmek istediğim konu var.

1. 192.168.1.101:8181 adresinde nas cihazımda bulunan uygulamaya keendns ile uzaktan erişmek istiyorum bunu nasıl yapabilirim? 192.168.1.101 e doğrudan erişebilirken 8181 portuna erişim sağlayamadım.

2. Nas cihazım çok eski uzaktan dosyalarıma doğrudan erişim sağlayamıyorum. Keendns kullanarak uzaktan dosyalarıma erişim sağlayabilir miyim? Veya alternatif kullanışlı bir yöntem önerebilir misiniz?

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mirac53 -- 19 Şubat 2025; 22:41:51 >
  • mito1172 kullanıcısına yanıt

Hocam kanalı 44 yaptım cihazın 5 ghz bağlantı sorunu çözüldü

• 
Sayfa: önceki 11911192119311941195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.