KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1235. sayfa)

-
-
-
-
tablette de giremiyorum. farklı tarayıcı denedim olmuyor. ben kesinlikle modemin reklam engelleyicisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Orada yazılı olan DNS adresleri AD-Guard DNS adresleri olduğu için sorun yaşıyorsunuz. Onları 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştirin. Cloudflare DNS kullanmaya başlarsınız.
-
Eğer güvenlik endişeleriniz var ise, ücretli olup verileri saklamadığını iddia edenlerde de sıkıntı çıkabiliyor. Hiç bir tanesi sözünün eri değil.
Ücret ödenecekse en uygun VPN sunucularından bir tane kiralayıp (aylık 3-5 dolar civarı) ona istediğiniz VPN sunucusunu kurabilirsiniz. Kendi VPN sunucunuz olmuş olur.
Ben yurt dışında çalışırken yaşadığım ülkedeki internet sansürü Kuzey kore gibiydi. Hiç bir VPN servisi çalışmıyordu. Bu şekilde 2 yıl kendi VPN sunucumu kullanmıştım.
-
ben yaklaşık iki yıldır ceneetic hooper dsl modemi telekom altyapısı üzerinden Turknet fiber 100 mbps internette kullanıyorum. sık sık kısa süreli sorunlar yaşadım.
amazon dan TP-Link Archer AX72, AX5400 Mbps, Fiber Destekli, 4×Gbps LAN Portlarıları, 100'den Fazla Cihazı Bağlayın,OFDMA ve MU-MIMO Destekli, Oyun için İdeal Xbox/PS/8K Yayın, Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router
satın aldım hooper dsl yı kablosuz aktarıcı olaran kurdum. hiç bir sorun yaşamıyorum şuan....
-
Intelliqos sekmesine ne zaman Akıllı Sıra Yönetimi (Sqm) seçeneği eklendi. Yeni fark ediyorum. Hangisi daha iyi? Aplikasyon sınıflandırma mı yoksa Sqm mi? Hem işlemciyi çok zorlamasın hem de verimli çalışsın istiyorum. Sqm kullanırken Donanım Ağ Hızlandırıcısı devre dışı bırakılmalı mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 31 Mart 2025; 12:5:27 > -
Keenetic bayram temizliğimi yaptı acaba mobil uygulamada indirilen ve yüklenen veri miktarı 0 gözüküyor 🤪...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu QoS'e indirme yükleme için değerler girdim bufferbloat değerleri daha iyi olsun limitleme yapsın diye. Şimdi değerleri sildim. Silince kaydet gelmiyor saçma bir şekilde. Bir şey yazmak özetle limitleme yaptırmak istemiyorum. İlk açtığımda boştu bu kısımlar. Bu alanda bulunan sıfırla kısmına tıkladığımda da değerlerin olduğu yeri sıfırlamıyor. Öncelik listesi sıfırlanıyor sadece. Saçma yapmışlar burayı.
-
Evet o saçmalık ile bende karşılaşmıştım. Çözüm olarak sağlayıcının verdiği max. indirme ve yükleme değerlerini girerek kurtulmuştum ordan..
Hocam bende aynı sorunla karşılaşmıştım uygulamadan halletmiştim yani mobilden bilginize
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba
" Aplikasyon önceliklendirme " deki işareti "tik"i kaldırın o zaman kaydetme butonu çalışacaktır...
-
-
Hımm; evet, oldu bu şekilde 👍🏻...
Aplikasyon Önceliklendirme'ye de Aplikasyon Sınıflandırma'daki gibi sarı bir uyarı çerçevesi konulup bağlantılar için hız sınırı koymanın zorunluluğu hatırlatılsa idi daha anlaşılır olurdu.
Hocam sayenizde hallettim çok teşekkür ediyorum 😍
Kaspersky’ın vpn ini aldım. Ülke olarak yunanistan’ı seçtim ama hızım 100 mgbit olduğu halde VPN aktif edince hızım 10 mgbit gibi oluyor!!
Tavsiye ettiğiniz bir ülke var mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Almanya dene
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X