Şimdi Ara

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1235. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24.784
Cevap
417
Favori
978.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
83 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #9
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok teşekkür ediyorum hocam bu kadar ayrıntılı yazdığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bendeki erişim kontrolü bu şekilde gözüküyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Wireguard test yazdım çıkmadı yine o seçeneklerde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mylove kullanıcısına yanıt
    Sizin sanki kurulumda atladığınız bir adım olmuş. Kural olarak eklememişsiniz, bu sebepten Bağlantı kuralı altında gözükmüyor.

Web arayüzünü açın b]Bağlantı Politikaları ndan + Kural ekle yapın (bende Wireguard VPN diye geçiyor).
    Buraya tüm internet bağlantı yollarını ekleyin ama seçili olmasın, VPN aldığınız servisi en başa alın, o seçili olsun (bende Proton VPN).

Bu şekilde yaptığınızda eklediğiniz kural artık Bağlantı kuralı altında gözükecektir.

Sonradan Kuralları Birleştirme yaparak sürükle bırak ile bir çok istemciye kolaylıkla kalıcı kuralda koyabilirsiniz.

Burası da WireGuard VPN'e Bağlantı ekleme için (bende Proton VPN):

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 31 Mart 2025; 0:21:33 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• mito1172 kullanıcısına yanıt

tablette de giremiyorum. farklı tarayıcı denedim olmuyor. ben kesinlikle modemin reklam engelleyicisinden kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

NextDNS ve SafeDNS in tiklerini kaldırınca böyle görünmeye başladı. Farklı tarayıcıda da engelleniyor sayfalar.

• Zendo kullanıcısına yanıt

Orada yazılı olan DNS adresleri AD-Guard DNS adresleri olduğu için sorun yaşıyorsunuz. Onları 1.1.1.1 ve 1.0.0.1 olarak değiştirin. Cloudflare DNS kullanmaya başlarsınız.

• jagatai J kullanıcısına yanıt

Eğer güvenlik endişeleriniz var ise, ücretli olup verileri saklamadığını iddia edenlerde de sıkıntı çıkabiliyor. Hiç bir tanesi sözünün eri değil.

Ücret ödenecekse en uygun VPN sunucularından bir tane kiralayıp (aylık 3-5 dolar civarı) ona istediğiniz VPN sunucusunu kurabilirsiniz. Kendi VPN sunucunuz olmuş olur.

Ben yurt dışında çalışırken yaşadığım ülkedeki internet sansürü Kuzey kore gibiydi. Hiç bir VPN servisi çalışmıyordu. Bu şekilde 2 yıl kendi VPN sunucumu kullanmıştım.

• ben yaklaşık iki yıldır ceneetic hooper dsl modemi telekom altyapısı üzerinden Turknet fiber 100 mbps internette kullanıyorum. sık sık kısa süreli sorunlar yaşadım.

amazon dan TP-Link Archer AX72, AX5400 Mbps, Fiber Destekli, 4×Gbps LAN Portlarıları, 100'den Fazla Cihazı Bağlayın,OFDMA ve MU-MIMO Destekli, Oyun için İdeal Xbox/PS/8K Yayın, Dual-Band Gigabit Wi-Fi 6 Router

satın aldım hooper dsl yı kablosuz aktarıcı olaran kurdum. hiç bir sorun yaşamıyorum şuan....

• Intelliqos sekmesine ne zaman Akıllı Sıra Yönetimi (Sqm) seçeneği eklendi. Yeni fark ediyorum. Hangisi daha iyi? Aplikasyon sınıflandırma mı yoksa Sqm mi? Hem işlemciyi çok zorlamasın hem de verimli çalışsın istiyorum. Sqm kullanırken Donanım Ağ Hızlandırıcısı devre dışı bırakılmalı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The white warrior -- 31 Mart 2025; 12:5:27 >
  • Keenetic bayram temizliğimi yaptı acaba mobil uygulamada indirilen ve yüklenen veri miktarı 0 gözüküyor 🤪...

• Şu QoS'e indirme yükleme için değerler girdim bufferbloat değerleri daha iyi olsun limitleme yapsın diye. Şimdi değerleri sildim. Silince kaydet gelmiyor saçma bir şekilde. Bir şey yazmak özetle limitleme yaptırmak istemiyorum. İlk açtığımda boştu bu kısımlar. Bu alanda bulunan sıfırla kısmına tıkladığımda da değerlerin olduğu yeri sıfırlamıyor. Öncelik listesi sıfırlanıyor sadece. Saçma yapmışlar burayı.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    Evet o saçmalık ile bende karşılaşmıştım. Çözüm olarak sağlayıcının verdiği max. indirme ve yükleme değerlerini girerek kurtulmuştum ordan..

Hocam bende aynı sorunla karşılaşmıştım uygulamadan halletmiştim yani mobilden bilginize

Merhaba

" Aplikasyon önceliklendirme " deki işareti "tik"i kaldırın o zaman kaydetme butonu çalışacaktır...

• @tayaydin @xfox @micro77

Teşekkürler arkadaşlar.

• micro77 kullanıcısına yanıt
    Hımm; evet, oldu bu şekilde 👍🏻...

Aplikasyon Önceliklendirme'ye de Aplikasyon Sınıflandırma'daki gibi sarı bir uyarı çerçevesi konulup bağlantılar için hız sınırı koymanın zorunluluğu hatırlatılsa idi daha anlaşılır olurdu.

• tayaydin kullanıcısına yanıt
    Hocam sayenizde hallettim çok teşekkür ediyorum 😍

Kaspersky’ın vpn ini aldım. Ülke olarak yunanistan’ı seçtim ama hızım 100 mgbit olduğu halde VPN aktif edince hızım 10 mgbit gibi oluyor!!

Tavsiye ettiğiniz bir ülke var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zendo kullanıcısına yanıt

Bende adguard dns ekli öyle bir sorun yokKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  modemden kaldırıp yada kapatıp deneyinKEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları  indirilen dosya hangi site acaba?

Bende şöyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 31 Mart 2025; 21:49:47 >

• Mylove kullanıcısına yanıt

Almanya dene

• 
Sayfa: önceki 12331234123512361237
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.