@KYTECHNGAMING Size uygun ürünün temini ve kurulumu konusunda yardımcı olacaktır. Uzaktan yardımcı olduğu bir çok üye var. Pazar yerlerinde kendisini aynı isimle bulabilirsiniz. |
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (1241. sayfa)

-
-
İyi de bize niye olmuyor bu
-
internet bu. ne zaman, nerede, neye, kimin ne için klik attığını nasıl bileceksin ki?
gelen mailler de keza öyle. saçma sapan gelen maillere kazara dokunmak bile sorun yaratabilir. yani illa eklentiyi açmak gerekmez. dibi delik kuyu. nerede nasıl bir açık buluyorlar belli olmaz.
-
o değil de tp-link router'lar için de sorun var linki paylaştım. örnekte ax21 geçiyor ama bakınca ortada yama felan yok. sec bul güncellemesi göremedim.
-
Tanımadığın e posta ile gelen Her linki tıklarsan o başka bana da geliyor yabancılar dahil şunu kazandın yok 14000 euro verelim falan diye direkt engelliyorum bunlara dikkat edersen bir şey olacağını sanmam ki beni heckleyip ne yapacaklar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 7 Nisan 2025; 3:10:26 > -
Keenetic Extra Dsl modemi VDSL ile gayet rahatlıkla kullanabilirsiniz..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Daha önce de sordum ama yanıt alamadım. Dışarıdan ev ağıma bağlanabilmek için, Titan router'a OpenVPN sunucusu kurmak istiyorum. Gerekli eklentileri yükledim, config için de birşeyler denedim (sertifika ürettim, sunucudaki confige ekledim vs) ama bir şekilde birşeyleri yanlış yapıyorum.
Eski routuer'ımda (Asus AC68U) bu iş oldukça basit yapılırken Titan'da config dosyasını hazırlamak teknik bilgi gerektiriyor, muhtemelen daha fazla esneklik de sağlıyordur. Adım adım nasıl yapıldığını anlatabilecek ya da beni yönlendirebilecek biri varsa çok sevinirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 7 Nisan 2025; 17:0:4 > -
-
Aynen hocam bu intelliqos ayarlarıyla oynamışım, defauult yapınca wifi hızlarım uçtu, telefon ile modemin yanından 800/800 mpbs aldım Akşam böyle bir pc yi deniyeyim bakalım kaç gelecek .
-
KN-2112 yerine yeni bir Keenetic mi aldınız? Aldıysanız hangi modeli aldınız? Yeni model fark yarattı mı?
-
10bin derken ? 2.900 tl şuanda hepsiburada da
-
Hepsiburada da satışı biten ürünleri yüksek fiyattan bazı uyanık firmalar açıkta tutuyor, sipariş alırsa ya yüksekten karlı satmış oluyor yada yeni modelini gönderiyor. Her üründe diğer satıcılar bölümüne bakılmalı ve özellikle ürün grubunun tamamına bakılmalı. Keenetic extra DSL için, eski extraDSL i 4-5 binden satıp yerine yeni modeli gigabitliyi gönderebilirler. Burada 10binde tutması baya iddailı olmuş :) oltaya takılan oluyor galiba :(
Marka ürün grubu bağımsız her üründen bu mümkün, dikkat etmek lazım.
-
omni dsl bir cihaz bağlı olmasına rağmen cpu kullanımı %80 ve üzeri arayüze keendns ile erişilemiyor bağlanan cihazların interneti çok yavaş ya da internete çıkamıyorlar
başka bir modem takıldığında sorun yok
yazılımsal bir müdahale de olmadı sanırım modem yandı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
Modemi fabrika ayarlarına sıfırlama yaparak , tekrar kurulum yapmayı denediniz mi?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben farklı bir ildeyim modem aile evimde sıfırladıktan sonra kullanıcı adı şifre girmeyi pek başaramazlar gibi geldi ama en iyisi denemek sanırım
teşekkür ederim öneriniz için
edit: bugün öylesine tekrar takmalarını istedim her şey normale dönmüş biraz iş olsun diye biraz buna sebep olan hata düzeltilmiştir belki diye beta sürüme falan güncelledim
4 yıldır kullanıyorum mtk chipsetli olmasına rağmen dsl kararlılığı epey yüksek bir modem umarım hep de öyle kalır..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trolldetector -- 9 Nisan 2025; 20:4:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yazılımın en azından yeni Hero'da güncelleme alması lazım acilen. Kablosuz cihazların çoğunu kablolu sanıyor. Arayüzde kablolu olarak listeliyor. Diğer modelleri bilemem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 10 Nisan 2025; 18:13:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X