Bildirim
KEENETIC EXTRA,OMNI,HERO,PEAK,HOPPER,VIVA,AIR,EXPLORER,BUDDY-5/6,TITAN İnceleme,Kullanıcı Yorumları (7. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Merhaba,
Bu cihaza mi pro extender tanıtamadım bir türlü. Devamlı son ekranda "conection error" alıyorum. Deneyen ve başaran var mıdır? -
merhaba .
mi pro extender arayüzünden keenetic wifi'ye client olarak bağlanması lazım...
mi pro ayarlarında dhcp ip aralığı 192.168.1.X şeklinde ise örneğin 192.168.2.X şeklinde değiştirmeniz gerekebilir...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 30 Aralık 2019; 16:42:52 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba mesela dışarda iken bu modem sayesinde torrentten indirme yaptırabilir miyiz?quote:
Orijinalden alıntı: micro77
merhaba
büyük boyutlu dosyalardan kastınız 4gb dan büyük dosyalar ise bu tamamen HDD NTFS formatı ile alakalı .
yani NTFS formatlı HDD takıldığında sorun olmuyor . Linux EXT2/3/4 yada MACOS formatları da destekleniyor...
Yine de sizin için test amaçlı büyük boyutlu rastgele bir torrent indiriyorum...
Wifi çekim gücü ev kullanımında gayet yeterli.
Ayrıca ofis kullanımlarda betonarme duvarları dikkate alarak MESH teknolojisi sahip ilave wifi routerler ile menzil
genişletmeye hazır geliyor.
-
-
Üstad teşekkür ederim. Mi marka telefonla hallettim sonunda. Modemde sorun yokmuş.quote:
Orijinalden alıntı: micro77
merhaba .
mi pro extender arayüzünden keenetic wifi'ye client olarak bağlanması lazım...
mi pro ayarlarında dhcp ip aralığı 192.168.1.X şeklinde ise örneğin 192.168.2.X şeklinde değiştirmeniz gerekebilir...
rica ederim. olduğuna sevindim .
bunu ilk mesaja sabitliyorum müsadenizle -
Müsaade her zaman senin üstadım... -
Müsade sizin üstadım.. -
Bana kalırsa, 30a desteği modemi almak için yeterli değil zira telekomun bu standartı atlayacağını düşünüyorum, üreticiler artık 35b (Vplus) ve G.fast destekli modemler üretip piyasaya sürmeli artık. Piyasada bunun gibi 30a destekli modemlerin sayısı bile çok azken 35b ve g.fast destekli modem neredeyse hiç yok. Bizler telekom yüzünden 17a ya mahkumuz ama günümüz standartı olan 35b ve g.fast destekli cihazlar piyasada bolca bulunabilmeliydi benim görüşüm. En azından kullanıcılar bu standartlara hazır olursa, telekoma güncel teknolojiler için baskı yapabiliriz diye düşünüyorum.
Ayrıca, Vectoring gibi yılların teknolojisinin modem üreticilerinin kullanmamasına yorum bile yapmıyorum.
500 lirayı bu cihaza vermeyin. Günümüzün güncel teknolojilerini destekleyen cihazları üreticilerden isteyin veya bekleyin. Önceden almış olana lafım yok. Onun dışında 30 liralık 2. el bir modem bile iş görüyor şuanki şartlarda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BilirKişi00 -- 31 Aralık 2019; 20:20:16 >
-
hocam eline sağlık.
ben modem almakdan vazgeçtim.
modemin yerini değiştireceğim.
daha merkezi bir yere alacağım.
çekim işini halletmiş olacağız.
hız olayına gelince download olayını geceleri yaparım artık.
istediğimiz fiyatta ve istediğimiz özellikleri barındıran modem istiyoruz.
verdiğimiz paranın hakkı olan modem . saygılar. -
merhaba
dediklerinizde haklılık payı olabilir , fakat forumdaki diğer markaları bir incelerseniz, yazılım, donanım ve servis konularında herkes bir yerinden şikayetçi ...
TR'de istediğiniz bu teknik özellikleri ve kaliteyi veren bir marka bulabilirseniz kaçırmayın derim...
ayrıca bize de söyleyin ki bilgimiz , haberimiz olsun ...
-
Merhabalar
Bu üründe IPTV desteği var mı ?
Tivibu kullanan var mı ? -
merhaba
evet İP TV desteği var ;KeeneticIPTV bağlantısı kurmahttps://help.keenetic.com/hc/tr/articles/360001625159-IPTV-ba%C4%9Flant%C4%B1s%C4%B1-kurma
-
ben evimde Türk Telekom tivibu hizmetini set top box üzerinden sorunsuz olarak alıyorum. -
Günaydın
Çok teşekkür ederim -
Merhaba, bir arkadaşımda almayı düşünüyor, ben superonline kullanmadığım için bir şey diyemedim, superonline ile çalışıyor mu bu modem biliyormusunuz....
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
cihaz bütün internet alt yapılarını destekliyor arkadaşın süperonline internet hattına ait kullanıcı adı ve şifreyi biliyorsa sorunsuz olarak kullanabilir.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X