Keenetic Lite 199 TL(3 saatliğine sınırlı stok hepsiburada)
-
-
Teşekkürler 1 adet aldım. Yeni üyeliğe de MERHABA50 kodu ile 50 tl indirim veriyor
-
en düşük modeli 1200 mbpsliklerde niye yapmıyor kampnaya
-
hocam bende bir tane alayım diyorum, dediğiniz merhaba50 muhabbetini yeni hesap açıp denedim... ama merhaba50 kodunu girdiğimde kullanmak istediğiniz kupon sadece ilk alışveriş için geçerlidir ve tek seferliktir diyor. hesabı babamın adına açtım ilk defa kullanılacak, daha telefon numarası eklemedim, ekledikten sonramı kod çalışmaya başlar ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: ZaFeRMaXhocam bende bir tane alayım diyorum, dediğiniz merhaba50 muhabbetini yeni hesap açıp denedim... ama merhaba50 kodunu girdiğimde kullanmak istediğiniz kupon sadece ilk alışveriş için geçerlidir ve tek seferliktir diyor. hesabı babamın adına açtım ilk defa kullanılacak, daha telefon numarası eklemedim, ekledikten sonramı kod çalışmaya başlar ?
uygulamanın yuklu oldugu telefondan daha oncekii hesaplarla alışveriş yapılmamış olması gerekiyor. tabletten deneyebilirsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X