|
Bildirim
Aynen 1000gbit olsaydı çok daha iyi olurdu. Bütün üniversitenin trafiğini sağlardı bizde de.
|
Bu arada ürün dün geldi.
Ben de bir iki gözlemimi aktarayım. * Giriş seviyesi bir ürün ancak aynı seviyedeki modemlerden daha iyi, ileride Extra DSL'i almayı düşünebilirim. * Torrent özelliği güzel ancak Transmission çok stabil bir torrent yazılımı değil, Raspberry'de kullanmıştım hız çok değişken indiriyor ama bir utorrent performansı beklemek yanlış olur, firma bu özellik için yazılım seçme şansı tanırsa güzel olur. * Wireless Çekim gücü iyi Turknet kullanıyorum şu ara internette yavaşlık olsa da karantidan sebebiyle yaşanan yoğunluktan olabileceğini düşünüyorum. * Modeme taşınabilir disk bağladım, DLNA'yı aktif ettim, LG televizyonumdan bir tane dizi açtım oynatıyor, oynatma barında sanki youtube'dan bir şey izlerken dolmasını beklersiniz ya onun gibi doluyor ama takılma olmadı sonuçta stream yapmış oluyorsunuz tam anlatamadım merak edene detaylı anlatırım, biraz daha deneyeceğim. * Türkçe olması güzel eskiden olsa Türkçe seçeneğine bakmazdım bile ama yaş geçtikçe insan Türkçe'ye de bakıyor. * Open VPN kurdum deneyeceğim, evde olduğum için şu an bir anlamı yok. * Kullanan arkadaşlar için; diski direkt modemden çıkarmadan önce Windows'tan çıkarır gibi güvenli çıkarma işlevi ile yapın, öyle yazıyor kılavuzda. Fn tuşuna atama yapabilirsiniz. * Kılavuz'da usb bellek kullanmayın yazıyor tam anlamadım ama bir sıkıntı olacağını sanmıyorum. |
Bende yaklaşık 2 aydır bu ürünü kullanıyorum, dediğiniz gibi bir port 1000gbit olsaydı çok daha iyi olurdu,
Artık torrent için pc kullanmıyorum, ve cihaza aynı anda 6 cihaz bağlandığımız oluyor ve hiç birimiz yavaşlamıyoruz, bu konuda gerçekten iyi, Hat kopması veya problem yaşamadım, ama eski alışkanlık, şimdiye kadar iki kere kapatıp açtım rahat hissetsin kendini diye... |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alibaba -- 10 Mart 2020; 15:16:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |