Şimdi Ara

Keenetic Viva router'ı inceledik (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Eğer ağ üzerinden dosya paylaşmıyorsanız hayatınızda birşey değiştireceğini sanmam.

• Wifi menzil gücü zayıf bu modelde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazılımı için alınabilir. Çok beklentiye girmemek lazım. Diğer markaların ürünleri çok pahalandı. Çin ve Rus ürünlerine kaldık, şaka gibi ama gerçek.

• vesaire86 kullanıcısına yanıt

keenetic destek sordum çok yakın zamanda giga ve usb 3.0 portlu dsl modem satışa sunulacakmış.

• cleancoder C kullanıcısına yanıt

viva da portlar giga

• dhyingyang kullanıcısına yanıt
    Geç bile kaldılar ama buda bir başlangıç.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • dhyingyang kullanıcısına yanıt
    Ben sırf bu yüzden Zyxel aldım. Gigabit ve 3.0 usb portlu modemleri olsaydı bu markayı tercih edecektim. Artık 3-5 sene sonra yenileriz, o zamana kadar da neler çıkar kim bilir.

• Arkadaşlar bende bu ürünü almak istiyorum ama modem yerine kullanabilir miyiz? Evimde 100mbit superonline fiber var. Eternet kablosunu direkt buna bağlasam olur mu? Araştırmalarımda fiber kullanıcı adı ve şifrenizi biliyorsanız kullanabilirsiniz gibi bilgilere ulaştım. Kullanıcı adı ve şifresi öğrenmek zor mu anlamadım? Resimdeki gibi öğrenemiyor muyuz?

Keenetic Viva router'ı inceledik
  • komoli kullanıcısına yanıt

Hocam selamlar, çok güzel bir soru sormuşsun. Ben de aynı soruyu merak ediyorum açıkcası. Tek fark 100 mb vodafone kullanıyorum. Herhangi bir yanıt alabildin mi? Ya da çözüm bulabildin mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @komoli

Kullanabilirsiniz. Superonline fiber şifrenizi alabilmeniz halinde sorunsuz şekilde kullanırsınız. https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137906035

Lakin TV+ cihazlarının çalışıp çalışmaması ile ilgili deneme gerekli.

Telefon hizmeti ip üzerinden alıyorsanız çalıştıramazsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KYTECHNGAMING -- 12 Mayıs 2021; 11:41:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eimen97

Hocam selamlar, çok güzel bir soru sormuşsun. Ben de aynı soruyu merak ediyorum açıkcası. Tek fark 100 mb vodafone kullanıyorum. Herhangi bir yanıt alabildin mi? Ya da çözüm bulabildin mi?

Ben bu cihazı aldım ama tam anlamı ile kullanamıyorum. Superonline kullanıcı adı ve şifremi öğrenmeme rağmen ne yaptıysam tek modem olarak kullanamadım. Keenetic tarafına mail attım ama bir yardım alamadım. Mevcut modemime kablo ile bağlayarak kullanmaya çalışıyorum. Aslında güzel cihaz ama hiç bir teknik özellğini kullanamıyorum.

• komoli kullanıcısına yanıt
    Kullanabilirsiniz. Superonline fiber şifrenizi alabilmeniz halinde sorunsuz şekilde kullanırsınız.https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137906035

Lakin TV+ cihazlarının çalışıp çalışmaması ile ilgili deneme gerekli.

Telefon hizmeti ip üzerinden alıyorsanız çalıştıramazsınız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.