Şimdi Ara

keep2share - Turbobit - wdupload - uploaded - jumploads - rapidgator - florenfile - filenext.. (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
385
Cevap
52
Favori
86.863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Isparta İlan Türü #Satılık
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

adama pm attım iban verdi, parayı yatırdım şifreyi gönderdi. allah razı olsun. hizmet süper,
  • Ben ilk defa birinden böyle bir alışverişde bulundum çok da memnun kaldım yeniden alışveriş yapıcam. Herkese tavsiye ederim
  • paypal ile ödeme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blur

paypal ile ödeme var mı?

paypal ile ödeme mümkün evet

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• slmlar arkadaslar 1 yıldır 4-5 kere alısverıs yaptım ısı rast gelsın cok yardımcı oldu hesaplarda sorun cıktıgında hemen duzeltı cok cobuk sıkıntımı gıderdı sonucta fıyatlarıda cok makul gercekten guvenılır bır arkadas sıddetle tavsıye edıyorum hesap alacaksanız mutlaka alın basınız agrımaz yenıden kendısıne tesekkur eder basarılar dılerım slmlar herkeze
  • Ben 3-4 kere alışveriş yaptım hepsi de sorunsuzdu. Sorun çıktığı zamanlarda da hemen ilgilendi. Arkadaşa teşekkürler.
  • pm
  • İlgili güvenilir bi arkadaş sorunsuz alışveriş yapabilirsiniz
  • Uzun zamandır arkadaştan alışveriş yapmaktayım. Hiç sorun yaşamadım ve çok ilgili bir arkadaşımız. Tavsiye ederim.
  • arkadaştan 2.kez 6 aylık r-a-p-i-d-s-h-a-r-e aldım , sağolsun hemen halletti .sonuna kadar güvenilir ve ilgili bi arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WalterWhite00 -- 13 Eylül 2012; 20:18:33 >
  • herkes 3. alışverişim 5. alışverişim demiş
    Ben 4 yıldır alışveriş yapıyorum, 3 aylık 6 aylık filan. Süper bir satıcı. tamamen güvenli bir kişi. Teşekkürler Ömer,
  • Gerçekten Dürüst, Güvenilir ve Sözünü Tutan Bir Arkadaşımız :)
  • birçok alış-verişim oldu,güvenilir ve ilgili bir arkadaş..
  • İlgili satıcı , 1 aylık uploaded.to hesabı alındı.
  • takip
  • Bir kaç defadır şifre alıyorum,sorunsuz,teşekkürler.
  • Bu 2. alışverişim. Hem hızlı hem sorunsuz hemde farklı ödeme seçenekleri ile kesinlikle rakipsiz
  • Cep Telefonu ile iritbata geçebilir miyim acaba?

Acil olarak netload kiralamam gerekiyor.
  • Sorunsuz bir şekilde alışverişimi yaptım. Sanırım bundan sonra da sıklıkla arkadaştan yapacağım alışverişlerimi. Gayet hızlı ve ilgili.
  • Başka satıcılarla birkaç sorunlu alışverişimden sonra bu arkadaştan account almıştım ve çok memnun kalmıştım, o nedenle tekrar bugün account satın aldım. Gerçekten nazik ve ilgili bir arkadaş. Tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.