Şimdi Ara

Keeway ARN-150 mi? MATRIX-150 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ....KEEWAY ARN 150..........................KEEWAY MATRIX 150

.......2.449YTL...........................................2.649 YTL

Arkadaşlar bunlardan birini almama ramak kaldı. Sizce hangisini almalıyım? Kullanan kullanmayan herkezin yorumlarını bekliyorum. Sakın alma yorumlarınada açığım.

PS: daha önce hiç motor kullanmadım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voltran2007 -- 16 Mayıs 2007; 1:18:14 >

• bence arn 150 daha ii elimde alma gibi fırsat olsa senin gibi arn 150 yi tercih ederim ve çoğu kişide arn 150 vardır
  • Bende arn 125 var geçen sene aldım tek kelime ile kusursuz tık demedi allaha şükür
  • Cuma günü bir arkadaşa Matrix baktık. Deneme sürüşünü ben yaptım. Gayet seri bir motor. Mat siyah ve üzerinde açık gri çok sexi duruyor. Arn 125'i de denemiş biri olarak Matrix150 diyorum ben.
  • ARN 150 daha şirin görünüyo bence
  • bencede arn 150
  • Ben de MATRIX 150 modelini beğeniyorum.
  • bende matrix var ve sana cekinerek diorumki matrix cunku yeni baslayan biriiçin cok tehlikeli bi alet cok seri trafikte ozellklede istanbulda bırak arabaları cogu motoru alt edebilecek serilikte ve benim gittigim servisin sahibi bile matrix kullanıyo..
  • Bence matrix i al daha karizmatik duruşu var .
  • kesinlikle matrıx 150 almanı tavsiye ederim ama almadan önce mutlaka ve mutlaka koruma ekipmanları satın al şimdiden hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin bendede daha önce focus 125 vardı
  • matrıx 150 daha güzel duruyo
  • Matrix 150 daha güzel gözüküyo binmişken sevdiğine binmek istiyosan 200 ytl daha verip matrixi alırdım ben
  • matrix 150 daha oturaklı
  • arn özellik bakımından daha iyi
  • Bence ARN hem özellik hemde tip olarak daha güzel hemde ARN yi Aprillia yapmış die duydum doğrumudur bilmem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FreezeTheLife -- 20 Haziran 2007; 19:11:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Arkadaşlar adam 1 hafta içinde alcak lütfen yardımcı olun benim amatör ve hiç motor kullanmamışş birisi olarak görüşüm o şıktan 150 hs yi çıkarıp 151 rs eklemek aralarında çok az fiyat farkı var fakat 151 rs daha seri ve çift disk fren

quote:

Orjinalden alıntı: THESHUCK

Bence ARN hem özellik hemde tip olarak daha güzel hemde ARN yi Aprillia yapmış die duydum doğrumudur bilmem

Hem amatör, hem hiç motor kullanmamış, hem de duyduğunun doğru olup olmadığını bilmiyor! Ama yine de fikir beyan ediyor!

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.