Şimdi Ara

Kefil olmak için bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Şimdi ben kamu personeliyim ve geçen 3 ay önce 10.000 TL kredi talebinde bulundum puanım çok düşük çıktı ve kefil istediler. Herneyse kefil ile çektik krediyi. Şuan puanım artış gösterdi düzenli ödemelerden 900 civarında önceki berbattı. Bir arkadaşım düğün yapıcak aciliyetten 15.000 TL kredi çekmesi lazm memur kefil istemişler benda olurum dedim ama bugün biri bana sen kefille kredi çekmişsin seni kefil yapmazlar dedi ne kadar doğru acaba? Gerçekten kefilliğim geçersiz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Berko0606

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Şimdi ben kamu personeliyim ve geçen 3 ay önce 10.000 TL kredi talebinde bulundum puanım çok düşük çıktı ve kefil istediler. Herneyse kefil ile çektik krediyi. Şuan puanım artış gösterdi düzenli ödemelerden 900 civarında önceki berbattı. Bir arkadaşım düğün yapıcak aciliyetten 15.000 TL kredi çekmesi lazm memur kefil istemişler benda olurum dedim ama bugün biri bana sen kefille kredi çekmişsin seni kefil yapmazlar dedi ne kadar doğru acaba? Gerçekten kefilliğim geçersiz mi?
    kredi puanın düşük olduğu için banka kabul etmeyecektir.
  • anladım :( hayır niye düşük onuda anlamıyorum ben üniversitede öğrenciyken 3 ay ödemedim 300 TL borcu ondan heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berko0606

anladım :( hayır niye düşük onuda anlamıyorum ben üniversitede öğrenciyken 3 ay ödemedim 300 TL borcu ondan heralde

evet ondan olabilir. sistemde son 5 yıl gözüküyor.

kredi/kredi kartı ödemelerini düzenli yaptıkça düzelr.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkür ederim sağolun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.