Bildirim
Kehanet Wiki
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
berbat bi oyun bu sitede joy game ın oyunlarını gormek buranında kalıtesını dusuruyor -
Joygamenın sadece 1 oyunu guzel dıgerlerını cope at bu kehanet en berbatlarından -
Sadece oyunun screenshotlarına bakıp oyunu yargılayan üyeleri görmektir kaliteyi düşüren -
quote:
Orijinalden alıntı: NaRKoZ[06]
Joygamenın sadece 1 oyunu guzel dıgerlerını cope at bu kehanet en berbatlarından
+1 -
joygamenın tum oyunlarını oynadım emın olabılırsınız :) -
Tarz meselesi demek ki :)) Sizinle birlikte milyonlar da oynadı, birçoğu da oynamaya devam ediyor. Elbette herkes her oyunu sevecek diye bir olay yok.
Kehanet'in yarın gelecek olan yamasında en dikkat çekici bölüm hizmetkarlar oluyor (petler). Hakkındaki görseller de ilk kez yayınlandı;
http://kehanetwiki.blogspot.com/2012/01/yeni-yama-ile-hizmetkarlar.html -
bütün oyunlarını oynadım joy game ın ve dediğimin arkasındayım kalitesiz ve paraya dayalı
ayrıca türkiyenin en kaliteli oyunlarını söyleyim
Allods mmorpg olarak türkiyede başı çekiyor senin en kıral oyunun yanından geçemez
Point Blank mmofps olarak başı çekiyor senin hile dolu fps lerin yanına yaklaşamaz
joy game in taktiği 15 altı kitleye hitab etmek oyunları metin2 den beter durumda oyuncu seviyesi olarak ve oyunlarının hepsi dengeyi bozan ve belirli bi yere gelmeden bile insanlara para yatırtacak oyunlar ama bu forumda istediğiniz kitleyi bulamazsınız diye düşünüyorum
bence siz geri gidip küçük fan sayfalarınızda kreşşten arkadaşlarınla muhabet etmelisin polgara :)
dahada yazmam konuyu görüpte millet bişey var sanmasın zaten sizin oyunlarınızın olduğu konulara ya benim gibi gerçeği söylemek için girerler yada bloklarlar :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevval06 -- 17 Ocak 2012; 12:14:24 >
-
Milyonlar dedigin 7-13 yaş arası çocuklar joygamenin tum oyununu böyle çocuklar oynuyor zombirocku indirdim geçen 2.gün event yaptılar 3. ve 4. odalarda gmler kactı gırenı atıyorlar ve kacıolar anlam veremedım daha eventlerı dogru duzgun yapamazken bır oyunu nasıl yonetceksnz rakıon wolfteam zombırock burdakı tum ıtemler nerdeyse nakıtle alınıtor ve en fazla suresı 30 gun ınsan sınır koymaz para kazanmak ıstıyorsanz duzgun bısı yapın
bu arada allods oynuyorum bende 46 lwlım :) -
Malesef ki 1996 lı yılları kore oyunlarını Türkçeleştirip al sana yeni oyun demek çok kolay bir olay. Bakınız yeni nesil oyunlara : Tera , Aion , Gw2 -
Reklam olayında değilim, burada bir şey paylaşıyorum nihayetinde. Türkiye'de Joygame'den önce benzeri var mıydı? Bir yerlerden başlandı en azından. Bu Türkiye için gurur duyulacak bir şey. Siz henüz birkaç yıldır piyasada olan Joygame ile "Be Happy"nin söylediği gibi 96lı yıllarda işe başlayanları aynı kefeye koyuyorsanız zaten bu çok saçma olur. Henüz o ligde olduğumuzu düşünüyor musunuz ki siz?
Türkiye ne zaman kendi online oyununu 4 4lük yapıp yurtdışına satabilecek kıvama geldi ki yurtdışından alınan oyunun tatavası dönüyor burda?
Karos = 2008
81 Keys = 2006
Wolfteam = 2008
Rakion = 2009
Brawl Busters = 2010
Aşağı yukarı her oyunun "kurulum" yılı yukarıdaki gibidir. Son Destan, 30 yaş civarında oyuncu ortalaması tutturmuş, belki de Türkiye'deki en çok bayan oyunculu MmoRpg oyunudur.
Elbette ki bir emekleme dönemi olacak. 1 yılda firma kurulsun 2. yıl oyun yapılsın 3. yıl dünyaya açılalım diye bir şey yok. Hiçbir OG'nin kaçması ya da bu tür şeyler de söz konusu değil. Nihayetinde kapalı beta ve açık betalarda oyundan düşme vb envai çeşit hata oluşabiliyor. Aramızda programcı arkadaşlar varsa muhakkak daha iyi anlayacaklardır.
Durum bundan ibaret, Türk ya da değil kim yola taş koyarsa koysun herkes gibi Joygame de ilerleme çabasına devam edecektir.
-
Merhabalar
Burada anlatılmak istenen ; Asya pazarında tutulmamış oyunları , ucuz bir fiyata yayın haklarını alıp Türkiye' ye tepeden tırnağa yeni oyun yaptık deyip , oynatma çabasıdır ..
Bilindiği üzere bu oyunlar, hitap ettiği yaş dilimleri göze alındığında profesyonel bir oyuncuya hitap etmemektedir. Şirketin bu durumu önemsediğini de düşünmüyorum ; Babasının cebinden kredi kartını alan çocuklar ( gerçekten çocuklar ) Item shop ya da artık ne satılıyorsa alışveriş yapmaya koşuyor.
Kaldı ki : İngilizcesi az çok olan Türk oyuncuların hiç biri 3. Nesil bir oyunu oynamak istemez , çünkü bilir ki bu tarz oyunlar Asya pazarında hiç bir şekilde tutulmamış , yapımına 1990 ' lü yıllarda başlanıp , Release tarihi olaran 2009 gösterilmiştir.
Ben Şirketi kötülemek karalamak istemiyorum, bu forum belli bir seviyeye ulaşmış insanları da bünyesinde barındırdığından buradan oyuncu beklemek çok yanlış olur..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X