Şimdi Ara

Keita (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
1.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: realitych

objektif olun lütfen keita pas bile atamıyor

• quote:

fenerbahçeli olduğu içinmoron
  • quote:

Futboldan pek anlamıyorsun galiba,yaşın ufaksa ileride öğrenirsin belki.

Bütün otoriteler,adamı beğeniyor;ama önemli olan senin ne dediğin tabi ki.
  • quote:

Mongol ya resmen mongol
  • quote:

Değerli yorumun için teşekkürler.
    Hadi git şimdi.
  • osman şeneri yıllar önce bir spor kanalın da geyiği vardı,

sunucu-şimdi osman abi gs ligde farklı avrupada farklı
    osman şener-şimdi gs nin defans yönü sağlam
    sunucu-abi peki neden başka yani
    osman şener-forvete ağırlık verirse bu takım final oynar
    sunucu-neden avrupada farklı kadro ligde farklı
    osman şener- (sinirli bir şekilde) sokayım avrupaya da lige de ha şimdi

tabi o zamalar yutup olmadğı için düşmedi,halende düşmemiştir
  • quote:

Haksız değilsin aslında.

Hızlı ve yırtıcı bir adam. Ama kimse Keita'nın iyi pas dağıtan bir adam olduğunu iddia etmesin. Ben dün takım oyunu oynayan bir Keita da görmedim. Ya etrafındakileri göremiyor veya cidden bencil bir oyuncu. Son golde ben olsam Baros'a on kere attırırdım o golü. Yani adam iyi oynadı diye hiçbir şey söyleyemeyecek miyiz? Ne bu tahammülsüzlük anlamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Haksız değilsin aslında.

Hızlı ve yırtıcı bir adam. Ama kimse Keita'nın iyi pas dağıtan bir adam olduğunu iddia etmesin. Ben dün takım oyunu oynayan bir Keita da görmedim. Ya etrafındakileri göremiyor veya cidden bencil bir oyuncu. Son golde ben olsam Baros'a on kere attırırdım o golü. Yani adam iyi oynadı diye hiçbir şey söyleyemeyecek miyiz? Ne bu tahammülsüzlük anlamıyorum.

Ünlü bir futbolcusun sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: neverlate

quote:

Haksız değilsin aslında.

İlk yarıda Baros'a bir orta yaptı ki; uzun zamandır göremedik böyle orta sağ kanattan. Baros kafayı vurdu ama auta. Pası veremedi diye neden adam kötü olsun? Eğer böyle dersek şunu da söyleyebiliriz: Baros birebir pozisyonda kaleye vurmak yerine sağda Keita'ya verse adam boş kaleye atardı. Ama Baros yadırganmamalı çünkü gol atmak istiyordu. Keita'da pası verdi ama adam girdi araya. Gol olduktan sonra Baros'a bakıp 'kusura bakma' dedi adeta. Daha hala neye çomak sokuyorsunuz? Adamı karalamak için bakarsak eğer maça, Messi'yi bile karalayabiliriz ve eksik yön görebiliriz. Tabiki polyannacılık yapmayalım ama bazen Sezar'ın hakkını verelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: De-Niro

İlk yarıda Baros'a bir orta yaptı ki; uzun zamandır göremedik böyle orta sağ kanattan. Baros kafayı vurdu ama auta. Pası veremedi diye neden adam kötü olsun? Eğer böyle dersek şunu da söyleyebiliriz: Baros birebir pozisyonda kaleye vurmak yerine sağda Keita'ya verse adam boş kaleye atardı. Ama Baros yadırganmamalı çünkü gol atmak istiyordu. Keita'da pası verdi ama adam girdi araya. Gol olduktan sonra Baros'a bakıp 'kusura bakma' dedi adeta. Daha hala neye çomak sokuyorsunuz? Adamı karalamak için bakarsak eğer maça, Messi'yi bile karalayabiliriz ve eksik yön görebiliriz. Tabiki polyannacılık yapmayalım ama bazen Sezar'ın hakkını verelim.

Kendi tuttuğum takımdaki adamı niye karalamak isteyeyim ki? Tam tersi çok yetenekli buluyorum. Ama hiçbir oyuncu mükemmel değildir. Bu adamın da takım oyununu oynamayı öğrenmesi lazım. Şu ana kadar izlediğim maçlarda (evet dünkü maç da dahil) takımdan çok kopuk oynadı.

Baros'un pas vermemesi de hataydı bana sorarsanız. Onun da üzerinde gol atamıyor olmaktan dolayı bir stres var onu atmak istiyor. Ama Keita'nın pozisyonu çok daha açıktı. Eğer final maçında bunu yapsa, gol kaçsa çok sinirlenirim açıkçası. İyi oyuncu topla çok oynayan değil, topu ayağından ne zaman çıkaracağını bilen oyuncudur. Bu forumda bir yorum yaptığımızda neden hemen iftiralara uğruyoruz onu anlamış değilim. Fikrimi yanlış bulduğunu söyle yeter...

• quote:

Orijinalden alıntı: aLCoHoL111

quote:

Mongol ya resmen mongol

Mongol bunun yaninda bilim adami kalir
  • quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Mac2cryme

quote:

spr

• quote:

Orijinalden alıntı: fz18

yazının o kısmını okuyunca aslında keita ya kötüderken takımın ne kadar iyi olduğunu betimlemeye çalışmış.hemen adamı tu kaka yaptınız. eyi yürekli heriftir osman abi.

Evet bu anlam çıkarmış
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.