Ha Sabri ha Hakan B. ikiside Gsnin bek Futbolcusu (ümit Ö. Az sol kanatta oynamadı) sonuçta Gökhan G. bizim sağ kulvarı çok iyi kullanıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: [D]HanD
quote:
Orijinalden alıntı: desing
maverick
sabri sol kanat mı oynuyor
fenerli ya ondandır
bende fenerbahçeliyim ne alaka
quote:
Uğur
diğer maçları hatırlayalım, GG sizin sol kanadı otoban yapıp, gişelerden bile biletsiz ogs sistemi ile geçmişti.
Hangi maç o ?
Kupa maçında sizi 2-1 le elediğimiz maçtaki gelişlerini hatırlayarak genelliyorsun. Başka örneğin var mı acaba ?
quote:
quote:
maverick
fenerli ya ondandır
Anan baban sana terbiye vermedi mi? Terbiyesiz.
Steaua maçında karlos öyle iyiydi ki topu alır almaz başkasına pas veriyordu. Maçta ayağında tutma rekoru 0.9028 saniyeydi Adam ölmüş artık. Fm de baş antrenörlüğümü yapıyor yıl 2009. En iyi böyle açıklayabilirim
quote:
quote:
quote:
maverick
fenerli ya ondandır
bende fenerbahçeliyim ne alaka
Şaka yaptım da arkadaş cidiye almış. Özür dilerim Maverick. Benim kardeşimle annem de fenerli kötü bişey demem yani durduk yere. Şakaydı sadece
Bu video inanılmaz ya. Keita'nın nasıl bir oyuncu olduğunu anlıyor insan izledikçe.
Arkadaşlar bunların ikiside kurt bir birlerinin üzerine çok gitmezler, maçtan sonra hangisi daha baskın oynadı anlamicaz bile
Daum Efendinin açıklaması vardı'' Maçta Arda ve Keita'ya dikkat edicez''diye yani Carlos Efendinin pek ileriye çıkacağını sanmıyorum eğer çıkarsada onun bıraktığı boşluğu birisi tutacaktır.Eğer maç tek farklı Fenerin lehineyse hayatta Gs yarı sahasına admını atmaz.
zamanında sabri bile carlos a takıodu.keita mı geçemicek.otobana çevirir orayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Maverick__09
Daum Efendinin açıklaması vardı'' Maçta Arda ve Keita'ya dikkat edicez''diye yani Carlos Efendinin pek ileriye çıkacağını sanmıyorum eğer çıkarsada onun bıraktığı boşluğu birisi tutacaktır.Eğer maç tek farklı Fenerin lehineyse hayatta Gs yarı sahasına admını atmaz.
Ben de ileri çıkmayacağını düşünüyorum. Ama biliyorsunuz ki Kadıköy'deki FB - GS derbilerinde her zaman Fenerin gaza geldiği dakikalar oyun içinde. Taraftar gazıyla 10 kişi hücum yapmıştır ve bu şekilde farka gitmiştir genelde maçlar. Eğer Fenerin oyun disiplininden koptığu dakikalarda Keita , Arda , Kewell gibi oyunculara top taşıyabilirsek maçı 2 - 3 atakta kopartabiliriz. Ben böyle bir şok yaşayacağını düşünüyorum Fenerin.
Keita: Tam bir sağ kanat canavarı. Carlos: Asıl görevi bek olsada ofansif yönü çok kuvvetli olan bir brezilya efsanesi.
5-6 kez takip eder keitayı sonra bakr dursana lan.... özldürdün beni der oda bi çaılm daha atar sonra carlosu hastaneye kaldırırlar.))))
quote:
Orijinalden alıntı: ra hmetli
Keita: Tam bir sağ kanat canavarı. Carlos: Asıl görevi bek olsada ofansif yönü çok kuvvetli olan bir brezilya efsanesi.
O efsanenin e'si kalmadı. Sorun da burda işte.
quote:
Orijinalden alıntı: .Uqur.
quote:
quote:
quote:
o zaman feshane mi oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: toşu
quote:
quote:
o zaman feshane mi oluyo
offf
quote:
quote:
quote:
o zaman feshane mi oluyo
fsane oluyor
quote:
quote:
quote:
o zaman feshane mi oluyo
haıyr fosshane oluyor foss diye iniyor efsaneden:)
quote:
Bu video inanılmaz ya. Keita'nın nasıl bir oyuncu olduğunu anlıyor insan izledikçe.
2:20'deki atağa bakın bütün sahayı geçip gol atıyor eski R.Carlos olsa durdururdu ama şimdiki tıkanır kalır bence