quote:Orijinalden alıntı: Johnnie-Walker quote:Orijinalden alıntı: stonekafa54 quote:Orijinalden alıntı: Intoxicated quote:Orijinalden alıntı: mcardle quote:Orijinalden alıntı: stonekafa54 quote:Orijinalden alıntı: Hols quote:Orijinalden alıntı: Uluç. /> adamlar süper yapmış Mantık hatası Sola bastırırsa sola kayar Aşağı bastırmalıydu aşaaa basdursa değişen bişey olmazdı bence zıplamalıydu gibi geldi bastırmıyo ki duravara çeviriyo direk aşağıya doğru eline sığcak bişi olsa çevirirde Sola ittirince döner diye düşünmüşler ama sol alta bastırısa saat yönünün tersinde dönerdi. Ulan bide tartışıyorsunuz ucunda kek var, tartışırız
quote:Orijinalden alıntı: Kubilay quote:Orijinalden alıntı: hærun Konuları karıştırmış kurban bayramına özel yapmış adam
quote:Orijinalden alıntı: denizes quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: halbay quote:Orijinalden alıntı: 4Bs0LuT quote:Orijinalden alıntı: denizes quote:Orijinalden alıntı: Fhamasz ohbe! o yakan kafa kim bilmiyorum bi anlatıverin Adamın kendi çizimi. Biri falan değil normalde. ünlü bir tablo http://www.google.com.tr/images?q=scream&oe=utf-8&rls=org.mozilla:tr:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=7EzcTNzhJIqeOta6xcEJ&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=6&ved=0CFkQsAQwBQ&biw=1280&bih=612 Yakan kafa diyorsun, öbürünün linkini veriyorsun. bağıran picassonun çığlık resmi o yakanı diyorum 1-2 resimde daha var esprisi nedir onu anlatın demiştim fail. Edward Munch'ün tablosudur o.
quote:Orijinalden alıntı: stonekafa54 Cthulunun ayakları var.Kollarıda var.Ve kanatlarıyla uçar Cartoon Cthulhu bu